Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2012-2013 Trabzonspor Avrupa Serüveni

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ee muhtemel rakipler kimler
    TÜKENEN SON ŞEY UMUTTUR

Yorum

• Infinito reis yapar bi güzellik, çeker ıspanya milli takımını

Yorum

• burasi yeri degil belki ama uygun baslik bulamadim kamp dönemi icin.

yeni sezon kampi nerde olacak bilen var mi ? daha henüz resmi aciklama yok ama takim 04 temmuz carsamba günü düsseldorf havalimanina inecek diye biliyorum.

kampta düsseldorf diye geciyor ama pek sanmiyorum kampin düsseldorfta olacagini. olsa tabi güzel olur

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          burasi yeri degil belki ama uygun baslik bulamadim kamp dönemi icin.

yeni sezon kampi nerde olacak bilen var mi ? daha henüz resmi aciklama yok ama takim 04 temmuz carsamba günü düsseldorf havalimanina inecek diye biliyorum.

kampta düsseldorf diye geciyor ama pek sanmiyorum kampin düsseldorfta olacagini. olsa tabi güzel olur
          Almanlar Türk takimlarinin Almanyada mac yapmalarini yasaklamamismiydi ??
          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Almanlar Türk takimlarinin Almanyada mac yapmalarini yasaklamamismiydi ??
            mac yapmayi yasakladilar ama kamp yapamazsin diye bisey söz konusu degil.

mesela kamp almanya düsseldorf´ta ise, mac icin hollandaya gidilebilinir ve ya belcika

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              mac yapmayi yasakladilar ama kamp yapamazsin diye bisey söz konusu degil.

mesela kamp almanya düsseldorf´ta ise, mac icin hollandaya gidilebilinir ve ya belcika
              Sahsen biraz sacma bulurum. O Zaman direk kampi hollandada yapsinlar. Ama dedigin olabilir dogru.
              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• suana kadar tek bildigim 4 temmuzda düsseldorfa ineceklerini. ordan nereye gececekler bilmiyorum.
                tabi bu yasaktan sonra program degisikligide olabilir

Yorum

• Biz UEFA'da seri başı değilmiyiz ?

TRT'de spiker Newcastle filan birşeyler dedi garipsedim.

Yorum

• Şampiyonlar liginde çeyrek final görürüz bu sene,
                    StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şampiyonlar liginde çeyrek final görürüz bu sene,
                      Şifresiz kanaldan mı veriyorlar maçları?

Yorum

• madem bizim şampiyonlar ligine gitmediğimiz kesinleşti 10 ağustosta bizim kuralar çekiliyor muhtemel rakipleri en son haliyle bilen var mı?

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biz UEFA'da seri başı değilmiyiz ?

TRT'de spiker Newcastle filan birşeyler dedi garipsedim.
                          Biraz önce ona bakıyordum, Şu anda kesin değil ama büyük ihtimalle seribaşı oluyoruz. Direk playoff turundan giren takımlar arasında 8. sıradayız, yanlış bilmiyorsam ilk 16 seribaşı olacak. İkinci ön elemede bizden iyi puanı olan ve tur atlayacak takım yok. Bir sonraki turda bizden iyi puanı olan 8 takım tur geçmezse ki bizden iyi ilk etapta gördüğüm 10 takım var, seribaşı oluruz

Yorum

• İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biraz önce ona bakıyordum, Şu anda kesin değil ama büyük ihtimalle seribaşı oluyoruz. Direk playoff turundan giren takımlar arasında 8. sıradayız, yanlış bilmiyorsam ilk 16 seribaşı olacak. İkinci ön elemede bizden iyi puanı olan ve tur atlayacak takım yok. Bir sonraki turda bizden iyi puanı olan 8 takım tur geçmezse ki bizden iyi ilk etapta gördüğüm 10 takım var, seribaşı oluruz
                            Düzeltme yapayım şu anda bizden iyi 24 takım var ama bu 24 takımdan da elenenler olacaktır. Eğer elenen sayısı 8'den fazla olursa ki bu turda bile 1'i elenmek üzere, serbaşı oluruz. Yoksa bir ya da iki sırayla kaçırma durumu da var

Yorum

• İlk olarak tslionur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              madem bizim şampiyonlar ligine gitmediğimiz kesinleşti 10 ağustosta bizim kuralar çekiliyor muhtemel rakipleri en son haliyle bilen var mı?
                              Seribaşı olmaz isek

Inter, Liverpool, Newcastle, Stuttgart, Hannover 96, PSV, Sporting, Lazio, Metalist, Bordeaux, AZ, CSKA, Athletic Bilbao, PAOK, Marsilya

Seribaşı olma şansımız da var aslında yok değil, bizden öndeki 8 takımın elenmesi lazım

Yorum

• Şampiyonlar liginde finali görmek dileğiyle

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X