Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
30. Hafta | Eskişehirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
30. Hafta | Eskişehirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
En son Hasan YAYLI tarafından düzenlendi; 12.04.2013, 22:19.'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.Etiketler: Yok
-
Kupa maci daha önemli bu mactan. Insallah bu macta oynamayan isimlere yer verilir. Orta sahayi kalabalik tuttukmuda Eskisehir cokta üstünlük kuramaz.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Parayla mamalanıp üzerimize kudurmuş it gibi saldırdıkları maçta kalp krizinden vefat eden rahmetli taraftarımız için ; DİK OYNA! (istersen kaybet, sonuç önemli değil)Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Kupa maçımızdan sonra başlık açılacaktır önce 5iva5 . Önce şikeciler sonra yavru şikecilerBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
2011 senesinde Trabzonspor'a karşı şike yaptıkları 21 Nisan akşamı oynuyoruz yine.. O gün bizim için kara bir olaya sebebiyet vermişti. Kalbine yenik düşen abimizi kaybetmiştik.
Küçük şikeciler, paraya ihtiyacınız var mı?
Şeref kaç para? Haysiyet ve onur kaç papel?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Bizim futbolcularda şikecilere karşı hırslı oynayacak oyun karakteri yok.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Kesinlikle 1 puan süpriz ve bu sirk takımıyla 1 puan başarıdır tahminim 2-0 kaybederiz inşallah ordu ve akhisarda kaybeder.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Kupa maçı kadrosundan 3-4 değişiklik olur. Tolga yerine Onur, Colman yerine Sapara, Volkan yerine Olcan'ı bekliyorum. Zirveye oynayan hiçbir takımın kazanamadığı ligin en zor deplasmanlarından birinde galip gelmeyi beklemiyorum beraberlik iyi sonuç gibi gözüküyor. Bu arada maç Pazartesi ama başlıkta 21'i gözüküyor 22 olacak...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Puan alacağımızı düşünmüyorum.
Koca sezonu telafi edecekleri maç olan Sivasspor maçındaki performanslarını gördükçe umudum azalıyor.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
Yorum