Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aşağıdaki tabloyu bize reva görenleri bizler affetsek bile, Trabzonspor tarihi asla affetmeyecek...

vay bee 95-96 daki kadro olsa demek şimdi 10 puanla liderdik.Ama o sezonda fener maçına kadar 5 puan fark vardı fenerle.Yenilince 2 ye indi fark.
    Özkan SÜMER

Yorum

• 95 96 ya bak efsaneymiş o sene de şampiyon olamadık artık rüyalarımızda oluruz.. pastanın o güzel kaymaklı tarafını yedirmezler artık bize..
      Hadi eyvallah..

Yorum

• evet yönetim lütfen istifa
        bak cazdan daha yeni kurtuldum , lütfen taraftarı çileden çıkartmayınnn...
        "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• Ey millet uyumayı bırakın artık. Ziya DOĞAN gitmeli nedenmi bakın arkadaşlar hoca geldiği zaman öyle bir havayla geldiki iki galibiyetle bu aciz yönetim sayesinde öyle havalara büründürüldüki oda kendisini olduğundan fazla birşey sanmaya başladı ve korkutucu, ürkütücü, ve maalesef çok yazık. Şenol GÜNEŞ gibi bir adamı bukadar mağlubiyetten sonra asma noktasına getirirdik yazık bize diyorum. Bir gol sonrası yardımcılarının sevincinde onları çocuklar gibi azarlamasını galibiyette bile içime sindirememiş ve ukalalık olarak algılamıştım. Biz Karadenizliyiz kardeşim böyle şeyler dokunur bize. Şimdi Ziya Hoca ile iki galibiyetten sonra lazoroniyi gönderdik oh bulduk hocayı diyen ikinci başkanımız şimdi pişman oldumu acaba söylediklerine. Şehir birleşsin lütfen şu ayrımcılık kalksın Teknik Direktörlüğe artık bizimle ağlayan bizimle gülen Haluk Ulusoy Tarafından sırf adamlığından dolayı hazmedilemiyen(Haluk Ulusoy kendi gibi adam olmayan Terimle devam ettiği için hakkımı helal etmeyecek ve onu affetmeyeceğim)paracı diye İstanbul medyasına yem edilen Şenol Hoca getirilsin itibari geri iade edilsin. Ne olursa olsun son Fener Maçını kazansada kaybetsede Ziya doğan gönderilsin..............

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            vay bee 95-96 daki kadro olsa demek şimdi 10 puanla liderdik.Ama o sezonda fener maçına kadar 5 puan fark vardı fenerle.Yenilince 2 ye indi fark.
            O zaman işte yerden yere vurduğumuz Şenol GÜNEŞ başımızda idi. Yazık değerini bilemedik Şenol Güneşin ahını Trabzon aldı ne hallere geldik(Ama Şenol Güneş o kadar büyük ve adam gibi adamdırki kendisine bu kadar yapılan haksızlığa rağmen TRABZONSPORUMUZA ah etmez).Aynı Şekilde Haluk Ulusoy'da ah aldı Oda hakettiğini bulacak Allah'ın izniyle.

Yorum

• Ziya hoca bir an once gitsin de Allah askina hala Senol Gunes demeyin ne olur. Senol Gunes deyince benim aklima iki "F", yani "FF" geliyor: Kara Fener maci ve Famagusta rezaleti. Hala "Ama o dunya 3. su milli takimin teknik direktoru"diyebilecek olanlara da sunu diyeyim: Senol Gunes'in teknik direktorluk kariyerinde en iyi yaptigi is Fatih Terim'in olusturdugu iskeleti aynen koruyarak, hicbirseyi degistirmeyerek dunya kupasina gitmek oldu. Hatta herseyi o kadar degistirmedi ki takima sampiyona boyunca kostek olan Hakan Sukur'u bile kesemedi takimdan. Bunun, asil sansin ve takimdaki birkac adamin yuksek formu ile (Bulent, Rustu, Alpay, Umit, Ilhan gibi) aldik o dereceyi oncelikle. Senol Gunes'in, en azindan, buyuk takimlardaki teknik direktorluk kariyeri bana gore Famagusta rezaleti ile bitmistir.

Yorum

• ziya dogan acil istifa! yonetim aralık da kongreye git, ehil olmadıgın işi bırak! 2. lige geri don, orda pazar ara!

ziya yerine lucescu yardımcı hami veya unal olmalı!

Yorum

• 5 mactir gol atamayan ve tarihinde böyle durumla ilk defa karsılasan takımız ve biz butun ts taraftarları, size sesleniyrm. artık bardak tastı tasacak. kimse bu rezaletin sorumluları hesabını vermeli. taraftar olarak da biz ne yapabiliriz? protesto mu miting mi? ama bi durus sergileyelim Allah askına! nerde bizim inatcılıgımız, inanclarımız ve başarısızlığa karşı gösterdiğimiz reaksiyon. ikinciliği bile basarı saymayan Trabzonun asi usakları nerde? İstanbul'a kafa tutan yurekliler nerde?

yonetim-ziya dogan-futbolcular kendinize gelin! Zira Trabzonspor hepinizden buyuk ama siz farkında bile değilsiniz.

Yorum

• peki fatih terimin oluşturdugu iskelette iskeletini şenol hocanın oluşturdugu kaç futbolcu vardı kardeş hatırlıyomusun yada şenol hocanın başında oldugu trabzonsporu seyrederken hiç utandıgın oldumu .biz beşiktaştan 7 yeğimiz maçta bile top oynamıştık die hatırlıyorummm
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Haklisin arkadasim. O kara Fener macinda ve Famagusta rezaletlerinde inan olmek istedim ama bu kadar utanmadim; dogru. Ziya Dogan'in , Senol Gunes'ten iyi oldugunu iddia etmiyorum zaten. Dedigim: Senol Gunes'in , Trabzonspor'daki gunleri bitmistir. Olur da geri gelirse en basta kendisi, Trabzonspor'a gonul vermis herkes bundan zarar gorur.

Yorum

• eyvallah gelip gelmemesi konusunda benimde şimdilik bi fikrim yok sadece hocaya haksızlık ettğimizi düşnüyorum .......
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Benim Anlamadığım ve çözemediğim şu
                          Takımı bu hale düşürenler Önce kaptandan başlayarak Kadro dışı bırakma ve para cezası dahil bnirçok ceza verir.bizde ne kadro dışı var nede para cezası.
                          Neden bu takımda ceza kesilmiyor onu hala çözemedim.
                          Hüseyin Büyük kaptanımız Acaba yönetime gidip " ey yönetim ben sizle 1,5 Trilyona senelik anlaşma yaptım ama Ligin ilk yarısı bitti,Benim başlarında olduğum kendişehrimin takımı 14maçta yani yarım sezonda hiç bir varlık gösteremedi benden siz bu paranın yarısını alın" dedimi.?
                          Madem kendi öz evladımız diye sahip çıkıyoruz.Haksız yere haram yere para almasınlar,Özellikle Kaptan HÜSEYİN e hakkımı helal etmiyorum.O Sakaryaya gidip o soğukta maç izlediğim Hakkımı helal etmiyorum.Trabzonsporda aldığım Lisanslı ürünlerden Utanmadan Para alıp yediği parayı helal etmiyorum.Zehir zıkkım olsun Boğzalarında kalır inşallah:
                          Hiç kimsenin beni bizleri böyle rezil hallaere düşürmeye hakkı yok.
                          Ben Kendi payıma düşen hakkımı Başta HÜSEYİN olmak Üzere Formanın hakkını vermeyen Ruhsuzlara helal etmiyorum.
                          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Tek suçlu yönetim!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, takımın durumundan şu anda utanç duyduğunu belirterek, "Bu konuda tek suçlu yönetimdir" dedi.

Tek suçlu yönetim!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, takımın durumundan şu anda utanç duyduğunu belirterek, "Bu konuda tek suçlu yönetimdir" dedi. Hacıosmanoğlu, "Ancak şu anda kongre tartışmaları yapmak bize zarar verir. Fenerbahçe maçına odaklanmalıyız" ifadelerini kullandı.
                            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• az önce stv de agaoglunu seyrettim.adam trabzonsporu anlatirken bir ara gözleri doldu.size sunu söyleyeyim artik birlik olup fener macinda söyle büyük bir pankart acalim." baskan artik seni istemiyoruz,defol git unutmadan ziya dogan sende onlan."
                              artik baskani tarftar secmeli veya taraftarin onaylayacagi insanlar olmali.allah askina su andaki baskani kim taniyor.20 senedir trabzonlan yatip kalkan biri olarak ben nuri albayrak diye birini duymadim.bu zat daha önce trabzonsporun yönetiminde bulundumu.

dostlar unutmadan su uyur düsman uyumaz.

lütfen fener macinda olay cikartmayalim.

herkez bizden bir zamanki besiktas macindaki gibi bir taskinli bekliyor.koltuklari yakma, küfürlü tezahurat v.s bunlardan lütfen uzak duralim.

ahmet agaoglunun baskanliga aday olmasi icin elimizden geleni yapalim

saygilar
                              Yüksek dağların tepelerinde hem kuşa hem de yılana
                              rastlanır. Biri uçarak, diğeri sürünerek buraya gelmiştir.

Yorum

• yönetim hala susuyor... hala icraat yok!... herşey lafta mı? ne bir tepki ne bir ceza ne bir radikal değişim? takımı düzeltmek adına ne bir hareket?

ey yönetim sen böyle yaparsan ben sana nasıl güveneceğim?

hala oturuyorsun hala susuyorsun hala elin kolun bağlı her şey bilmem nerende
                                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Yükleniyor...
                                X