Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasil bir takim istiyoruz?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak ftunsal tarafından gönderildi
    İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi

sampiyonlar liginde final oynayan trabzonspor ,70.000 kisilik stadi dolduran trabzonsporlular istiyorum,cokmu istiyorum[img]smileys/smiley24.gif[/img]

yooo

e ozaman olsun be kardesim olsun artikkk....

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

memur zihniyetli futbolcular olmasin bu takimda çalissin, savassin, baskasinin aldigi parada gözü olmasin, hocasinin kuyusunu kazmasin, bayide degil sahada iddiali olsun, kursunlar arabasina gelmesin, sutlari rakip kaleyi kursun gibi delsin, isinin hakkini sonuna kadar versin, sahada çirkeflik yapmasin, numaradan kendini yere atmasin,yetisemeyecegini bilse bile toplara kossun,adam olsun canimi yesin
      BU SESSİZLİK HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR....

Yorum

SAVASSIN YETER

OLUMUNE TRABZON
        ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

defansif oynamayan trabzonspor istiyoruz.rakibe karsi ezik oynamayan trabzonspor istiyoruz

Yorum

aldigi paranin hakkini vermeye çalisan futbolculardan kurulan bi takim
            sürünerek yasamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim

Yorum

istedgim takimin suanki takimdan farki yok...

jefferson-ufukhan-fatih akyel-stepanov-HAYRETTIN-yattara-AURELIO-syzmkoviak-gökdeniz -fatih-ÇOK IYI BIR SANTRAFOR
              VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

öyle deli gibi saldiran bi trabzonspor istemiorum mantikli oynayan önemli maçlarin hepsini kaybetmeyen bi trabzonspor trabzon eskiden beri çok gol atan bi takim degildir defansimizla hep sampiyon olmusuz ozmaan biraz defansi saglam tutsak tamamdir orta sahaya kaliteli takviyeler

defansif demek korkak oyun degildir gol attinmi onun üstüne yatmak degildir

Yorum

sagda yattara solda roberto carlos ordata kaka
                  Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                  Her Türlü

Yorum

ya göze güzel gelen futbol oynayan bir takim istiyorum..hirsli,inançli,inatçi ve mümkünse 1 gol yedikten sonra dagilmayan..yoga bonito[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                    TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

skorun üstüne yatmayan bi takim olsun

joga bonito diyorum bende
                      BU SESSİZLİK HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR....

Yorum

Fener maçindaki sinir gerginligimden dolayi baskan hakkinda bazi olumsuz sözler söyledim ve 9 günlük bir mahrumiyet aldim her ne kadar bu cezayi hakettigime inanmasamda;çünkü bana bu sebepten dolayi ceza veriliyorsa forumda adam kalmamasi gerekir,seriatin kestigi parmak acimaz diyorum, yöneticilerden ve sizlerden özür diliyorum saygilar.......
                        PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
                        MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
                        BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ

Yorum

fizik olarak üstün kolay yorulmayan ve teknik kapasitesi iyi bir takim....
                          Sampiyonluk yakinda...

Yorum

İlk olarak TR-kaplan tarafından gönderildi

fizik olarak üstün kolay yorulmayan ve teknik kapasitesi iyi bir takim....

+ isteyerek oynayan (para icin deil)
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

mücadeleci hirsli yirtici sert oyniyan bi takim. . .
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

EN IYI DEFANS HÜCÜM MANTALITESINDE,HIRSLI 90 DAKIKA KOSAN

forma için oynayan nefes aldirmayan daha kaldimi ?
                                bordomavi.net
                                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

Çalışıyor...
                                X