Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    anlaşıldığı gibi alfabetik sıralama ama yinede başkana sövecezz demii yapmayıınn adam yanlız kaldıı arkadasında hiç bi tsli yazar eski futbolcu onursal başkan yok tek başına onurlu bi mücadele veriyorr bu zaman kadarda ne fenere ne başka istanbul takımna yalaklık yapmadı sadri başkana haksızlık yapırouz yeri geldi bu adama şikeci bile dedniz ama tapeler açıklandı adam yine haklı çıktı lütfen destek olalım ltfnnn
    Yalniz birakildigi konusuna katiliyorum.
    Bu sürecde camia olarak iyi degildik.
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Sadri Şener'i savunmaya çalışan kardeşlerim ...

Allah kolaylık versin işiniz zor
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Türk Futbolu batacak deniliyor

Sanki en üst noktadaydik, basari yok zaten, ne batmasi
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• geçen sezon sonunda futbol dünyasındaki yerimizi,popülaritemizi,güçlü imajımızı,yönetcilerimizin yanlış tercihleri sonucu kaybedeceğiz.

sıradan bir takım havasına bürüneceğiz,yine istanbullu ezecek seni...

yazık ya.

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadri Şener'i savunmaya çalışan kardeşlerim ...

Allah kolaylık versin işiniz zor
            kardeş kaynak

Yorum

• Sadri Şener öyle şeylere sebep oldun ki zaman geçtikçe yediğin haltın ne olduğunu daha iyi anlayacaksın. Seni stada bile sokmamak lazım. Tabi uyuşuk taraftar maça gittikçe hiçbirşey değişmez.

Çarşamba günü Bursa'da göstereceğiz Demirören'e tepki nasıl olur.

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kardeş kaynak
                Twitter ...
                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hakkımız yiyen fenere bu zamman kadar ne protesto ettik hangi pankartı yaptık ..
                  Ha pankart dediniz akşam statda olan bir olayı uzaktan gözlemlerim ile anlatayım..

Maç başladı bir kaç dakika sonra 5-6 sıra solumuzda altta iki kişi ufak bir kağıt çıkardı. Elde tutulacak kadar boyutta bir karton. Üzerine bu şike olayları ile ilgili bir gönderme yazmışlar ama küfür falan yok ..
                  Sizce ne oldu ondan sonra ??
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bu arada;

Seçimin 229 delegesi vardı. Bursaspor'a yakın delegeler (galiba 5) ile taban birliklerinden 2 delege oy kullanmadı. Oy kullanmayan delegelerden biri de Şenol GÜNEŞ. Kalan 221 oyla demirören başkan oldu. galatasaray delegelerinin TAMAMI da demirörene oy verdi.
                    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• UEFA: Yıldırım Demirören'in başkan seçildiği için Türkiye Futbol Federasyonuna başka bir yaptırım uygulamayacağız..
                      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Askeri Tabur mu orası yanına oturmasa olmuyordu yani? Yüzüne tüküreceğine muhabbet etmesi savunuluyor yani burada inanamıyorum...

nerden biliyorsun muhabbet ettiklerini ordamıydınız alttarafı protkol gereği yanyan oturulmuş kimse kimseyi savunmasınada gerek yok ama BEN SADRİ ŞENER'in verdiği mücadeleye aynen katılıyorum bu ne ya adamı elinize veresek asacaksınız sanki kupanızı sadri şener çaldı. Adam hakkını savunuyor arkasında medya siyaset TARAFTAR olmamasına rağmen hala daha kupamız ve haklarımız için uğraşlar veriyor.
                        KING M'BİA

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ha pankart dediniz akşam statda olan bir olayı uzaktan gözlemlerim ile anlatayım..

Maç başladı bir kaç dakika sonra 5-6 sıra solumuzda altta iki kişi ufak bir kağıt çıkardı. Elde tutulacak kadar boyutta bir karton. Üzerine bu şike olayları ile ilgili bir gönderme yazmışlar ama küfür falan yok ..
                          Sizce ne oldu ondan sonra ??
                          yanındakiler ile kavga ettiler ve hem dayak yediler hemde rezil oldular
                          KING M'BİA

Yorum

• bülnet uygun nediyor yahu camiada 500 futbolcu 100 yönetici 50 teknik direktörüz herekes birbirini tanır, yani türkiyenin 3. büyük sektörü, 1 milyor doların üstündeki yapısıyla topu topu 650 kişi kendi arasında dönüşümlü yiyor duruyor, neyi tartışıyoruz ki
                            BİZE HERYER TRABZON!!!
                            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Şenol Güneş'in teknik direktörlüğü konusunda kararsızım ama kendisi bu tip konularda herkesten ço kdaha dik duran bir adamdır. Başkan olmalı.

Yorum

• homurdanmayın gidin evinize!!!!!
                                BİZE HERYER TRABZON!!!
                                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

Yükleniyor...
                                X