Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Erol Tuna: "Trabzonspor, Fenerbahçe'yle Arasını Düzeltsin"

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak iskenderli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ey vicdanlar bunu iyi okuyun!!!

"3 Temmuz sürecini Trabzonspor taraftarlarının yüzde 80 i unuttu. Şike olayının Trabzon'da etkisi kalmadı. Fenerbahçe'nin yaptıklarının cezası bizim üstümüze kaldı. Daha kötüsü de Trabzonspor'un şike yaptığını iddia edecek duruma gelindi. Birileri Türkiye'de yaşanan şike sürecini Trabzonsporlular unutsunlar diyorlar. Trabzonspor camiasında şike süreci 100 üzerinden 5 puan önem teşkil ediyor. Sonra ben mücadele etmiyor oluyorum. Trabzon’da panel yapıldı kaç kişi katıldı .

“Eski bir asbaşkan yeni yönetim Fenerbahçe ile ilişkileri düzeltmeli diyor. Tepki veren bile yok. Demekki artık Trabzon'da Şike kimsenin umurunda değil. Eski asbaşkan'a bir tepki olmadığına göre gelecek arkadaşlar da artık FB ile ilişkileri düzeltirler. Şike konusu da kapanır herhalde. Ben verebileceğim mücadeleyi maksimum seviyede verdim. Mikrofon önüne geldiğinde herkes bir tarafa kaçıyor. Bana yapacak pek fazla birşey kalmadı . Bundan sonra göreve gelecek arkadaşlar umarım herşeyi doğru yaparlar

Çok pişmanım. Trabzon halkında yeterince ilgi görmedik, Şike olayı ne yazıkki önemini kaybetti. Kongre yapalım diyoruz, ortaya net birşey koyan yok. Ben ne kadar daha uğraşayım ki bu işlerle . Tek başıma mücadele etmekten artık sıkıldım ve yoruldum. Benden habersiz demeç veriyorlar hangi birine yetişeyim. Trabzon'da malesef şike konusunda yeterli desteği de göremiyorum. Öylece kenara çekildim seyrediyorum. Bu süreçte hep yanlız kaldım

Sn Bakan Erdoğan Bayraktar'ın destek ziyaretine teşekkür ederim . Ancak basındaki ve yönetimdeki arkadaşlarım Sn Bakana Akyazı konusunda hiç bir soru sormuyor . Artık ben ne yapayım . İnsan bir soru sorar " Sayın Bakanım Akyazı projesinin ihalesi niye uzuyor ? Bursa'da Antalya'da uzamıyorda Akyazı'da neden sorun çıkıyor. Ancak soru soran yok . Bizler o aday, bu aday gibi boş laflar konuşup duruyoruz .

Taraftarlar hakaretlerde bulunuyor . Ben bu yaşımda kavga ederken bile tek başıma kavga ediyorum. En acısı şike soruşturmasının Trabzonlular tarafından bile kapatılması gerektiği telkin edilmeye başlandı. Doğru kabul ediyorum . Artık benden bu kadar diyorum. Ben gereken her yere müracaat ettim. Bundan bir tereddütünüz olmasın. Artık yapacak fazla bişi yok.

Hakem komitesindeki arkadaşların yaptıkları doğru değil .Takımımızda süper değil oyuncular iyi ama bir türlü istediğimiz düzeye çıkmadılar. İnşallah iyi olur. Kongrede iki üç aday var onların söylemlerini dinliyorum, Ama ortada çok önemli bir söylem yok İnşallah hayırlısı olur. Demekki Trabzonspor'u şike süreci dağıttı."

by Sadri Şener

Başka Sadri Şener Şikeyi %80 unuttu derken doğru demiş bende aynen katılıyorum, yarın tamamen unutulacağını düşünüyorum, bizler hiç unutmayacağız evet ama ya oraya gelecek atanmış başkan ve yöneticiler !
    http://stopmatchfixing.com/

https://twitter.com/bulentozkul61

Yorum

• Midesizlik, haysiyetsizlik tavan yapmış.
      Şehir tepkisiz kalıyor, canım yanıyor...
      Ne hallere düştük...
      Utanıyorum!
      Hamiş

Yorum

• Senin fenerbahçenle aramızı biz bozmadıkki adamlar defalarca emeğimizi çaldılar sonunda yakalandılar. Ne yapsaydık hırsızı alkışlasakmıydık. Yakalayanlarda pişmandır zira koruyucu kindardır ve asla unutmaz. Hele olay iyice küllensin cezalandırma süreci başlayacaktır
        Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Erol Tuna: "Trabzonspor, Fenerbahçe'yle Arasını Düzeltsin"

Tuna gibiler baskan olsun.direk fb altyapisina baglanalim
          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Ben aylardan beri Hz. ALİ ra güzel bir sözünü imza olarak kullanıyorum.İmzama bakın yeter

Yorum

• Bu tip insanları bu camianın içinden Temizlemediğimiz sürece başarının geleceğine inanmıyorum.
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• ey ağız ishali olmuş erol tuna yiyorsa başkan adayı olda fenerle arayı sen düzelt bizde görelim nasıl oluyor bu işler. yok başkan adayı olmıyorsan açıklama yaparken biraz beynini kullan...

eğer şikeyi biz yapmış olsaydık fenerbahçeden ve tüm türkiyeden özür diler ve oluşan maddi zararı karşılardık. şikeyi biz yapmış olsaydık şu an amatör ligte top koşturuyor olurduk!!!

havsalam almıyor biz nasıl arayı düzelticez? yani şöyle bir yaklaşım mı sergileyelim? kardeş siz bu lig için çok önemli ve çok büyüksünüz şike yaptınız ama canınız sağolsun. yada siz şike yapmadınız bordomavi net savcıya 2000-3000 euro para vererek böyle bir operasyon başlattı bunun için sizden özür dileriz diyerek mi arayı düzeltelim ey erol tuna...

herşeyi geç şunu cevapla sen nasıl trabzonlusun?
                En son murat şahin tarafından düzenlendi; 16.04.2013, 12:54.
                https://twitter.com/parktakiamca

Yorum

• Murat, çok agresif gördüm seni...

Yorum

• Trabzonspor eski Asbaşkanı Erol Tuna’nın şike sürecine yönelik değerlendirmeleri, tarafımızdan kabul edilemez bir içerik teşkil etmektedir.

Şike sürecinde yaşananları görmezden gelen, malum dönemde kulübümüz adına tepkisiz kalan Sayın Erol Tuna’nın bugün ön plana çıkma çabaları manidardır.

Sayın Tuna’nın son söylemi maalesef ticari ilişkileriyle Trabzonsporluluk anlayışı arasında sıkıştığının ve tercihini ticaretten yana kullandığının çarpıcı bir örneğini oluşturmaktadır.

Kulübümüzün geçmişinde görev yapan şahsiyetlerin haklı davamıza sekte vuracak eylem ve söylemlerde bulunmalarının ne kendilerine ne de camiamıza bir faydası dokunacaktır.

Bu vesileyle bir kez daha tüm kesimleri dikkatli, duyarlı ve sorumlu davranmaya davet ediyoruz.
                    Saygılarımızla.
                    iho istifa.

Yorum

• Merak etmiyor değilim...

Trabzon'da başka bir marka oto bayisi, sayın Tuna'nın galerisindeki otomobilleri çalsa,ve bu işi yapan Trabzon'da saygınlığı, nüfusu olan birisi olsa, Erol Tuna bu olay için davasından vazgeçip, bu şahısla iyi geçinme yolunu şeçer mi acaba?

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Murat, çok agresif gördüm seni...
                        sevgili abim bizim bu hallere düşmemizdeki en büyük nedeni, içimizdeki irlandalılar olarak görmem nedeniyle sakin olamıyorum. 2 yıllık sürece dönüp baktığımda eski yönetici, futbolcu, başkanlar ve başkan olma arzusunda olanlar ile siyasilerimizinin yaptığı açıklamaları fanatik rakiplerimiz yapmıyor. buda bizleri çok üzüyor...

sırf gündem olup kendi reklamını yapmak için hemşeri demeye utandığımız insancıklar saçmalıyor...
                        sırf oturduğu koltuğu garantiye almak için hemşeri demeye utandığımız siyasiler saçmalıyor...

milletvekilinin biri 3-5 gün önce trabzonspor trabzon şehrinin geri kalmasındaki en büyük nedendir dedi. 30 yıl şampiyon olamadık kupayı bize vermeselerde olur dünyanın sonu değil 3-5 yıla şampiyon oluruz diyebildi... trabzonda şike yaptı dedi bu adam, nasıl böyle konuşursunuz dendiğinde video olmasına rağmen sözlerimin arkasındayım ama ben trabzonspor şike yaptı demedim dedi!!! ulan videodaki sen değilmiydin?
                        En son murat şahin tarafından düzenlendi; 16.04.2013, 13:28.

Yorum

• Kulüpten açıklama gelmiş...

"Trabzonspor eski Asbaşkanı Erol Tuna’nın şike sürecine yönelik değerlendirmeleri, tarafımızdan kabul edilemez bir içerik teşkil etmektedir.

Şike sürecinde yaşananları görmezden gelen, malum dönemde kulübümüz adına tepkisiz kalan Sayın Erol Tuna’nın bugün ön plana çıkma çabaları manidardır.

Sayın Tuna’nın son söylemi maalesef ticari ilişkileriyle Trabzonsporluluk anlayışı arasında sıkıştığının ve tercihini ticaretten yana kullandığının çarpıcı bir örneğini oluşturmaktadır.

Kulübümüzün geçmişinde görev yapan şahsiyetlerin haklı davamıza sekte vuracak eylem ve söylemlerde bulunmalarının ne kendilerine ne de camiamıza bir faydası dokunacaktır.

Bu vesileyle bir kez daha tüm kesimleri dikkatli, duyarlı ve sorumlu davranmaya davet ediyoruz.
                          Saygılarımızla."

Yorum

• 27 yıldır biriktirdiğimiz saf, temiz ve masum duygularımızı çalanlarla aramız düzelmez.

Şampiyonluk kupamız verilene kadar.

Bugün INFANTINO bile, Yargıtay ŞİKEYİ onasa bile UEFA karışmaz diyor. Yani topu yine taca atıyor, aslında işlerine öyle geliyor. Onlar şikebahçeyi devler ligine almayarak görevini yaptı.

Yargıtay şikeyi onadığında, tff'nin görevi derhal 2010-2011 şampiyonluk kupasını Trabzonspor'a vermektir.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Merak etmiyor değilim...

Trabzon'da başka bir marka oto bayisi, sayın Tuna'nın galerisindeki otomobilleri çalsa,ve bu işi yapan Trabzon'da saygınlığı, nüfusu olan birisi olsa, Erol Tuna bu olay için davasından vazgeçip, bu şahısla iyi geçinme yolunu şeçer mi acaba?
                              altına imzamı atarım...

hayır benim anlamadığım senin bu şerefsizlerle organik bağın olabilir. ticari faliyetin var saygı gösteririm iş başka bir konudur. ama böyle bir dönemde bu kadar saçma bir açıklama yapmaya ne gerek vardı? senin bu açıklamanın trabzonspora ne gibi bir faydası oldu? sen niye böyle bir açıklama yapma gereği duydun.
                              ulan hiç mi utanmadın be verilen emeklerden!

sevgili abim bana göre yapılması gereken şey basittir ticari rant için trabzonspor'a yaltaklanan dalkavukları trabzonsporlular boykot etmelidir...

Yorum

• TS den şike ile çalınanlardan sadece Şampiyonluk Primi 65 milyon TL .

Ben Erol Tuna nın Ford Bayisinden 65 Bin TL lik bir araba çalsam beni affeder mi?

Yorum

Çalışıyor...
                                X