İlk olarak KemalisTS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
30. Hafta | Eskişehirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak KemalisTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolunay hoca ile devam edersek büyük hataya düşeriz.
kesinlikle +5 puan...tolunay sezon sonu hemen gönderilmeli.....bu takıma bu kadar sabreden bir adam görmedim ben.......delirdik tv başında......ama tolunay çok iyi sabrettii..helal olsun.....hoca lığı değil ama sabır dervişliği harikaydı......
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük ihtimal onula devam...Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeğenmediğiniz tolunay beğendiğiniz ersundan üstte şuanda
Yorum
-
bizim taraftarı anlamak zor tamam çok kötüyüz kabul de bu takım şampiyonluğa giden fenere kök söktürdü ( eskişehir ) galibiyet güzel her türlü .Ha bu arada eskişehirle kötü olmanın gereğide yok bence eskişehirli arkadaşlarımda yönetimlerinden müzdaripti bakın bugün taraftarda git fenerin yatağına yat diye tezahurat yapıyor başkan bozmaları için. Çok şükür bu ucube sene bitti artık umarım kupayı geçeriz kalın sağlıcakla renktaşlarım
Yorum
-
İlk olarak beitar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesoner kart cezalısı, bence galibiyetten daha önemli bir sevinç
Yorum
-
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolunay'a rağmen kazanmayı başarmamız bir mucize.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
aynı kadroyala avni akerde 3 yedik daha fazla yiyebilirdik şenol hocaya salladınız ama deplasmanda 1-0 yeniyoruz bu sefer tolunay hocaya sallıyonuz ne yapacazz abi gs bile o kadar milyon eurolar harcadı onlarda rahat maç kazanamıyo destek olsak çokk ii olacak ama 25 taraftar grubu olan taraftarlardan ne bekliyosunki siyasetin beleş biletin rantın kapısı olmş trabzonummm....!!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni yönetim yol verir.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Tolunay kafkas ile olmaz açık ve net !En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 22.04.2013, 22:12.
Yorum
Yorum