Takım ruhu, kazanma hırsı oLan bir takım istiyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nasil bir takim istiyoruz?
Daraltma
X
-
Hücum futbolu oynayan, gol attıktan sonra defansa cekilmeyen, rakibinden korkmayan bir TRABZONSPOR istiyorumODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Sir vancoach
Ölümüne bir sevda bu duysun tüm dünya bunu
Ne feneri ne cimbomu sevdik biz Trabzon'u
Ne zaman gelecek bu büyük hasretliğin sonu
Görelim seni Türkiye'nin şampiyonu
Elbette doğacaktır vadettiği günler hakkın
Yorum
-
Sir vancoach
-
İlk olarak littlebighorn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeyirci ortalamaları:
fenerbahce: 38.500
besiktas : 25.000
bursaspor : 17.000
galatasaray : 16.000
trabzonspor : 12.000
Kaynak: TRT
ben üzülüyorum bu duruma sözde büyük takimiz ama böyle olmaz 12000 seyirci ortalamasiyla.
bide stad yapilsin diyoruz ilk önce simdiki stadi dolduralim sonra yenisini düsünürüz.
bence utanc verici bu rakam trabzonun il nüfusu 235 binlerde bunlara bide cevre ilceler eklendigini düsünelim.
ama hala nedense stada giden yok ve dolduramiyoruz.
bu duruma bir care bulmamiz lazim diye düsünüyorum
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüzel bir tesbit arkadas
ben üzülüyorum bu duruma sözde büyük takimiz ama böyle olmaz 12000 seyirci ortalamasiyla.
bide stad yapilsin diyoruz ilk önce simdiki stadi dolduralim sonra yenisini düsünürüz.
bence utanc verici bu rakam trabzonun il nüfusu 235 binlerde bunlara bide cevre ilceler eklendigini düsünelim.
ama hala nedense stada giden yok ve dolduramiyoruz.
bu duruma bir care bulmamiz lazim diye düsünüyoruminadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
-
rakibini presle boğan savaşan mücadele eden tribündeki insana zevk veren bir Trabzonspor istiyorum.Günü kurtarma mantığıyla değil Yenilse bile Taraftarına İyi oynadık mücadele ettik Hak etmeden yenildik dedirten bir takım istiyorum.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
@ eren_61
evet birlik saglayamiyoruz haklisin taraftarimiz zaten bölünmüs tribünlerde herkes kendi grubunu ön plana cikarmaya calisiyor.hepsi birlesse daha guzel ve tek ses oluruz.
tamam yönetime kizabilirsin ama takinia sahip cikmalisin
bizler taraftar olarak bazen cok sey istiyoruz ama bizim katkimiz oluyoirmuki biz biseyler isteyelim
dedigim gibi 5ytl ye bile stadi dolduramiyoruz
Yorum
-
İlk olarak littlebighorn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeyirci ortalamaları:
fenerbahce: 38.500
besiktas : 25.000
bursaspor : 17.000
galatasaray : 16.000
trabzonspor : 12.000
Kaynak: TRT
ha bizim buna ihtiyacımız var mı? kesinlikle olmamalı. biz statımızı kimseye ihtiyaç duymadan zaten doldurmak zorundayız. bu örnekleri vermemin sebebi bursasporun bizden fazla izleyicisi varmış gibi görünmesi. dediğim gibi bu sponsorlar bilet alıp dağıtmasın bedavadan bakın gerçek rakamlara.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
Yorum