Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

30. Hafta | Eskişehirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    BMN yönetimi bu tarz yorumlari yazan üyelere ömür boyu ban vermelidir, biktik usandik ya.
    Görende bakan baskaban cumhurbaskani gazeteci konusuyor zanneder.
    sana versinler ömür boyu meni,

Yorum

• Abiler tamam sakin gerginliğe gerek yok.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

"Eskişehir Trabzon'dan daha öndedir"

Eskisehirliler iyicene zivanadan çikmis durumdalar

"Eskişehirspor, Türkiye'nin ilk 5 takımından biridir"
        "Eskişehirspor, Türkiye'deki ilk 5 takımın içinde yer alan hatta bana göre Trabzonspor'dan da önde gelen büyüklerdendir" diyen Begiter, şöyle devam etti:

"Böyle bir yapı bütün büyük takımlarda var... Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon ama bana göre Eskişehirspor, Türkiye'nin ilk 5 takımı içinde yer alan hatta bana göre Trabzon'dan da önde gelen büyüklerdendir. Geçmişine bakarsanız zaten daha da kıdemli olduğu belli. Bizde bunun olmayışı bir noksanlıktı. Bu kurumsallaşma neticesinde yapılacak olan, bu yüksek divan kurulu tezekkür etme görevini bana verdiler sağolsunlar. Zaten tüzüğünde belli kuralları var. Onun çerçevesinde ben bunun hazırlıklarını yapacağım ve hem kurumsallaşma adına hem de şeffaf yönetim adına çok büyük bir adım attılar. İnşallah kuracağımız bu kurumla yönetimin en büyük desteği olacağız."
        afkursun...
        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          benim merak ettiğim Eskişehir trübünleri ne olacak
          fb karşısında Türkiye kupası yarı finali gibi önemli maçta trübünleri boş bırakan eskişehirliler
          bizim maçta full dolu trübünle karşımıza çıkar muhtemelen
          sonrada Anti-bizans lafları ederler
          Trübünlerin pek dolacağını sanmıyorum. Malum eskşhr öğrenci kenti ve vizelerden sonra öğrenciler de memleketlere gitti. Velhasıl Şehir sessiz sakin.

Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.

Yorum

• 1 puan iyidir

Yorum

"Eskişehirspor, Türkiye'nin ilk 5 takımından biridir"
              "Eskişehirspor, Türkiye'deki ilk 5 takımın içinde yer alan hatta bana göre Trabzonspor'dan da önde gelen büyüklerdendir" diyen Begiter, şöyle devam etti:

"Böyle bir yapı bütün büyük takımlarda var... Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon ama bana göre Eskişehirspor, Türkiye'nin ilk 5 takımı içinde yer alan hatta bana göre Trabzon'dan da önde gelen büyüklerdendir. Geçmişine bakarsanız zaten daha da kıdemli olduğu belli. Bizde bunun olmayışı bir noksanlıktı. Bu kurumsallaşma neticesinde yapılacak olan, bu yüksek divan kurulu tezekkür etme görevini bana verdiler sağolsunlar. Zaten tüzüğünde belli kuralları var. Onun çerçevesinde ben bunun hazırlıklarını yapacağım ve hem kurumsallaşma adına hem de şeffaf yönetim adına çok büyük bir adım attılar. İnşallah kuracağımız bu kurumla yönetimin en büyük desteği olacağız."
              Evet o yüzden 3-4 yıl öncesine kadar 2.lig takımıydılar çok tecrübeliler 2.liglerde
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Pek dikkate alınmıyor ama Alper'in yokluğu çok önemli bir faktördür.
                Beraberlik sanıldığı kadar uzak değil.
                Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Eskişehir'in Trabzonspor kurulmadan evvel en kuvvetli Anadolu ekiblerinden biri olduğu doğrudur. Buna ilave olarak Göztepe'yide sayabiliriz. Ama başarı sürekliliği,aldığı kupa ve ligde oynadığı sezon sayısı olarak geçmişin parlak mirasını çoktan yiyip tüketmiş bir Eskişehir var.

Bizle kıyaslanması saçmalıktır. Geçtiğimiz yıllarda da buna cüret edenler oldu ama sonunda ne olduğuda görüldü. Kaale almayın derim
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• ıyı bır defans ıle beraberlıgı alırız..bu ruhsuzlarla fazla hayal kurmak fantaziye girer...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet o yüzden 3-4 yıl öncesine kadar 2.lig takımıydılar çok tecrübeliler 2.liglerde
                        1461 rakip gormusler napsinlar garibanlar.

Yorum

• Eskişehirspor, Türkiye'nin ilk 5 takımından biridir"

.................................................. .................................................. ....
                          bak sen eşşeğe
                          Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

• yine bir sinir harbi var 1 saat sonra bari berabere kalsak
                            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizle kıyaslanması saçmalıktır. Geçtiğimiz yıllarda da buna cüret edenler oldu ama sonunda ne olduğuda görüldü. Kaale almayın derim
                              Evet hala öyle zaten, sorsan bursalilara onlar 4. büyüktür kendilerine göre.
                              Çünkü o yil bursa lobisi iyi çalismisti federasyonda, kizillar falan iyi idare etmisti bursayi, simdi hatirlamiyorum ama o sezon en az 3 maç hükmen galip geldi bursa, son maçta biz biraz yardim ettik (her nekadar onlar o ana kadar aldiklari puanlari kendi hakkimizla aldik deselerde) fener o yilda sike yapiyordu, ankaragücü maçi .. o kaleci serkanin ertesi sezon fenere gitmesi falan. Trabzonsporda isteseydi asilmazdi o maça ve yenilirdik, sampiyon fb olurdu. 1 kere sampiyon oldular, adam oldular be.

Yorum

• Zeki Ayvaz da Mustafa Çelik'i unutmamış..

Yorum

Yükleniyor...
                                X