Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

30. Hafta | Eskişehirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İkinci yarıda Yasin çıkabilir. Hızlı kontratağa çıkamıyoruz ve ilk yarının sonundaki verdiğimiz pozisyon dışında bu sezon için iyiyiz.
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Halil ve Adrian cok iyi anlasiyor.Yasin oynuyormu oynamiyormu belli degil.
      Giray hic güven vermiyor.Sakin Henrique girmesin simdi.
      yasin gerçekten amatör artık anladım bende savunuyordum başlarda sol da oynamıyor diye ama yok işte olmayınca olmuyor
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Böyle istekli oynamaya devam etsinler.
        Bırakın kötü oynasınlar. Ama koşup kötü oynasınlar.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Stad degil, sanki discotek bu arada, klasiklesmis aciklama olacak, Ama neyse, Takim verbat oynuyor. Tolunay hoca soneri cikartip saparayi alacak oyuna.
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian Adrian!

Yorum

• He unutmadan Giray çok kötü ve yediği sarı kart pozisyonunda faul dahi yoktu.

Ayrıca Olcan çok istekli geldi gözüme. Hatta takımın geneli. Halil bile.
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Yasin kadar gereksiz bir Oyuncu yok gercektende.Adam ofansif orta saha oyuncusu güya ama hic görülmüyor.Nerde bu Adam be.Giray ve Yumlunun topu hep rakibe.Soner ve Zokorayi begendim.
                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İğrenç oynuyoruz, mersin idman yurdu haricinde ki tüm takımlar bu esese şu anda 3 gol atmıştı.
                  emırhan kardesım agzımdan aldın be...
                  ama ben ıddaa edıyorum mersınde atardı...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• yasin en azından topu ayağında tutup oyunun akışını bozmuyor, olcan çıksın.

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      He unutmadan Giray çok kötü ve yediği sarı kart pozisyonunda faul dahi yoktu.
                      Cüneyt bize kartlari okadar kolay cikariyorki ama onlara degil nedense.Halili indiren Adama nasil Kart vermedi inanilmazl.Kaleye 20 metrede var.
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Giray ve Mustafa'ya kızıyorsunuz ama onlar kadar geri pas alan stoper dünyada yoktur. Soner 1 metreden geri pas verdi yuh yani. Vur ileri bari. Giray ne yapacağını şaşırdı.

Cech hücumda Yasin'den etkiliydi
                        En son Erbay tarafından düzenlendi; 22.04.2013, 20:55.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Yarım saat rölantide oynadık 2. golü bulmamız şart.
                          Bordomavi.net

Yorum

• Tolunay hoca ıle yenı yapılanma ıyı olacak ınsallah
                            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Yasin'in yerine Alan girmeli, Olcan'da Cech'e daha fazla yardimci olmali.

..
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Tribünde Bara Bara Bere Bere çalıyor

Para Para Para
                                Şike Şike Şike ! ! !

ahahaha
                                9 # Osvaldo'

Yorum

Yükleniyor...
                                X