Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2012-2013 Trabzonspor Avrupa Serüveni

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak danişmend61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kesin olarak mı? 1 maça mı bakıyordu yani seribaşı olmamız
    Evet kesin...1 maça değil de bu son maçtı o yüzden. Adamlar yendi ve şampiyon oldu. Olamasalar seri başıydık işte.
    Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
    Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Eğer şampiyonlar Ligine davet edilirsek, 3. ön elemede seri başı olamıyoruz ama sanki geçen sene kadar da zor rakipler de yok.

Muhtemel Rakiplerimiz

---Dinamo Kiev
      ---Panathinaokos
      ---FC Kopenhag
      ---Club Brugge
      Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• seri başı olmamamız sorun değil, zaten bu turu geçemiyorsan play-off'ları hayatta geçemezsin en kötü ihtimalle avrupa ligi için bir ön eleme oynayacağız, burada seri başı olacağız ve köy takımlarını ile eşleşeceğiz..

Yorum

• ŞL'ye alınırsak 3. ön elemede elenirsek tekrar Avrupa ligi playoflarına düşüyoruz. 3. ön elemeyi geçip playofta elenirsek Avrupa liginde gruplardan devam ediyoruz.

3. ön elemeyi geçebiliriz bence. Panathinaikos , Copenhag , Brugge gibi takımları eleyebiliriz.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Geçen seneye oranla bu sene elemelerde isim bazında daha kolay rakipler var. Geçen seneki play off turuna bakınca Bayern Münih, Arsenal, Lyon, Benfica ve Villareal'i görüyoruz. Şimdi ki takımların hepsi tanınan ama çok da üst düzey olmayan takımlar. 3.turda zaten Avrupa'nın top liglerinden takımlar olmadığı için geçen sene biraz kura şanssızlığımıza Benfica'yı çekmiştik oysa dişimize göre Standard Liege vardı...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• üzülerek söylüyorum, şampiyonlar ligi için çok ümitlenmeyelim.

Yorum

• Dinamo Kiev
                Panathinakos
                FC Kopenhag
                Club Brugge

Hepsinin elenme potansiyeli %55.

Yorum

• İlk olarak uşak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  üzülerek söylüyorum, şampiyonlar ligi için çok ümitlenmeyelim.
                  Ben de aynı şeyleri söyledim. Benim hiçbir beklentim yok açıkçası. Olursa da olur olmasa da olur hiç koymaz...
                  Trabzon bir sevda,

Yorum

• Kopenhag ve Clup Brugge karsında favori biz oluruz kesinlikle

Yorum

• Bu arada Cska şampiyonlar ligine katılamadı ki burda herkes Cskayı yazmıs

Yorum

• Spartak Moskowada üstümüzde gerçeği değişen bişey olmuyor

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben de aynı şeyleri söyledim. Benim hiçbir beklentim yok açıkçası. Olursa da olur olmasa da olur hiç koymaz...
                          Hocam yapma Allah aşkına, fenerin ŞL'ne kabul edilmesini nasıl imkan dahilinde görebiliyorsunuz??? Kendi hazırladıkları PFDK kararına göre bile men edilirler...Daha ne?

Yorum

• Biz Şampiyonlar ligine dahil olalım da gerisi gelir zaten

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocam yapma Allah aşkına, fenerin ŞL'ne kabul edilmesini nasıl imkan dahilinde görebiliyorsunuz??? Kendi hazırladıkları PFDK kararına göre bile men edilirler...Daha ne?
                              Valla orasını bekleyip göreceğiz. UEFA'ya çok güvenip bel bağlayarak hayal kırıklığına uğramaktansa olacağına bırakmak daha iyi. Sadece FB'yi almayabilirler ya da FB ile birlikte adı geçen tüm takımları da. Tüm Türk takımlarını almama ihtimali ise bana düşük geliyor. Ama hiçbir yaptırımları olmazsa da benim için çok büyük sürpriz olmaz...
                              Trabzon bir sevda,

Yorum

• Şimdiden söyleyim, ŞL 'ne alınırsak hiç olmadığı kadar kolay rakipler var gruplara kadar bu sene (yeni sisteme geçildikten sonrası için konuşuyorum)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X