Bu da kuş olmasın lakin bütün kuşların sonunda 61 var..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Erol Tuna: "Trabzonspor, Fenerbahçe'yle Arasını Düzeltsin"
Daraltma
X
-
İlk olarak memocan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumunuzu googledan buldum. İnsanlarin ne dedigini bilmeden, onlari dinlemeden konusan insanlar benim gozumde cahildir. Onlar adina uzuldugum insanlardir. Zavallilardir.
Klubu internetteki dedikodusal haberlerden takip eden, kahve koselerinde tartisan, klvayeden delikanlilik taslayanlari sahalarda da gormek isteriz. Uretmeyen insanlar ancak bos konusur, ureten insanlar ise calisir yeni ufuklar acar.
Sizler tarafindan ciddiye alinmadigimizi bilmek, sacmaliklar okumak bizim adimiza sevindiricidir. Aksi taktirde sizin tarafinizda ve seviyenizde olurduk.
Mehmet Can Tuna
Erol Tuna gerçekten çok üretken bir insan. Trabzonspor asbaşkanlığı yaparken, klüpten alacağı olan futbolculara "size beyaz eşya, Ford otomobil vereyim alacağınızdan düşelim, ben nasılsa paramı klüpten alırım" diyen birisi. Bahsettiğin böyle bir üretkenlikse, doğru biz hiç üretken değiliz. Bizim üretkenliğimiz karşılıksız, biz Trabzonspor'umuza katkı vermeye çalışırken, dişimizden, tırnağımızdan arttırıyoruz, para kazanma arzusuyla, hırsıyla Trabzonspor'a katkı vermiyoruz.
Son olarak "Aksi taktirde sizin tarafınızda ve seviyenizde olurduk." sözüne şöyle cevap vereyim.
Seviyenizi yiyeyim.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Ynt: Erol Tuna: "Trabzonspor, Fenerbahçe'yle Arasını Düzeltsin"
İlk olarak memocan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumunuzu googledan buldum. İnsanlarin ne dedigini bilmeden, onlari dinlemeden konusan insanlar benim gozumde cahildir. Onlar adina uzuldugum insanlardir. Zavallilardir.
Klubu internetteki dedikodusal haberlerden takip eden, kahve koselerinde tartisan, klvayeden delikanlilik taslayanlari sahalarda da gormek isteriz. Uretmeyen insanlar ancak bos konusur, ureten insanlar ise calisir yeni ufuklar acar.
Sizler tarafindan ciddiye alinmadigimizi bilmek, sacmaliklar okumak bizim adimiza sevindiricidir. Aksi taktirde sizin tarafinizda ve seviyenizde olurduk.
Mehmet Can Tuna
Türkçe'ye, uyduruk "kollektif futbol" terimini soktuktan sonra şimdi de yine kendi uydurduğu "dedikodusal" terimini sokmaya çalışıyor.
Yemezler!
Yorum
-
Mehmet Can Tuna
sn. mehmet can tuna yaptığın açıklamalarda çok büyük mantık hatası var! bu haberi biz geçmedik, ulusal medya geçti. sen ise aklınca kalkıp burda insanları aşağılayarak bir düzeltme yapıyorsun. haber yanlış servis edildiğini iddia etmekle olmuyor, eğer haber yanlış servis edildiyse yayınlayan gazetede tekzip metni yayınlatırsın. gazete tekzip yayınlamıyorsa maddi manevi tazminat davanı açarsın bu iş bu kadar basittir! ama bilmelisin ki gazeteler her şeyi kayıt altına alır!!!
yani biz seni ciddiye almıyoruz bu dediklerimizi yapana kadar...
ayrıca bizi geç kulüpte kınadı babanı kulübüdemi ciddiye almıyorsun? nedir?
sizin tarafınızda ve seviyenizde olurduk ne demektir? burada birbirinden bağımsız ortak görüşü olmayan türkiyenin heryerinden 40.000 taraftardan bahsediyoruz. kendi halinde sade vatandaş olan ama herşeye rağmen taraftar olan hiçbir şekilde boyun eğmeyen rant sağlamaya çalışmayan... uşaklık etmeyen hayattaki tek önceliği trabzonspor olan 40.000 taraftarız biz. siz ve sizin gibiler bizim yanımızda yada karşımızda olmak yerine kulübün yanında olsalardı bu kulüp 2 senede bir şampiyon olurdu!!!
aramızda çok ciddi farklar olduğunu kabul ediyoruz sayın tuna!!!En son murat şahin tarafından düzenlendi; 18.04.2013, 14:56.
Yorum
-
Adamı yazdığına pişman ettiniz,tebrik ederim
Bu arada ilgili arkadaş foruma bok atacağına ,keşke şu ana kadar Trabzonspor için(futbol ekseninde konuşuyorum,diğer hayır işlerinden bahsetmiyorum bile) neler yapılmış bir okuyup baksaydı.
Bizimle aynı seviyeye inmesin zaten bir zahmet.Seviyesi yüksek olarak bilinen zat-ı muhteremlerin şike sürecinde ne kadar seviyeli ve adam olduğunu zaten bu taraftar gördü,en azından bu forumdakiler.
Çok da uzatmaya gerek yok.Akrabayı koruma refleksidir,yargılamam ama ortada bir takım gerçekler varken,çok da akraba korumaya gerek yok diye düşünüyorum...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Mehmet Can Tuna
Referrals: 0BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
-
Google'da bordomavi.net yazsa zaten yüzü kızarırdı.
Troll.avi.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Mehmet Can Tuna
Mehmet Can Tuna
Bende foruma yeni üye oldum sayılır.İstanbul'da oturmaktayım.Evvelden maçlara gittiğimde asılan pankartlardan / organizasyonlardan ve Şike sürecinde Tv'lere Gazetelere yansıyan haberlerden BMN'yi tanıdım. Siz üretken olduğunuzdan bahsediyorsunuz şayet kulübümüz adına birşeyler üretiyorsanız sahada mutlaka BMN ile karşılaşmanız gerekiyordu.
Zannediyorum sırf Babanızı savunmak maksatlı salvo atmak için gelmişsiniz. Ama yalan yanlış iddialarla osurup osurup ipe diziyorsunuz.
Bence her zaman yaptığınız gibi yapın ve buradan uzak durun. Siz olmadan bu takım ve bu taraftar daha güzel.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
Yorum