Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Erol Tuna: "Trabzonspor, Fenerbahçe'yle Arasını Düzeltsin"

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yoksa?????
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Erol dene sahsiyet paranin kölesi olmus ! malesef ama onun gibide cok köleler var o tip insanlar gözümde bir kurus degeri yoktur destekde cikmam her zaman karsisinda olurum !

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Şener sert esti

BIRAKIYORUM MERAKLILAR FENERBAHÇE İLE BARIŞ ÇUBUĞU İÇEBİLİR

Sadri Şener, uzun süredir verdiği mücadelede yalnız bırakıldığını ve bu nedenle kesinlikle görevine devam etmeyeceğini söyledi.
          Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, çarpıcı açıklamalar yaparken, mücadelesinde yalnız bırakıldığını, bu nedenle de görevine devam etmeyeceğini duyurdu.
          Trabzonspor eski asbaşkanı ve hali hazırda AK Parti Milletvekili olan Erol Tuna'nın kulübün Fenerbahçe ile arasında gerginliği ortadan kaldırması gerektiği düşüncesini şiddetle reddeden Şener, ''Eski bir asbaşkan 'Yeni yönetim Fenerbahçe ile ilişkileri düzeltmeli' diyor. Tepki veren bile yok. Eski asbaşkana bir tepki olmadığına göre gelecek arkadaşlar da artık Fenerbahçe ile ilişkileri düzeltirler. Ben verebileceğim mücadeleyi maksimum seviyede verdim'' dedi.
          ''Yönetimim bile yalnız bıraktı''
          Söz konusu süreçte kendi yönetimi tarafından dahi yalnız bırakıldığını savunan Şener, verdiği mücadeleden dolayı çok pişman olduğunu belirterek, ''Kongre yapalım diyoruz, ortaya net bir şey koyan yok. Tek başıma mücadele etmekten artık sıkıldım ve yoruldum'' derken, ağır işleyen Akyazı süreci hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'a ne basından, ne de yönetiminden soru sorma gereği bile hissedilmediğini vurguladı.
          ''Kesinlikle bırakıyorum''
          Artık çok yorulduğunu ve sağlık durumunun bu mücadeleyi sürdürmesine yetmeyeceğini ifade eden Şener, ''Taraftarlar hakaretlerde bulunuyor. Ben bu yaşımda kavga ederken bile tek başıma kavga ediyorum. Artık benden bu kadar diyorum. Her yere müracaat ettim. Bundan bir tereddüttünüz olmasın. Artık yapacak fazla bir şey yok. Mayıs ayında ki kongrede altını çizerek söylüyorum aday olmayacağım'' dedi
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Bırak sayın başkan ne olur bırak ve git. Beğenmediğin bu taraftar,küçük gördüğün bu camia sana ve senin gibilere muhtaç değildir. Sen önce gs'ye gönderdiğin yıldızların hesabını ver......
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Adam masaya yatıralım demiş neyine kızdınız la bunun. Katılıyorum. Gerisini de okumadım zaten.
              En son Mehdi tarafından düzenlendi; 17.04.2013, 10:22.
              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Erol Tuna gibiler yönetici baskan olursa para icin sampiyonlugu veda ederler cünkü ayak öpmekden baska bir halt olmaz Allah bizi Erol Tun gibi satilmislardan korusun Istanbul yalakasi olmiyan yönetici gelsinHatta futbolun icinden Baskan olsun. Sadri Baskan Yeniden aday olsa yanina futboldan cikmis olanlari alsa misal asbaskan olarak Senol Hoca ,Unal Karahman, Hami ,Fatih tekke, falan olsa fazla hayal olur birde uyum sorunu olur gerci gecke hepsi gecinsede bunun gibi ekipimiz olsa
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Mevzu Trabzonspor ise Babam bile düşmanımdır arkadaş, bunu bilir bunu söylerim."Türkiye Cumhuriyeti" Başbakanı'na gelene kadar okkalı dayak atacak 5.ooo tane bu yöreden çıkmış olan büyük adamı sıraya dizeceksin önce.Onları dövdükten sonra bak bakalım el mi yaman "Türkiye Cumhuriyeti" Başbakanı mı.Bak yine günaha girdim Sayın "Türkiye Cumhuriyeti" Başbakanı hakkında aklımıza kötü sözler gelince günaha giriyor muyuz ? Diğer başlıktaki Sayın Oktay Saral'a da bunu sormak lâzım . . .

edit : Aktörü unutmuşum.Bu kadar basiretsiz bir açıklamayı kendisinden beklemezdim desem yalan olur.Ford, mord hikaye benim için.

Öyle yöneticilik yapanlar var ki bu kulüpte, oyuncuya imza attırırken kendi reklamını yaparak oyuncuya araba hediye edip, akşamına kulüpten gidip parasını isteyen.Yatacak yeriniz yok ulan.Mevzu ford değil niyet Erol Tuna . . .
                  En son Tolga tarafından düzenlendi; 17.04.2013, 14:12.
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• Erol Tuna'dan Fenerbahçe açıklaması
                    Eski asbaşkan Erol Tuna Hürriyet gazetesinde çıkan açıklamalırıyla ilgili bir açıklama yaptı
                    Trabzonspor eski Asbaşkanı Erol Tuna’dan açıklama. Eski Asbaşkan Tuna Hürriyet gazetesinde ki açıklamaları ile ilgili olarak yazılı bir basın açıklaması yaptı

Basın Açıklaması

Geçtiğimiz Pazartesi günü Hürriyet gazetesi, Trabzonspor köşesinde yayımlanan, gazete editörününsayfadaki kısıtlı yer dolayısıyla eksik ve anlamını tam ifade edemeyen söyleşime yer verdi. Bu söyleşiden hareketle Trabzonspor Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklama ve bu açıklama çerçevesinde basında çıkan haberler üzerine kamuoyunu bilgilendirme gereğini duydum.

Trabzonspor’a yıllarını veren, Trabzonspor’un en kötü dönemlerinde elini taşın altına koyan ve Trabzonspor’un kurumsallığında emeği olduğunu düşünenbir yönetici olarak Trabzonspor Resmi İnternet Sitesinde ve basında hakkımda yazılanlar şahsımı son derece kırmış ve üzmüştür.

Şike süreci için geriye dönük araştırma yapıldığında; şahsımın’TİCARETİ’ tercih etmediğini, sürece nasıl katkıda bulunduğumu müşahede edecektir.

Şike sürecini ilk ateşleyen biri olarak, Trabzonspor’un hakkını kimseye yedirmeyeceğimize dair demeçlerimin unutulmasının aslında çok daha ‘MANİDAR’ olduğunu ilgiliherkes görecektir.

Gazetede çıkan sohbetimin Fenerbahçe ile ilgili kısmı aşağıdaki gibidir.

Yorumu kamuoyunun takdirlerine sunuyorum.

Basın mensubu Arkadaşımla sohbetimde öz eleştiri yaparak: “Trabzonspor öze dönmeli” dedim.

Trabzonspor’un eski günlerine dönmesi için mutlaka öze dönmesi gerektiğini söyleyerek, “Takımın yüzde 30’u yerel oyunculardan olmalı ve bu kulüp anayasasına bir şekilde yazılmalı” dedim.

Mayıs ayındaki kongreden çıkacak yeni yönetimin ilkişinin önce bölgesel sonra ulusal ve evrensel diyalogu sağlaması gerektiğini vurguladım.

Bu sezon maalesef küme düşme hattına kadar gelen takımımıza katkı için yeni yönetimde yer alacakların mutlaka öze dönmesi gerektiğini ifade ettim.

“Bugün büyük bir KULÜP olmamızın en önemli etkenlerinden birininde,altyapımızdan gelen oyuncuların ve Trabzonspor futbol kültürüyleyetiştirdiğimiz oyunculardandır (Selçuk, Burak gibi) . Bugün Trabzonspor süper ligde olmasa ligin anlamı olmaz.

Yeni yönetimin ilk işi önce bütün kulüplerlediyaloğu sağlamalı hatta buna ezeli rakibimiz Fenerbahçe de dahil. Şikecilerle mücadelemiz devam etmek şartıyla.

Çünkü ne oldu da Trabzonspor’umuz çevremizdekikomşu illerdahil herkesin gözünde kötü oldu.

Hani biz herkesin gönlündeki şampiyonduk. Bugün geldiğimiz noktada komşu illerimiz bile tribünlerden bize hakaretler yağdırıyorlar. İşte bunun için diyorum ki, önce bölgesel sonra ulusal daha sonrada evrensel diyalog. Bu bizim büyüklüğümüzü gösterir.

Şike yapan herkesin karşısında olduk, olmaya da devam edeceğiz.Yargı zaten kararını verdi/verecek. Sportif rakiplerimizle sataşmalarımız bile kaliteli iken, şu an harp yapıyormuşuz gibi algıların oluşması neden?Kent dışına çıkan herkes bunu gözlemleyebiliyor.

Zaferin 100 babası vardır, yenilgi ise öksüzdür’ ’sözündenhareketle; başarı ve başarısızlığın adresi olan yönetimin kelimelerin üzerindeoynamayıp Trabzonspor’umuzu hepimizin arzu ettiği yerlere getirmesi birinci önceliği olmalıdır.

Takımımıza Kupa da ve Lig de başarılar dilerim

Saygılarımla
                    kaynak
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Erol Tuna'dan Fenerbahçe açıklaması

Şike süreci için geriye dönük araştırma yapıldığında; şahsımın’TİCARETİ’ tercih etmediğini, sürece nasıl katkıda bulunduğumu müşahede edecektir.

Şike sürecini ilk ateşleyen biri olarak, Trabzonspor’un hakkını kimseye yedirmeyeceğimize dair demeçlerimin unutulmasının aslında çok daha ‘MANİDAR’ olduğunu ilgiliherkes görecektir.

Yeni yönetimin ilk işi önce bütün kulüplerlediyaloğu sağlamalı hatta buna ezeli rakibimiz Fenerbahçe de dahil. Şikecilerle mücadelemiz devam etmek şartıyla.

Çünkü ne oldu da Trabzonspor’umuz çevremizdekikomşu illerdahil herkesin gözünde kötü oldu.

Hani biz herkesin gönlündeki şampiyonduk. Bugün geldiğimiz noktada komşu illerimiz bile tribünlerden bize hakaretler yağdırıyorlar. İşte bunun için diyorum ki, önce bölgesel sonra ulusal daha sonrada evrensel diyalog. Bu bizim büyüklüğümüzü gösterir.

Şike yapan herkesin karşısında olduk, olmaya da devam edeceğiz.Yargı zaten kararını verdi/verecek. Sportif rakiplerimizle sataşmalarımız bile kaliteli iken, şu an harp yapıyormuşuz gibi algıların oluşması neden?Kent dışına çıkan herkes bunu gözlemleyebiliyor.

Saygılarımla
                      kaynak
                      Olmamış Erol Bey yine olmamış. Trabzonspor'un herkesle arasının kötü olması şike davası zaten. FB, medyasıyla, siyasi gücüyle, taraftarıyla bize düşman oldu, nedeni bizim yüzümüzden mahkemelere, cezaevlerine düşmeleri, rezil, kepaze olmaları ve bizim hakkımızı aramaya devam etmemiz. Diğer Anadolu klüpleri de mevcut düzenden memnun olduklarından, al gülüm ver gülüm sistemle yöneticileri ceplerini doldurduğundan onlar da bize düşman oldular. Eee biz şimdi ne yapacağız? Biz davamızdan vazgeçmiyoruz, gelin sizlerle dost olalım mı diyeceğiz? Yoksa biz davamızdan vazgeçiyoruz, gelin sizlerle dost olalım mı diyeceğiz?

Şike sürecinde de çok demeçler vermişsin ama yerel ve ulusal basını çok sıkı takip eden ben, nedense senin adını, ismini bile duymadım.

Neyse sen ticaretine bak, kazandığın paralarını otur say, şikecilere tek kelam etme ama bir daha ağzına Trabzonspor'u alma. Biz de seni yok sayarız olur biter.
                      Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Forumunuzu googledan buldum. İnsanlarin ne dedigini bilmeden, onlari dinlemeden konusan insanlar benim gozumde cahildir. Onlar adina uzuldugum insanlardir. Zavallilardir.

Klubu internetteki dedikodusal haberlerden takip eden, kahve koselerinde tartisan, klvayeden delikanlilik taslayanlari sahalarda da gormek isteriz. Uretmeyen insanlar ancak bos konusur, ureten insanlar ise calisir yeni ufuklar acar.
                        Sizler tarafindan ciddiye alinmadigimizi bilmek, sacmaliklar okumak bizim adimiza sevindiricidir. Aksi taktirde sizin tarafinizda ve seviyenizde olurduk.

Mehmet Can Tuna

Yorum

• İlk olarak memocan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Forumunuzu googledan buldum. İnsanlarin ne dedigini bilmeden, onlari dinlemeden konusan insanlar benim gozumde cahildir. Onlar adina uzuldugum insanlardir. Zavallilardir.

Klubu internetteki dedikodusal haberlerden takip eden, kahve koselerinde tartisan, klvayeden delikanlilik taslayanlari sahalarda da gormek isteriz. Uretmeyen insanlar ancak bos konusur, ureten insanlar ise calisir yeni ufuklar acar.
                          Sizler tarafindan ciddiye alinmadigimizi bilmek, sacmaliklar okumak bizim adimiza sevindiricidir. Aksi taktirde sizin tarafinizda ve seviyenizde olurduk.

Mehmet Can Tuna
                          Üretmeyen insanlar ?

Bu yazıyı yazmadan önce forumumuzda 5 dakika vakit geçirip 14 yılda bu insanlar neler yapmışlar bir bakardım.

Soyadından belli kimin yakını olduğun.

Ben bu adı geçen şahsı tanıyorum. Gökdeniz'in en şaşalı döneminde onu satmak için elinden geleni yapan ve Güngören'deki İstanbulspor maçında Gökdeniz golü atınca yüzünde acı ifadesini unutamadığım bir şahsiyet olarak hafızamdaki yeri mevcuttur.

İsterseniz şöyle yapalım siz Trabzonspor için ne yaptıklarınızı yazın yalnız bu yeterli olmuyor biliyorsunuz. Çünkü Trabzonspor'a için bir şeyler yapanların sonra ne derece sapıttığına defalarca şahit oluyoruz.

Buyrun söz sırası sizde.
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

Forumunuzu googledan buldum. İnsanlarin ne dedigini bilmeden, onlari dinlemeden konusan insanlar benim gozumde cahildir. Onlar adina uzuldugum insanlardir. Zavallilardir.

Mehmet Can Tuna

Sevgili Mehmet Can,

Bordomavinet'i google'dan bulmuş olman senin ayıbın.

Şike mücadelesinden bahsediyorsun ama bu mücadeleye en büyük katkıyı vermiş olan kurumdan haberin yok.

Babanı savunma refleksiyle burada yazdıklarınla babanın konuyla ilgili olan açıklamalarını da taca çıkarmış ve söylediklerini önemsiz kılmış oldun.

Ciddiye almadığın bir yere üye olup yazı yazmak da ne kadar inandırıcı tartışılır.

Babanın açıklamalarında bile yanlışlar var. TS kulübünün diğer kulüplerle arasının bozulmasının sebebi TS değil o kulüplerin şike çetesinin üyesi olmasıdır.

Ayrıca fb kulübü ile aramızı düzeltmemiz gerektiğine katılmıyorum. Eğer aranın düzeltilmesi gerekiyorsa fb kulübü çalmış olduğu şampiyonluğumuzu iade edecek ve bunun için özür dileyecek ayrıca da cezasını çekecek. Ondan sonra büyüklüğün şanındandır deyip bu şikeci zavallıları affedeceğiz.

Babanın haklı olduğu tek nokta kulübe gösterdiği tepkidir ki kulüp yaptığı açıklamada ağır ifadeler kullanmıştır. Oysa ki aynı kulüp şampiyonluğunu çalanlara karşı bile bu kadar net ve sert ifadeler kullanmamıştır.
                            En son Ender Kuyumcu tarafından düzenlendi; 18.04.2013, 13:03.
                            https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

Mehmet Can Tuna
                              Forumumuzu googledan bulan bir adamdan da babasından da ne bekliyorsunuz ki bu kadar mantıklı olabilirler, bu kadar faydalı olabilirler ancak.

Cehaletini görmezden gelerek, google da verdiğin zahmetin karşılığı olarak sana cevap vereyim madem;

Google'dan bulduğun bu sitenin faydası senin gibi Trabzonsporluların kimliğimiz üzerinde yarattığı erezyonu yoketmektedir. 100'ün üzerinde çalışmamızı seninle paylaşmama luzum yok lakin anlamazsın. Yani neymiş; birinci savın hikayeymiş.

Saçmalıklar okuduğunu iddia edip sevinmişsin; bende sana inanıyorum, evet muhakkak sevinmişsindir. Ama okudukların için değil, yapmaya çalıştığınız şeyin başarı ile sonuçlandığını gördüğünüz içindir.

Biz ihanetlere çok alıştık da bakalım siz tepki görmeye alışabilecek misiniz ?

İsmini zihnime kazıdım, kal sağlıcakla
                              StopMatchFixing.Com

Yorum

• Trabzonun resmi sayfasını biraz takip etsen google aramana gerek kalmazdı,

Trabzonsporlusun bide sen hemi )))
                                En son Gökhan Koç tarafından düzenlendi; 18.04.2013, 13:22.
                                StopMatchFixing.Com

Yorum

Çalışıyor...
                                X