Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Doğan Ercan

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sanık Doğan Ercan, 26.02.2011 günü oynanan Ankaragücü-Gençlerbirliği müsabakasında Serdar Kulbilge’nin sanık kart görüp görmediğini soran İlhan Ekşioğlu’na kart görmediğini bildirmektedir.

07.03.2011 günü saat:10.49’da Doğan Ercan’ı, İlhan Ekşioğlu’nun aradığı görüşme(tape:2090);
    İlhan: “Sen dediğimi yaptın değil mi BİZİM EMANET SENDE”, Doğan: “Bende bende,… oradan çıkacağım kulübe gideceğim ..bir çocuk var onunla görüşeceğim,…ben de yani, SEN OKEY VERMEDEN YOK ABİ ÖYLE ŞEY Mİ OLUR , sen rahat ol yani anladın mı yani anladın mı içimize sinecek, ondan sonra transfer edeceğiz ya” dediği, İlhan’ın onayladığı,

07.03.2011 günü saat:17.36’de Aziz Yıldırım’ı, Doğan isimli şahsın aradığı görüşme(tape:1401);
    Doğan:“Başkanım dün akşam şey olduk,…mort olduk ”, Aziz: “Bir şey olmaz” , Doğan: “Hiç tereddüdün bile olmasın diyor,…tamamı için diyor ben yani düşünüyorum AMA BU GECE İÇİN HİÇ TEREDDÜDÜN BİLE OLMASIN DİYOR”
    Sanık Doğan “dün akşam mort olduk” derken, Trabzonspor’un Beşiktaş’ı mağlup etmesinden söz ederken, “AMA BU GECE İÇİN HİÇ TEREDDÜDÜN BİLE OLMASIN” sözü ile, şike anlaşmasından dolayı Gençlerbirliği müsabakasını mutlaka kazanacaklarını söylemektedir.
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

07.03.2011 günü saat:21.13’te Doğan Ercan’a, İlhan Ekşioğlu’nun gönderdiği mesajda(tape:2747);
      “??” yazdığı,
      İ.Ekşioğlu’nun, Doğan Ercan vasıtasıyla Gençlerbirliği futbolcularına şike parası verilmesine rağmen müsabakada beklendiği şekilde oynamamalarına dikkat çekmek için bu şekilde bir SMS gönderdiği anlaşılmaktadır.
      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Yükleniyor...
        X