İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetim ve Teknik Kadro Hakkındaki Görüşlerimiz
Daraltma
X
-
İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetimi çok suçlamayın suçu var ama istifasını gerektiricek kadar deilönümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer
Yorum
-
İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetimi çok suçlamayın suçu var ama istifasını gerektiricek kadar deil
istifasını gerektirecek kadar değil öyle mi? Takım 14. sırada şu an o koltukta başkaları olsaydı; indirilirdi. Kimse bilmiyorsa bu takımın değerlerini biz sahip çıkmasını biliriz
Yorum
-
İlk olarak kolombo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu başlığı şu an itibarı ile kapatanın trabzonspor sevgisinden şüphe ederim.bu başlığa bir destek de yönetici grbundan gelmesini düşünerek bu başlığın kampanyaya çevrilmesini talep ediyorum...
Yorum
-
İlk olarak spartaküs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatılıyorum!!
Yorum
-
İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu başlık bencede kapatılmalı yönetim aleyhinde iğrenç lafların yükseliceği bi durum alıcağı açıkBMN I TRABZON7 geliyor 7
Yorum
-
İlk olarak guera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeger ziya dogan istifa etmez ve hala takimin sorunlarini biliyorum lafini sayiklamaya devam ederse...
biz malatya degiliz ziya hoca...
Yorum
-
İlk olarak guera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziya dogandan hasan ücüncüden musa büyükten hüseyin cimsirden albayraktan nefret ediyorum....
Yorum
-
adherent_1
Saygıdeğer Trabzonsporlular ben hala Trabzonsporun niçin ısrarla 6-7 defansif özellikte oyuncuyla maç kazanmaya çalıştığını anlamış değilim. Sizce bu, Ziya Doğan'ın elinde futbolcu olmayışından mı kaynaklanıyor, yoksa eldeki kadroyu iyi mi değerlendiremiyor, veyahut Ziya hoca bazı inatlarında ısrarla devam mı ediyor? Samimi olarak bu konuda fikirlerinizi bekliyorum...
Ben burada acizane değerlendirmemi sunmak istiyor. Arkadaşlar bana göre her üç soruya da olumlu cevap verilebilir. Hakikaten de eldeki kadronun yeterli olmadığı aşikar. Ancak ben, Trabzonsporumuzun kadrosunun 13. cülüğe düşecek kadar yetersiz olduğuna inanmıyorum. Bence şu anki kötü durumumuzun en önemli sebebi Ziya Doğanın eldeki mevcut kadroyu iyi değerlendirememesi ve bazı inatlarındaki ısrarıdır. Hatırlayın Ziya Doğan, ilk göreve geldiği zaman eldeki mevcut kadroyu nasıl övmüştü...
Ancak günümüze geldiğimizde Ziya hoca hala eskimiş, çağdışı bir anlayışla Trabzonsporumuzu 6-7 defans oyuncusuyla korkak bir şekilde oynatabiliyor. Ya arkadaşlar siz de biliyorsunuzki bu takım 11 kişi defansa yığılsa da iyi defans yapmayı beceremiyor. Önemli olan fazla kişiyle defans yapmak değil, çağın da anlayışına uygun olarak dört kişiyle sağlam defans yapmaktır. Orta sahanın da gerektiğinde defansa destek vermesi gerek tabi. Ancak ziya hoca hala çağ dışı futbol oynattığını görememiş olsa gerek hala hasan-hüseyin-ferhat ve musa dan hücuma destek bekliyor. Yav yoook. Olmuyor! Niçin bunu anlama da ısrar ediyorsun? Adamların pas yüzdeleri düşük ve kendilerini bu konuda hala geliştirememişler. Ya sen bunların pas yüzdelerini geliştir, ya da bunları ilk onbirde beraberce sahaya sürme be adam...
En son oynanan Antalyaspor ve Sivasspor maçlarında da olduğu gibi Ziya hoca inatla Hasan Üçüncü-Ferhat Çökmüş-Hüseyin Cimşir üçlüsünü oynatmaya devam ediyor. Nedir bu inat Allah aşkına? Bugün gol atamamaktan şikayetçiyiz. Trabzonun orta sahası bu oyuncularla hücuma ne kadar katkı sağlayabilir ve ne kadar gol atabilir? Niçin gole en çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda bile hala Musa Büyük gibi bir amatör oyuncu da ısrar edilir? Niçin Szymkowiak ve Musampa gibi orta sahada doğru düzgün pas yapabilecek, pas yüzdeleri yüksek oyuncularınız varken bunlar değerlendirilmez veya yenik duruma düşüldüğünde kurtarıcı oyuncular olarak son dakikalarda sahaya sürülür bunlar.
Yeter artık... Bıktık her maçta aynı seneryoyu izlemekten. Ey Ziya hoca! ya kör inatlarından vazgeç, ya da çek git. Bu takım teknik adamsız da 13.cü olurdu ve hatta ilk on da bile yer alırdı. Ey yönetim aklını başına topla ve devre arasında Trabzonspora layık transferler yap. Aksi takdirde bu taraftar sizi oradan def etmesini bilir.
Saygılarımla...
Yorum
Yorum