Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Running Wild tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hazır yatırmışlarken, hiç kaldırmasınlar ordan...
    Sevgili Dostum,
    İnan altyazıyı görünce benim kullandığım cümle de aynısı olmuştu. Ya da şöyle bir ilave yapılabilir: Aynı masaya kendileri de yatsalar. Hatta yanlarına birkaç futbolcuyu ve bazı taraftarları da alsalar!

Bu arada merakımı mucip oldu. Kullandığınız nickname bana bir filmi hatırlatıyor. İlgisi var mı?
    En son poetricus tarafından düzenlendi; 03.12.2006, 12:35.

Yorum

• İlk olarak sortom tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ziya takımı bırakıp beşiktaşın başına geçmedi birincisi bu.ikinci 96 da takımın başında şenol vardı ve o takımı koyun çobanı bile şampiyon yapardı bu iki.kariyerinin düşünen adam trabzonun başına geçmez 3 maç kötü giderse seyircinin onu göndereceğini bilir bu üç.
      Bu işin bundan sonra kariyeri falan kalmadı artık onur ve gurur meselesi oldu.O DA ZİYADA FAZLASIYLA VAR.
      kardeş sen kel ziyanın neyini beğeniyorsun onu anlamadım.Anlatta bizde öğrenelim.Biz cahil kaldık bu konuda biz körüz göremiyoruz.Futboldan anlamıyoruz

Yorum

• O dediğiniz şey olsaydı bir dakika bile durmaz giderdi

Yorum

• Bugünkü Günebakış'ın haberine göre yönetim Hoca'dan istifasını istemiş, Hoca kendisini görevden almalarını, istifa etmeyeceğini belirtmiş ve durum bu minval üzere kilitlenmiş.

Bu arada Sevgili Tunga sınır tanımıyor. Edebiyatçı olarak işsiz kalmam yakındır.

Yorum

• Futboldan ANlamakla alakası yok bunun 2 sene önce ki o berbat kadroyu şampiyonluğa oynatmasını seviyorum Fatih Tekkeyi uyandırmasını seviyorum inadını seviyorum içtenliğini seviyorum tek başına olmasını seviyorum ve ADAM OLMASINI SEVİYORUM BAŞKA İSTERMİSİN???

Yorum

• biz ziyadan artık şampiyonluk istemiyoruz anlıyormusunuz artık bir galibiyet istiyoruz ziya doğan bizi ikinci ligde bile şampiyon yapamaz denizin çoçukları alın bunları görevden

dino 1974 saygılar
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Adam olan utanır istifa eder.Ayrıca 2 yıl önceki kadroda gayet güzel bir kadroydu.O kadronun berbat olduğuna katılmıyorum.

Yorum

• ayrıca ziya gidecekse onla birlikte 10 kişinin daha gitmesi lazım.HASAN HÜSEYİN FERHAT MUSA KEÇİLİ JEFFERSON ÇAĞDAŞ DAHA UZAR Bİ LİSTE BUNLARI TAKIMA ALANDA ZİYA DEĞİLDİR ELDEKİ KADRO BUDUR.BU KADROYLA OLMAZ BIRAKIN DECRE ARASI ADAM İSTEĞİ TOPÇULARI ALSIN.HA AYMAN VEYA ONUN TİPİNDE ADAMLAR ALIRSA BENDE SİZDENİM SÖZ AMA DEVRE ARASINI BEKLEYELİM UNUTMAYIN BU TAKIMI O KURMADI AYRICA İLK GELDİĞİ ZAMANKİNDEN KÖTÜ Bİ KADRO VAR ELİNDE

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    (...)
                    Bir yandan da alternatif hoca arayışlarına girişen muhalifler, Samet Aybaba ve Giray Bulak’ın yanı sıra Trabzon’u daha önce şampiyon yapan Ahmet Suat Özyazıcı’nın ismini gündeme getirdi. (...)
                    Burası Elm Sokağı'ndan daha korkutucu oldu ve ben bir türlü uyanamıyorum. En kötüsü Fredy Kruger bir tane değil. Biri beni bu kâbuslardan uyandırsın. Ortaya atılan isimlere bakar mısnız? Rakamla ve yazıyla: Eşhedüenlâilaheillellah!

Yorum

• 2 Yil Önce GÖkdenİz Ve Fatİhİn SÜper Uyumu Bİzİ O Halae Getİrdİ Gene Tek Forvet Oynuyorsuk Gene Defansİf Kadroyla Çikiyorduk Sahaya Adam Çaresİzlİkten Hasani Oynatiyor Daha Ne Olsun

Yorum

• Ama Bellİ Kİ Zİya GÖnderİlecek YÖnetİm GİtmeyeceĞİne GÖre.burda En Az 2 Kere YaZdim Barcelona Da Ayni Yoldan GeÇtİ BaŞkanlarina BiÇak Çektİler.ama Adamlar Dİrendİ Ve Rejkard BaŞardi.adamlra Ronaldİnho Lu Kadroyla KÜme DÜŞme Hattina Kadar Geldİler Ama 2. Yari Toparlanip Uefa Ya Gİttİdİler.marcelİnho Top Oynamaz Kalecİ Salak Salak Goller Yer Defanstan Bİrİlerİ Çikar Rakİp Atamazsa O Buyur Eder Attirir.tamam Takimi Zİya Kuruyor Ama Elde Kİ Bu

Yorum

2 Yil Önce GÖkdenİz Ve Fatİhİn SÜper Uyumu Bİzİ O Halae Getİrdİ Gene Tek Forvet Oynuyorsuk Gene Defansİf Kadroyla Çikiyorduk Sahaya Adam Çaresİzlİkten Hasani Oynatiyor Daha Ne Olsun

kardeş bu adam trabzonda bedava mı çalışıyor bunun ünvanı teknik direktörlük degil mi teknik taktik birşey üretemiyor mu bildiği tek şey 3 kişiyi ileri sür geris defans yapsın mı olmadı olmuyor ama dediğin doğru sadece hoca suçlu değil başta albayrak hacıosmanoğlu olmak üzere tüm yönetim ve trabzon formasını giymeyi haketmeyen küçük takımların bile küçük topçularından takımın temizlenmesi lazım musa mustafa ferhat ömer rıza jefferson ... gibi

Kelle istiyoruz suçlular ayaga kalkın
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

ayrıca ziya gidecekse onla birlikte 10 kişinin daha gitmesi lazım.HASAN HÜSEYİN FERHAT MUSA KEÇİLİ JEFFERSON ÇAĞDAŞ DAHA UZAR Bİ LİSTE BUNLARI TAKIMA ALANDA ZİYA DEĞİLDİR ELDEKİ KADRO BUDUR.BU KADROYLA OLMAZ BIRAKIN DECRE ARASI ADAM İSTEĞİ TOPÇULARI ALSIN.HA AYMAN VEYA ONUN TİPİNDE ADAMLAR ALIRSA BENDE SİZDENİM SÖZ AMA DEVRE ARASINI BEKLEYELİM UNUTMAYIN BU TAKIMI O KURMADI AYRICA İLK GELDİĞİ ZAMANKİNDEN KÖTÜ Bİ KADRO VAR ELİNDE
                            Kendisi dememişmiydi kadro yeterli diye,Ayrıca kadro kötü tespitinede katılmıyorum yani bizi mağlup eden Sivas'ın,Sakarya'nın,Bursa'nın,hatta 12 beraberlik alan Ankaraspor'un kadroları bizden dahamı iyi
                            Adamlığından bana ne adam olmak herkesin görevi

Yorum

• Ömer Rizayi UnutmuŞum SaĞol Hatirlattin.gecelerİ Uykum KaÇar Oldu RÜyalarima Gİrmeye BaŞladi Kİmse Trabzonspordan BÜyÜk DeĞİldİr.eĞer Olacaksa Zİyada Gİtsİn Hatta Bİ Daha Trabzona Ayak Bastirmasinlar Ama 2 Yariyi Bİ GÖrelİm EĞer Aymani Falan Aldirmaya Kalkarsa Yattarayida Oynatmazsa Gİdİp Ben Kovacam Onu.ama Şuan Takimda Ayakda Duran 2 Bİlemedİ 3 Adam Var.kaybedİlen MaÇlardan GenÇler MaÇinda Çok Rezİl Oynadik.zaten Onda Da Dah Ne OlduĞunu Anlamadan Gol Yedİk.bİ De Gs Ve Bjk MaÇlarina Bakin Akilli Taktİk Yapti.kontralarla İŞİ Bİtİrdİk.ama Bjk MaÇinda Bİle Çuvalla Gol KaÇirdik Adam O MaÇlardan Sonra Bİle Sevİnemedİ ÇÜnkÜ Takimin Halİnİ GÖrdÜ.İlk GeldİĞİ GÜnden Berİ 2.yariyi Bekleyİn Dİyor Zaten Yenİ BİrŞey DeĞİl

Yorum

• DemİŞse Halt EtmİŞ Onu Bİlmİyorum.adamliĞi Önemlİ DeĞİlse Taraftar Kalkip Bayrak AÇmasaydi Adam Gİbİ Adam Dİye

Yorum

Yükleniyor...
                                X