Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2012-2013 Trabzonspor Avrupa Serüveni

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• polonya vardı dimi, unuttum listeyi ilginç bir İroni olur... hayde gidelim polonyaya

Yorum

• Dinamo Bükreş gelmesin de gerisini harcarız.
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Gece de dediğim gibi Śląsk Wrocław çıkacak diye düşünüyorum

Glowacki ve Adrian'dan bilgi alırız onlar hakkında

Yorum

• Hangi kanal verecek kura çekimini
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Sheriff nerenin takımı İsrail diyesim var ama.Ben de hepsine tereddütlü bakanlardanım Bükreş olmasın

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sheriff nerenin takımı İsrail diyesim var ama.Ben de hepsine tereddütlü bakanlardanım Bükreş olmasın
              Moldova..
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• FC Sheriff (MDA)
                WKS Śląsk Wrocław (POL)

bunları yedeklerle bile geçeriz
                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Moldova..
                  İyi o gelsin o zaman tam gönlüme göre

Yorum

• Çantada keklik rakip yok, sadece Sheriff biraz kolaydır, diğerleri belli bir seviyede futbol oynayan takımlar, Bükreş dahil bizden zayıflar ama dikkatli olunması gereken rakipler.

Bursa'nın işi zor, Plzen veya Rosenborg'u bekleyecekler ama onlar da iyi takımlar.
                    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Danimsarka ve Ruman takimlari biraz zorlar.Gerilerini geceriz.Zorla su sekilde bize ters geliyor biraz.Yoksa kalite farkindan degil.
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Macar takimi ve serifi yeneriz, digerlerini buyuk olasılikla yeneriz. Gerci aklima otelul skandalı da gelmiyor degil.
                        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• biz bunlardan birini eleyemiyosak zaten avrupaya gitmeye gerek yok

Yorum

• bükreş olmasın diğer 4 ü müsait... bide ilk maç dışarda olsun mümkünse
                            " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• macar takımı gelsin
                              Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• Midtjylland geçen sezon UEFA Avrupa Ligi 3.turunda Vitoria'ya elenmiş.

Evinde 0-0, deplasmanda 2-1 yenilmiş...

Dinamo Bucuresti ise geçen sezon Avrupa Ligi Play Off Turu'nda Vorska'ya elenmiş, 2 maçı da yenilerek...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X