Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

30. Hafta | Eskişehirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaş defans sadece sanki ligden düşmemeye oynayan 10 kişi defans yapan amatör bir takım seyrediyorum.Böyle gitmez.İkiyi atıp rahatlamak lazım...
    Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
    Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
    Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Ilk yarıdakı takım ıyıydı,umarım bu gıdısatta devam ederız.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• yasin 5700 ü nerde koştu allah aşkına stadda koşu pistide yokki...

Yorum

• Alan girerse kesin gol atariz.
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yasin'in yerine Alan girmeli, Olcan'da Cech'e daha fazla yardimci olmali.

..
            Olcan sag kanatta oynuyor cech sol bekte.Ceche yardim etmesi gereken Adam Yasin.Adam ne ofansta ne defansta.
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Soner geriye oynamaktan vazgecmeli. Zokora bu yasta kosuyor ya digerleri evlere senlik
              Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• yumluyu ben bile bu maç beğenmedim ama şu adamın sevinmesi acayip hoşuma gidiyor kendimi görüyorum

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian!
                  golde nasıl sevindin, merak ettim

Yorum

• Çok boş alan yapıyoruz, Halil'in ayakları iyi olsa sağlam pozisyona gireriz al-ver ile ama işte Halil

Neyse 2.yarı yemeden atalım, şova dökelim
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Halil yerine ortalama bir insan hızından bir çıt daha hızlı bir forvetimiz olsa bu maçta kaç gol atardık bilmem ama en az 6-7 kez kaleci ile karşı karşıya kalacak pozisyonlara girebilirdik.
                      Bir insan 45 dakika boyuncu defansı eksik yakaladığımız her pozisyonda topunalıp geri dönermi arkadaş. Sen nasıl gir topçusun.
                      Koskoca trabzonspor şu adamlara kaldı ya helal olsun bunu reva görenlere.
                      Yasin kardeşim. Sen geçen yıl topu alınca yardırırdın sol taraftan. Ne oldu be kardeşim sana. Sabote mi ediyorsun takımı anlamadım ki.
                      Olcan u maçta hücumda birşey yapamadı belki ama ona defansif görev verişmiş belli ki bence defansif açıdan gayet başarılıydı.
                      Bugün bir kaç pozisyonda topmkaybı yapıp önemli pozisyonları harcasada zokora'yı beğendim. Çok iyi bastı ortasahada.
                      Hadi aslanlar şu şerefsiz satılmışlara gün yüzü göstermeyin.
                      Beraberlik ile haram bunlara.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian!
                        Biri Sibel'i kapatip acsin

Bu arada Halil bugün gercekten cok iyi oynuyor...akilli top saklayip dagitiyor...
                        Ama ona destek olacak kimse yok maalesef...Yasin oyundan cikti...Olcan yerinde duramiyor...Adrian da cok top kaybetti...
                        Mustafa ve Giray'a da ALLAH rizasi icin beyin nakli yapsinlar...ya abi bi kere topu uzaya vurursun takimi rahatlatmak icin anlarim...
                        Ya her gelen topa abanip stad di$ina vurmak nedir abi yaa??
                        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Yasin - Halil - Olcan ileri 3lümüz berbat.

Yorum

• 30. Hafta | Eskişehirspor 0 - Trabzonspor 1 | İlk Yarı Sonucu

Ne yazik ki biz yine igrenc bir oyun sergiliyoruz. Eskisehir gercekten berbat ötesi oynadigi icin biz az iyi gözüktük. Kalecileri bu kadar mal olmasa su an mac hala berabereydi. Su an 1461'i bile koysan, Es Es'e 4 tane sallamisti.

Biraz iyi gözüken Zokora, Cech, Halil ve Soner. Adrian gol haric yok. Serkan yüzünden Soner kart gördü, ondan haric kanatlar felc (Olcan, Yasin ve Serkan igrenc)

Defans hic güven vermiyor, ikinciyi atamazsak gol yeme ihtimalimiz cok yüksek.
                            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Son olarak: bu sezon genel anlamda çok isteksiz ve ruhsuz oynayan futbolcularımızdan 30. haftada "güzel futbol, iyi futbol" beklentisinden vazgeçmemiz lazım. Çünkü bu sene iyi ya da kötü bir şekilde artık bitecek. Kazanalım da varsın rezil oynayalım.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Yasin'i en ileri uca koyup Halil'i az geri çekmeli.

Halil iyi top saklıyor ama ağır, Yasin ise tam tersi!
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Yükleniyor...
                                X