Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tavır konusunda samimiyetine güveniyorum. Sadece saygı duy düşün deyince öyle düşünmüştüm. Benimse başkalarına kişisel tavrım sözkonusu değil. Kişisel olarak tanımadığım insanlara nasıl kişisel tavır koyabilirim. İcraatlarını eleştiriyorum görüyorsun.

Alıntı yapmam konu bütünlüğü ve daha rahat anlaşılması açısından önemliydi onun için yaptım

Taraftar ile yönetim arasında rekabet sözkonusu değil. Bununla ilgili geniş anlattığım görüşlerim daha önce söylediğim gibi başka bir başlıkta, ordan inceleyebilirsin
    Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Kontrolünü kaybettin derken Omam Bıyık'ın 30 milyon €'ya Trabzonspor'a transfer etmenden bahsetmiştim.

Neyse önemli değil bak olaylara eleştirisel bakınca neler çıkıyor? Böyle daha objektif olmuyor mu yazıların? Doğrular yanlışlar...

Umarım idmanlar etkisini hemen gösterir de başkanın dediği gibi bu sene de şampiyonluğa oynarız

saygılar sevgilerle..
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• yönetim...

bazı arkadaşlar ısrarla bu kadar başarısız bir yönetimi savunmaya çalışıyorlar bu da komik bir görüntü oluşturuyor...transferlere bir bakın,takımın oynadığı futbola bir bakın sonra savunun demek geliyor insanın içinden....

ömer rıza,mustafa keçeli,murat ocak,ersen martin,musa büyük,çağdaş,ahmet şahin )), neydi forvetteki 3.ligden gelen arkadaş?? adını unuttum...bu adamlar takımı küçültmekten başka hiçbirşey yapmadılar geldikleri günden beri...bu futbolcularla mı iyi futbol oyananacak???

1 tane yararlı transfer var o da nası oldu belli değil ama stepanov.... marcelinho nun kalitesini tartışacak değilim de herta berlinde ki futbolunun % 10 bile yok sahada...sakın bu benim son transferim psikozuna girip tatile gelmiş olmasın buralara....

fatih gibi gol atan bi adamı, fb ye satmak için 8 oldun satamadın en sonunda abuk sabuk bi takıma sattın..ok..alan memnun satan memnun...futbolcu gitmeyi istedi vs vs...hepsi kabuulll...sonra ne oldu yau? yerine kimi koydun...son gün ersen martin ağlaycak halimize gülüüyoruz adeta...takım son sürat sıradanlaşırken hala alkış tutanları anlamak gerçekten güç...

sol kanat kaç senedir sorunlu ben unuttum...TR de tek adam var orda, uğur boral.. adamlar ocakta bitirdiler işini biz attık tuttuk..mehmet çakır-mehmet topuz-gökhan ünal bunları alırsan, transfer yapan yönetici olursun..yoksa küme düşmeye oynayan takımdan alınan futbolcularla caka satmak olmaz....

Birde bol keseden atan bir yönetim..daha organize 3 pas yapamıyoruz adamlar oynanan futboldan memnunlar...attılarmı mangalda kül kalmıyor.ama başarılı bi çalışmada yaptılar..artık brezilya pazarında en fazla tanınan takım biziz...malum oraya gönderilen yönetici nerdeyse Türkçe konuşmayı unuttu...bi önceki yönetimde lemi yi göndermişti öyle...işte kazıkları..jefferson-eller...

malesef güzelim takımımız geçmişinde olmadığı kadar zor bir duruma bu yönetim sayesinde düşürülmüştür. Çocukluğumda, gençliğimde gol yediğimiz zaman üzüntüden gözlerim dolardı şimdi konyadan alınan 1 puana sevinir olduk..işte geldiğim(iz) nokta, bundan sorumlu olan insanlardan en kısa zamanda kurtulmak bu takımın geleceğini açmak demektir..aksini hepimiz yaşayarak ve üzülerek göreceğiz....

Yorum

• bir şey olmaz dostum silencio.. sıkıntılanma..
        inönüde beşiktaşı bir sıfırla geri düştüğümüz maçta yendik.. istanbulda nasıl da gururlandın değil mi? o kadar da zor durumda değiliz. yazına güzellik katmak için abartmanı hoş karşılıyorum. 'bazı arkadaşlar' dan kocaman bir hoşgeldin
        kıymetini bil yalnız, beni kimse böyle karşılamadı..

Yorum

• eyvallah...

nazik karşılama için tsk ederim...inşallah hep o maç gibi gururlanırız

Yorum

• o kadar okudum,tüm fikirlerde haklılık payı var,
            elbetde yonetimin artıları ve eksileri olcak ,ama kulubu küçültmeye yonelikmi yoksa daha ileriye donukmu oldugu sorusuna ben şimdi cevap vermenin erken oldugu düşüncesindeyim,
            sezon sonu hersey netleşir,belkide sezon sonu gelmden
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

• travelair ve stichus ; küfür etmeden,hakaret etmeden,karsındakı küçümsemeden ve aşağılamadan da bır konu hakkında gorus bıldırılecegını ozellıkle kendını sadece kufurle ıfade edebılenlere gösterdiğiniz için teşekkür ederim.yazılarınızı okumak zevkti.

Yorum

• yönetim hakkındaki görüşlerim parantezlerin içinde ( ) işte bu...
                ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                **ARSİNLİ AKREP**
                **61*77**

Yorum

• Şu an benim için dünyanın en sıkıcı şeyi bu yönetim hakkında düşünmek.
                  keyif adamı ..

Yorum

• yönetimin becerisini falan geçtim ben artık.sadece beceriksiz olsa çok sorun değil.iyi niyetinden şüphe ediyorum(en azından başkanın)...

Yorum

• fincher, senin gibi bu forumun eskilerinden iftira derecesine ulasacak bir yorumu okumak beni hayrete dusurmedi desem yalan olur. Becereksiz suclamasini bir kenara koysak seni baskanin iyi niyetinden supheye dusuren eylemi nedir? Yeni bir stad icin Nedam Ballastla anlasmasimi? ? yoksa marcelinho'nun masrafini kendi cebinden karsilamasimi?? yoksa her mevkiye birden fazla oyuncu olmasini saglamasimi?? Soylermisin Allah askina nezaman alternatifi bol bir kadro kurmus Trabzonspor ve bunlarin herbiri ilk onbirde oyniyacak kalitede futbolcular.

Belki bazilari bu konudaki goruslerime yine ve yine inat diyecek, ama suna ictenlikle inaniyorumki takim uyumu sagladigi anda Trabzonspor durdurulmasi zor bir takim olacak ve bu dediklerim belkide ozaman daha iyi anlasilacak.

Hatalarida var elbette, hatasiz olmak Allaha mahsustur: Kaleci transferi + Ticari anlamda urun satislarinda buyuk bir eksiklik var, ama bir iki hatadan dolayi yonetimi kesip atmamiz bence dogru degil, kaldiki iyi niyetinden suphe edelim!!

Yorum

• yaf başkan falan bişeler yapmaya çalışıoda..insanda biras karizma olur be abi..sanki mahallenin bakkalı konuşuyo ya mikrofon karşısında..gerçi o bisim başkandan daha haşmetli olur ya neyse..
                        pierre_ is back

Yorum

• agantha,öncelikle üslubun için teşekkür ederim.başkana sahip çıkmak ve yaptıklarını onaylamak yada destek olmak için bir insanın kendini çok zorlaması gerektiğini düşünüyorum.öncelikle fatihi fenere peşkeş çekmesi benim gözümde başkanı bitirmiştir.bunun böyle olduğunu bilenler bilir,fatih tekke fener forması giymemek için direnmeseydi şuan fb forması giyiyordu.sezon başında çıkan haberlerin çoğu da doğruydu,çünkü başkan azizle fatih konusunda el sıkışmıştı.fatih gitmem diyince zenit oldu.diyeceksin ki başkan niye fatihi fenere satmaya çalıştı.bu kadar sallayıp taraftarını ve camianı kandırırsan olacağı budur.seçim zamanı mangalda kül bırakmayan nuri bey bu işlerin sallamayla olmadığını anlayınca para eden bir kurbana ihtiyacı vardı oda fatihti.bugünkü transferlerin tamamını fatih tekke transferine borçluyuz.bu yönetim kalsın seneye gökdeniz,stephanov ve yattara da satılacaktır.
                          yönetimin yaptığı tamamen göz boyamadır.kendileri çok kurnaz,bizde hiçbirşeyden anlamayan dünkü çocuklarız ya.bana trabzonsporun yaz döneminde transfere kaç para harcadığını yazabilirmisin.gelenler,gidenler bonservisleriyle bir hesaplarmısın?bir çok anadolu takımından,hatta süper lige çıkmış takımların tamamından çok daha az parayla yani en ucuza getirerek bu işi halletti yönetim.ben kendimi fazlasıyla kandırılmış hissediyorum.sen öyle hissetmiyorsan birşey diyemem.ve bu kandırmanın bilinçli olduğunu düşünüyorum.seçimde o vaadleri sallarken yap(a)mayacağını biliyordu diye düşünüyorum.benim için dürüstlük,iyiniyet ve duruş başarıdan daha önemlidir.kaldı ki bunların başarılı olabileceklerine de hiç ihtimal vermiyorum.zaman kimin haklı çıkacağını gösterir...

Yorum

• Benim bahsettigim konular komplo teoriler ve varsayimlardan ziyade gercekle alakali olan konular, ancak senin yazdiklarinda bunlara zit bir durus ve yorumlama sekli var.

Bahsettigim komplo teorisiyle alakali demek istedigim su, diyorsunki Baskanlar Fatihin fenerbahceye olasi transferi icin el sikismisti ve bunu engelleyen Fatihin kendisiydi, bu sonuca nerden vardin acaba? Kaynaklarin saglammi yoksa "bence buyuk ihtimal oyledir" dusuncesinden ureyen bir yorummu bu? Baskanin bu konu hakkinda dedigi "fenerin bu teklifi gurur verici" idi. Diyorsunya baskani savunmak icin insanin kendini zorlamasi lazim, bence asil bu soylemden senin dedigin sonucu cikarmak icin insanin kendisini baya bi zorlamasi lazim. Bu konu hakkinda -Stichus- un yazdiklarina tamamiyla katiliyorum. Forum kirliligi olusturmaya gerek yok.

Varsayimla kastim ise Yattara, stephanov ve gokdeniz satilma olayi. Bu sekil binbir turlu elestiriyi okumaktan artik gina geldi. Muhalif olan herkes sirf muhalefet olsun diye gerceklere dayanmayan cumleler sarf ediyor. Kendini reklam ediyor diyenler var, basbakanin adami diyenler var, Fenerli diyenler var, varogluvar. Bir insani haksiz yere suclamak icin bire bir olan bu yontemin objektif olan bir kimseyi etkiliyecegini hic sanmiyorum dolayisiyla bu cevabinda beni tatmin etmedi desem umarim beni yanlis anlamaszin

Hele bir konuya deginmissinki gercek olsa yonetimin secimlerde kullanabilecegi en buyuk koz olurdu, oda sudur: Super ligdeki tum takimlari arasinda transfere en az parayi harcayan takim. Eger gercekten oyleyse helal olsun cunku alinan futbolcular en ucuzlari(!) olmasina ragmen cogu takimda bulunan oyunculardan kat kat ustun. Helal olsun yonetime az para harcayarak nokta isabetiyle, hemde kaliteli oyunculari kadroya katti.

Yorum

• fatih konusunda sadece varsayımlarla yola çıkmıyorum ama varsayımlarlada yola çıksam bu sonuca ulaşmak zor değil.kaynağım trabzonsporun eski futbolcusu lemi'dir.lemi çok sık fatihle görüştüğünü,canlı yayında fatihin fenere verildiğini bunu fatihin engellediğini ve fener forması giymem dediğini söyledi.inanmayan inanmaz ben lemiye inanıyorum.
                              transfer konusunda nasıl bir iyimserlik içindesin şaşırıyorum.seçimlerde verilen vaadleri unutmuş gibisin.çok beğendiğin transferler hangileri merak ediyorum.stoper sorunumuz gün gibi aşikarken o mevki çağdaş transferiyle geçiştirilmiştir.alındığı gün iyi bir yedek olur demiştim ama görüyorum ki yönetim esas stoperimiz olarak almış.sonuçta orda fatihi oynatmak zorunda kalıyoruz,sağbekte ve dolayısıyla stoper mevkiinde sorun yaşıyoruz.solbek için 2.ligden murat ocak alındı.en ucuzundan o mevki de geçiştirildi.yine yedek transferi ve bence çok yetersiz.takımın en büyük yıldızı satıldı.yerine ersen martin ve umut alındı.kaleci transferi geçiştirildi.yani öyle bir anlatıyorsun ki yönetim için koz olur diyorsun transfere para harcamamak.sanki ortada başarı varmış gibi.az para harcayarak transfer yapınca övünmek için başarılı olmak gerektiğini hatırlatırım.az para harcayarak kaliteli oyuncuları kadroya kattı demişsin.kalite anlayışımız çok farklı olmalı.nokta isabet konusuna hiç girmeyelim zaten.özetle yönetimin yaptığı şudur;1 süperstarı satıp takıma ondan gelen parayla 4-5 tane orta seviyede futbolcu almak.bu senin için başarıysa birşey demiyorum,benim açımdan kandırmacanın dikalasıdır...
                              lazaroninin gelişi de bu açıdan bakıldığında sürpriz olmuyor bu durumda.sezon başında kariyerli bir hoca getirilseydi transfer isteyecekti.kesenin ağzını açmak gerekecekti.yönetim naptı,yılda 100 bin dolara brezilya 2. ve 3. liginde takım arayan bir adama 15 yılda kazanamayacağı parayı vererek kukla gibi kullandı.o kadar parayı bende alsam transfer falan istemem,susarım.kovulunca tazminatı da hazır.tam nurinin istediği adam.artniyet sözüyle neyi kastettiğimi anlıyorsun sanırım.
                              anlaşılıyor ki takımın durumundan ve kadrosundan memnunsun.ne diyim lig 5.liği de seni tatmin eder kanısındayım.bu kadar iyimserlikten sonra 5.lik de iyidir sana göre.uefaya gitmek var sonunda...

Yorum

• İlk olarak pierre_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yaf başkan falan bişeler yapmaya çalışıoda..insanda biras karizma olur be abi..sanki mahallenin bakkalı konuşuyo ya mikrofon karşısında..gerçi o bisim başkandan daha haşmetli olur ya neyse..
                                Yaa yerim karizmasini kardesim SENOL GUNES inde karizmasi yok dediler bilmem ne ne oldu milli takim tarihinn basarisini yakaladi yalan mi sonra karizma dediginiz sey nedir abi bana bi soylermisiniz Azize de mi karizma var onun ben dört gözünü seviyim yoksa dedem yaşındaki özhandamı hükümetteki ecevit gibi eli başı titriyo röportajlarında yoksa kastettiğin bizim Tüpçü demirören mi hocam sen onu hiç yakından gördün mü?bak ben gördüm eğer o gördüğüm sey karizmaysa bırak bizden uzak kalsın...
                                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X