Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

30. Hafta | Eskişehirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alihan'ın dediği gibi sürpriz pankart da hazır sayılır. Kemencecimiz zaten mevcut. Kimse katilmasa bile biz Bursa'dan giden 5 kisi o horonu edecegiz.

Dilerim pankarti bir sekilde sokabiliriz iceriye.

Yorum

• agir olacak ama seytan diyor ki bunu de :

geberdin ulaan
      geberdin ulaaann
      sikeci serkaaann
      geberdin ulaaan

hak yiyen hirsiizz
      geberdin ulaan
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• yenersek 8.sıradayız
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• ah bi kazansak beya

Yorum

• Bu şike sürecinde bence biz Trabzonspor şampiyon olsun diyen diğer takım taraftarlarını da küstürmeye anti sempatik olmaya başladık. Bir de hırsız bir adam bile olsa bir ölü için HORON tepmek mantıklı bir protesto olmaz. Ölene değil belki ama ölüme saygı. Çünkü bu protestoyu medya "hırsıza horon" diye değil "ölünün arkasından horon" diye verecektir.

Sırt dönmek ve Allahü Tealaya havale etmek, veya muhatap almamak bize yakışandır diye düşünüyorum.
            Hep DESTEK, Tam DESTEK...
            Barış BEKTAŞ

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Horon'a laf yok..

En iyi şekilde protesto edilecek..

Bir de öne pankart... O sürpriz olsun.
              Onu bunu bilmem de 2000 kişi arasında bir kişi bile sırtını dönsün ya da horon tepsin; çarşaf çarşaf gazetelerde yerini alacaktır.

Yorum

• Bize yakışan, o saygı duruşuna icabet etmek ve ardından İstiklal Marşı'nı bağıra bağıra okumaktır.
                Peşine, maç başlayınca, yapacak olduğumuz protestoları yerine getiririz.
                Fanki tonki zonki...

Yorum

• saygı duruşuna katılmamak, saygı duruşu sırasında oturmak en güzeli...

Yorum

• Vizeler bitmiş, ben Samsun'a gelmiş ve Gençlerbirliği-Trabzon maçını izlemiştim. Skor 0-4 idi.
                    Şimdi vizeler bitti ve ben Samsun'a yeni geldim. Akşam bi sorun çıkmazsa maçı izleyeceğim, rahat olun.

Yorum

• Horon,sırt dönme,yazı birtarafa 2000 kişi ellerini sadece şeklende olsa semaya kaldırsalar yeterli..Herkes ne olduğunu çözene kadar maksat hasıl olur..Başka birşeye gerek yok.
                      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• ---------onur
                        serkan giray mustafa cech
                        -------zokora
                        ---soner---sapara
                        -------adrian
                        henrique-----olcan
                        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• "rahmetliyi iyi bilmezdik, hakkımız helal değil." diyebilmenin bir yolu olsaydı keşke.

Yorum

• Anadolu Yıldızı Eskişehirin Şikecileri
                            Bülent Uygun - Tape
                            Doğan Ercan - Tape

Eskişehirsporlu Doğa Neden Kustu
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bunlari yenip ders vermek lazim ama nerde bizde o takim ah ulen

Yorum

• Arkadaşlarımız şimdi yola çıktı İstanbul'dan. Saygı duruşunda '"Trabzon Hakkını Helal Etmiyor'' diye bağırma niyetindeler. İnşallah becerilir herkes bağırır.
                                Gurbetçi Gençler.

Yorum

Yükleniyor...
                                X