Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
memur zihniyetli futbolcular olmasin bu takimda çalissin, savassin, baskasinin aldigi parada gözü olmasin, hocasinin kuyusunu kazmasin, bayide degil sahada iddiali olsun, kursunlar arabasina gelmesin, sutlari rakip kaleyi kursun gibi delsin, isinin hakkini sonuna kadar versin, sahada çirkeflik yapmasin, numaradan kendini yere atmasin,yetisemeyecegini bilse bile toplara kossun,adam olsun canimi yesin
öyle deli gibi saldiran bi trabzonspor istemiorum mantikli oynayan önemli maçlarin hepsini kaybetmeyen bi trabzonspor trabzon eskiden beri çok gol atan bi takim degildir defansimizla hep sampiyon olmusuz ozmaan biraz defansi saglam tutsak tamamdir orta sahaya kaliteli takviyeler
defansif demek korkak oyun degildir gol attinmi onun üstüne yatmak degildir
ya göze güzel gelen futbol oynayan bir takim istiyorum..hirsli,inançli,inatçi ve mümkünse 1 gol yedikten sonra dagilmayan..yoga bonito[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Fener maçindaki sinir gerginligimden dolayi baskan hakkinda bazi olumsuz sözler söyledim ve 9 günlük bir mahrumiyet aldim her ne kadar bu cezayi hakettigime inanmasamda;çünkü bana bu sebepten dolayi ceza veriliyorsa forumda adam kalmamasi gerekir,seriatin kestigi parmak acimaz diyorum, yöneticilerden ve sizlerden özür diliyorum saygilar.......
PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ
mücadeleci hirsli yirtici sert oyniyan bi takim. . .
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum