güle güle kaptan yolun açık olsun biz biliyoruzki bi gun tekrar donneceksın trabzonspora
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke'yi uğurlama...
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Dün çok üzgün konuştu.Güle güle Kaptan
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Allah yolunu açık etsin kaptan senin için hayırlısı ne ise o olsun dualarımız seninle rusyadan bir takım tutacağım aklıma gelmezdi ama artık senin için ikinci takımım zenit gollerinle bize selam göndersen biz anlarız ssevgilerimle...
Lütfen saygıdeğer Trabzon taraftarı kaptanımız gitti ama Trabzonsporumuz hala duruyor kaptanımıza dua edelim yönetimi yipratmayalım
Bu transferin hem kulübümüze hemde kaptanımıza hayırlı uğurlu olması dileklerimle...BIRAKIN YAKAMIZI DA ŞAMPİYON OLALIM...
Yorum
-
Arkadaşlar ben bu adamın gidişine çok üzülüyorum ya!Hele şu takımda onun olması şarttı.Fatih iyibir toçuluğunun yanı sıra iyibir liderdi.Şimdi bu boşluğu kim dolduracak.Bütün topçularımız iyi ama liderlik bambaşka.Kaptan seni tekrar bu takımda görmek dileğiyle.Ama sakın ola Tolganın yaptığı hatayı yapıp istanbula gitme ozaman bu taraftarın gözünde haysiyetin beşpara etmez!!!Seni gerçekten seviyoruz,yolun açık olsun!!!
Yorum
-
İlk olarak laz_rail_61 tarafından gönderildirusyadan bir takım tutacağım aklıma gelmezdi ama artık senin için ikinci takımım zenit gollerinle bize selam göndersen biz anlarız sevgilerimle...
BÜYÜK KAPTANDün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
BMN Tsira TRABZON
Yorum
-
Severek Ayrılanlar
Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı
Severek ayrılanlar yaşarlar pişmanlığı
Çok uzak şehirlerde aynı çarpar iki yürek
Çok uzak bir şehirde beklendiğini bilerek
Gün gelir için yanar elin gider mektuplara
Gün gelir beni ararsın gözün dalar uzaklara
Yaz gelir sıcak olur akşam sahil yollarında
Her adımda beni ararsın gözün dalar ufuklara
Rüzgar aşkımı kucağına alsa
Dağları tepeleri aşsa saçlarına ulaşsa
Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı
Sen benim eş ruhumsun
Unutmuş olsan hissederdim
Unutmuş olsan yanımda durmazdı her sabah hayalin
Seni görmek için geri geldim
Sen gideli çok olmuş
Nereye gidersen git
Çantanda bir resmim aklında gülüşüm olsun
Ben seni gerçekten sevdim
Bitmez demiştim bitmedi2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
ts_fan
Bugün iş günü ve gideceği saat çok uygunsuzBüyük Kaptan bedenen orada olamasakta yüreğimiz ve ruhumuz yanında olacak, bunu böyle bil.''Rusya'da Muhteşem Türk'' diye manşetlere çıkacağın günleri şimdiden görüyorum, Allah (C.C) yâr ve yardımcın olsun.Güle güle Fatih Sultan Tekke
Yorum
Yorum