Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sıraya iyi bakın..manisa-ordu-samsun-sivas-trabzonspor başkanları işte olay bu
    Boş yere uğraşma arkadaşım, bazı kişiler küçük işlerle uğraşıyor. Onlara ne kadar cevap yetirştirirsen yetiştir belli bir kalıptan dışarıya çıkamazlar.
    Aslında Sadri Şener ve Mecnun kardeş evet evet kardeş!
    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Tahkim ve Disiplin Kurulu değişmiyor Etik Kurul değişiyor ...

Kına yak Sadri Şener ...
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tahkim ve Disiplin Kurulu değişmiyor Etik Kurul değişiyor ...

Kına yak Sadri Şener ...
        kaynak kim?

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben bu inancta degilim.

Egilip bükülmüyoruz.

Savasiyoruz!

Egilip bükülmek demek, kazanclarin icin her kilik kiyafete girmek demektir.

Ama yönetim kazanci icin bir sey yapmiyor, var olan, hak edilmis haklarimizi korumak ve almak icin savasiyor.

Dünyada haklinin yaninda daima medya olur. Cünki bu bir haber kaynagidir ve büyüklere göz dagi vermek icin medya mensublari bir nevi polis görevini üstlenir.
          Bizim ülkede ise medya bile satilik bir medya.
          Kimse haklinin hakkini aramiyor.

Sadri Sener ve yönetimi bu savasta ne yapsin?
          Taraftar bile destek cikmiyor. Medya yok, lobi yok, politik baski yok, yok oglu yok.

Sadece hakkimizi olan bir sey icin savas veriyoruz su an.
          Zaten bizim olan bir sey icin savas veriyoruz.
          Cikar icin degil, hak icin!
          Hakkını yiyenlerin yanında olarak mı hak alacaksınız.Dik durarakmı.

Selçuk inan nasıl kandırdıysa Sadri Şeneri tüpçü de o şekilde kandırıyor.Uyanacak ama çok geç olacak.
          İşte taraftar budur.

Yorum

Askeri Tabur mu orası yanına oturmasa olmuyordu yani? Yüzüne tüküreceğine muhabbet etmesi savunuluyor yani burada inanamıyorum...
            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Ooo paşamızı kızdırdık öyle mi?
              E haklı adam sahada öyle güzel mücadele , öyle hoş oyun vardı ki .. muhteşemdi takım , takır takır 10 dakikada 1 atıyordu. Tribünlerin yüzünden yenildik .
              Evet tribünler kötüydü ama yönetime tepki vermediği için kötüydü bitti .
              Canınız sıkıldıkça dalın taraftara .
              Yuh olsun sizin kalıbınıza
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

BENEDE diyorum ki gecen genel kurulda bu sıra zorunluluğu yokmuydu da şimdi cıktı anladın, yoksa şimdi oturmuş olabilirler
                BİZE HERYER TRABZON!!!
                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Malum fotodan şu sonuç ta çıkabilir..

Gerçekten sivasa 1 milyon dolar teşvik teklif etmişiz..
                  yok be bunlar pısırık o yönden içim rahat bi halt etmiş olmaları mümkün değil...
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Boş yere uğraşma arkadaşım, bazı kişiler küçük işlerle uğraşıyor. Onlara ne kadar cevap yetirştirirsen yetiştir belli bir kalıptan dışarıya çıkamazlar.
                    Aslında Sadri Şener ve Mecnun kardeş evet evet kardeş!
                    aynen kardeşim bide şey diyolar yaa stadda sadri şenere tepki gösterelm falan derdimiz sadri şener hakkımız yiyen fenere bu zamman kadar ne protesto ettik hangi pankartı yaptık medyada sesimizi duyurabildik mi ama sadri şenere sallarken bişiler yapalım diyo millet allahım yaaa birbirmize girmemizi istiyolardı başkana çamur tarak falan o yemedi böle bizi karıştırdılar sadri şener adam gibi adamdırr taraftarı karşısında ağlayan yıllardır bu camiann içinde olmşş şampiyonluk kaldırmış yöneticidirr yazık şunu sölemeden geçemiyecem fener avni akerden elini kolunu sallaya sallaya çıkacakk aynı kadiköyde oynuyomşş gibi göreceksinzzzz...
                    !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• protokol gereği t,yanına oturmuş....

sandalyeyi kenara çekse kalkıp başkayere otursa kolluk kuvvetimi çağıracaklardı.....

Hadfi oturdu diyelim pişmiş kelle gibi sırıtarak konuşmasıdamı protokol gereği idi.....

Adamın Trabzonspor gibi bir derdi yok.... Umurunda değil taraftarın derdi sıkıntısı olay bu.....

yoksa 2 gün önce sana hırsız diyen adama normal karakterde birinin cevabı en azında tebessüm olmazdı.....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tahkim ve Disiplin Kurulu değişmiyor Etik Kurul değişiyor ...

Kına yak Sadri Şener ...
                        hadi gözümüz aydın

forza slovakya
                        BİZE HERYER TRABZON!!!
                        Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Beyefendi TsClub'tan sorumlu olması lazım. Hani kış günü tişört satmaya çalışan TsClub
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• üzülerek söylüyorum,haklı olduğumuz yerde yine boyun eğiyorsak,yıllardır olduğu gibi...

Bu sefer şunu düşünüyorum,duruşuyla,tarzıyla,şikecilere koyduğu tepki ile Bursaspor bu sürecin "adam gibi takımıdır".

ben sadri başkan yerinde olsam,beyaz showun karşısına yeni bir programla çıkarım.program tutar.

Yorum

• İlk olarak TSknbkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hakkını yiyenlerin yanında olarak mı hak alacaksınız.Dik durarakmı.

Selçuk inan nasıl kandırdıysa Sadri Şeneri tüpçü de o şekilde kandırıyor.Uyanacak ama çok geç olacak.
                              Insallah kandirilmiyordur.

Hakkini yaninda durarak almaya calisiyorlar. Evet.

Alternatifiniz var mi?

Aksuyu desteklemek ile hakkimizi aliyormuyduk?

Ayrica burda Bursayi övenleri anlamiyorum. Adamlar cikarlari icin (BJK karsiti olarak) Demirörene karsi durdular. Ne durusu?

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                protokol gereği t,yanına oturmuş....

sandalyeyi kenara çekse kalkıp başkayere otursa kolluk kuvvetimi çağıracaklardı.....

Hadfi oturdu diyelim pişmiş kelle gibi sırıtarak konuşmasıdamı protokol gereği idi.....

Adamın Trabzonspor gibi bir derdi yok.... Umurunda değil taraftarın derdi sıkıntısı olay bu.....

yoksa 2 gün önce sana hırsız diyen adama normal karakterde birinin cevabı en azında tebessüm olmazdı.....
                                abi allahını seversen bu 3 snede aldığımız kupalar ortada avrupada trabzon tarihinn en büyük başarısını elde etmiş bir takımn başkanıı ne hallerdeydk nerelere geldik tabiki yanlışları var ama çok ağır konuşuyoruz bunları haketmiyo art niyetli olsa fener yalağı olsa türkiye kupasını ellerinden almazdık bursayla berabere kalıp feneri şanmpiyonlk etmezdik az insaf yukarda allah var fener forumlarında bu adam bu kadar yüklenşlmyoo yaaa vallaa burdaki yorumlar acayip moralimi bozuyoo yaaa
                                !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X