İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya kardeşim yapmayın yaaa alfabetik sıradan dolayı yannda oturdu adam mecburiyeten (s)ivasspor (t)rabzonspor başkanlar bağlı oldukları klbn adıynn alfabetik düzene göre diziliminden ötürü böle oturduu yüz ifadelerindende anlaşıldığı gibii sadrii hiç mmnn değil yanyana oturmaktannnBİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
-
Ne kadar iyiniyetli,her söze kanan bir camiayız.
MAA da seçilme sürecinde bizim istediğimiz adamları yönetime almayınca kulüpten tepki görmüş,seçilince de ''Trabzonsporun haklarını ben koruyacağım''demişti.Sonrasını biliyoruz işte ''valla bunları cl ye ben yollamadım uefa aldı,ts de soruşturmada adı geçiyor''vs. vs.
Şimdide tüpçü diyorki ''fenerbahçemiz dedim diye tepki gördüm ama Trabzonsporumuz,bursasporumuz falanda filan..'' ve biz hemen inanıyoruz.Fenerbahçeyle taban tabana zıt çıkarlarımız olduğu halde aynı adayı destekliyoruz..Bize söz verdiğini varsayıp,yarım puan sildirmem diyenlere de söz vereceğini hesap etmiyoruz.
İnşallah ben yanılırım ama büyük bir kazık yiyecez gibi geliyo bana..Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır
Yorum
-
İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearaştır derken acıklama yaptığı saati ve kanalı söyledim bi bak sitedesinden veya damın sitesinden bulursun diye ben sana adamın ağzından cıkanı söyledim ama sen yok ben sana değil turgaya inanıyorum diyorsan bilmem.
Yorum
-
Başkanın yerinde medyum memiş olacaktı ki...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya gecen genel kurulda mecnun içeride olduğundan demirörenle yanyana oturmuştu, iyi deneme ama olmadı galiba
sıraya iyi bakın..manisa-ordu-samsun-sivas-trabzonspor başkanları işte olay bu!!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!
Yorum
-
Aydın taraftara tepki gösterdi
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Aydın, dün akşam Mersin İdman Yurdu karşısında alınan 3-2'lik mağlubiyetin ardından taraftara patladı.
Dünyaca ünlü mikro blog sitesi Twitter’da kendi hesabından aktif olarak twitler yapan Nevzat Aydın, bu kez taraftarın takımı destekleme yöntemini eleştirdiğini belirterek twit attı.
“Maç sırasında full olan tribünler devre arası boşalıyorsa 'modern stad' olmuştur” diye twit atarak taraftara tepki gösteren yöneticiye takipçileri de aynı şekilde karşılık vererek tepkilerini dile getirdiler.
Aydın’ın yazdığına “Şikecilerin adayına nasıl destek verirsiniz? Hiç vicdanınız sızlamadı mı? Siz hiç taraftar oldunuz mu?” twitiyle bir taraftardan gelen yorum eklenince ortalık kızıştı…
Diğer taraftarların da eklendiği twitter’de yaşanan kapışma Trabzonspor Yönetimi ve taraftarı arasındaki gerilimin düzeyini ortaya koymuş oldu.
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaviz tavizin arkasından gelir. Fazla eğilip bükülmeye başladık. Trabzonspor'a olan duygularımızı ve inancımızı temelden sarsan şeyler oluyor.
Egilip bükülmüyoruz.
Savasiyoruz!
Egilip bükülmek demek, kazanclarin icin her kilik kiyafete girmek demektir.
Ama yönetim kazanci icin bir sey yapmiyor, var olan, hak edilmis haklarimizi korumak ve almak icin savasiyor.
Dünyada haklinin yaninda daima medya olur. Cünki bu bir haber kaynagidir ve büyüklere göz dagi vermek icin medya mensublari bir nevi polis görevini üstlenir.
Bizim ülkede ise medya bile satilik bir medya.
Kimse haklinin hakkini aramiyor.
Sadri Sener ve yönetimi bu savasta ne yapsin?
Taraftar bile destek cikmiyor. Medya yok, lobi yok, politik baski yok, yok oglu yok.
Sadece hakkimizi olan bir sey icin savas veriyoruz su an.
Zaten bizim olan bir sey icin savas veriyoruz.
Cikar icin degil, hak icin!En son leavemealone tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 16:35.
Yorum
-
anlaşıldığı gibi alfabetik sıralama ama yinede başkana sövecezz demii yapmayıınn adam yanlız kaldıı arkadasında hiç bi tsli yazar eski futbolcu onursal başkan yok tek başına onurlu bi mücadele veriyorr bu zaman kadarda ne fenere ne başka istanbul takımna yalaklık yapmadı sadri başkana haksızlık yapırouz yeri geldi bu adama şikeci bile dedniz ama tapeler açıklandı adam yine haklı çıktı lütfen destek olalım ltfnnn!!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!
Yorum
Yorum