Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• serdar bali yönetim ve şenol güneşe devamlı sallıyan kendisini hiç sallamadığım biri. Sözde camiadan biri diye kaale alıyoruz.
    Ne zaman gol diye ayağa kalksak, elinde ofsayt bayrağıyla bekler hayat !

Yorum

• Şurada Sadri Şener'i savunma pozisyonu almak istemiyorum ama bazı yorumlar o kadar gereksiz ve de iş olsun diye yazılıyor ki,yok efendim takımı satmış,yok efendim şampiyonluğu satmış,sallayan sallayana.
      Şu anda içinde bulunduğu durumdan dolayı bu şampiyonluğun bize gelmesini ve de fenerin küme düşmesini en çok isteyen eminim ki Sadri Şener'dir.
      Çaykaralı54 ben sana ithafen yazmadım,sadece vesile oldun.B.kunu çıkarıyoruz bazen.Bir bekleyelim ne olacağını görelim,hesabını ondan sonra soracağız diyorum ben.
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak çaykaralı54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        serdar bali yönetim ve şenol güneşe devamlı sallıyan kendisini hiç sallamadığım biri. Sözde camiadan biri diye kaale alıyoruz.
        Serdar Bali kimya, şu Televizyonda yorumcular karşısında bile ezilip büzülen, Beşiktaşlımı trabzonsporlumu olduğuna karar verememiş zatmı. Sadri Şenere en son laf söyleyecek adamdır...

BU arada Sadri Şenere olan kızgınlığım devam ediyor. Umarım zaman onu haklı çıkarır yoksa hiç beklemeden istifa etsin

Yorum

• İlk olarak MARVEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Serdar Bali kimya, şu Televizyonda yorumcular karşısında bile ezilip büzülen, Beşiktaşlımı trabzonsporlumu olduğuna karar verememiş zatmı. Sadri Şenere en son laf söyleyecek adamdır...

BU arada Sadri Şenere olan kızgınlığım devam ediyor. Umarım zaman onu haklı çıkarır yoksa hiç beklemeden istifa etsin
          zaman, sadri şener'i haklı çıkaracaksa ; hislerimi komaya sokmuş olduğu icraatları son darbeyide vurup içimdeki trabzonspor'u öldürecek!

Yorum

• UEFA'dan TFF'ye bir uyarı daha

Türk futbolu ile UEFA arasındaki buzlar bir türlü erimiyor.

UEFA bu kez de TFF'yi, hükümetin futbol federasyonunun işlerine karıştığı için ve yeni başkanın seçilmesinde etkili olduğu gerekçesiyle uyardı.

UEFA, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Başbakan Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından TFF Başkanlığına adaylığını koymasını ve Erdoğan'ın eski çalışma arkadaşlarından Kürşat Tüzmen'in yapılan siyasi görüşmeler sonrası başkan adaylığından çekilmesini olumsuz görüşmeler olarak değerlendirdi.

Bu arada UEFA Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in devam eden bir davada adı geçen kulübün başkanı olarak TFF Başkanlığı için aday olmasını ise olumsuz bir başka gelişme olarak değerlendirdi.

UEFA'nın TFF'ye gönderdiği yazıda başlık olarak, "Türk hükümetinin TFF Başkanlık seçimlerini ciddi şekilde manipüle ettiği yönünde şüphelerimiz vardır" cümlesi dikkatlerden kaçmadı. UEFA'nın yazdığı yazıda Türk Futbolunun iktidardaki hükümet tarafından baskı altında olduğu iddialarının kendilerinde kuşku yarattığı da bildirildi.
            --------------------------------------------------------------------------------

Bu haber bugünün haberi mi? Ben yeni gördüm?
            En son Emrullah tarafından düzenlendi; 28.02.2012, 20:06.
            TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ergün Tekin Trabzonspor'luysa neden bir önceki seçimde Sadri Şener dalga geçti onunla...
              Hapimiz ile Dalga geciyor su siralar, onun ile gecmis cokmu?
              Ayrica dün Kanaltüre repörtaj verdi ve onun ismini zikretmedi!
              Yani onu Trabzonsporlu olarak görmüyor ve bizimde bir beklentimiz olmasin bence.
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• birbirimizle konuşurken üsluba dikkat edelim lütfen...gerekli mesajlar silinmiştir.
                Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  UEFA'dan TFF'ye bir uyarı daha

--------------------------------------------------------------------------------

Ben, ilk burada gordum. Eger dogru ise en nihayet geliyor tarihi tokat.

Yorum

• başkan maa ya destek vermemişti bizden 3 kişi yönetimde değil diye. peki demirören yönetiminde bizden kaç kişi var ve kimler bunlar?

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      başkan maa ya destek vermemişti bizden 3 kişi yönetimde değil diye. peki demirören yönetiminde bizden kaç kişi var ve kimler bunlar?
                      3 kişi var;

Mustafa Beyazlı ( Trabzonspor)
                      Taylan Üner ( Trabzonspor)
                      Ergün Tekin ( Trabzonspor)
                      Karadéniz Fırtınası Esecek , Herkes Sesini Kesecek !

~ 7~

Yorum

• İlk olarak RaJoNKeSeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        3 kişi var;

Mustafa Beyazlı ( Trabzonspor)
                        Taylan Üner ( Trabzonspor)
                        Ergün Tekin ( Trabzonspor)
                        teşekkürler,

bir parmak bal çalmışlar yani başkanın ağzına.

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sadri şener demirören i destekleyerek kupanın ruhunu satmıştır. tenekesi gelse ne olacak...
                          ....................

Yorum

• Türk futbolu icin hayirli olacagini düsünmüyorum.

Isin garip tarafi demirören e kulüplerin verdigi yogun destektir.

Ben de buna nerde cokluk orada bokluk diyorum.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ergun tekin maa yonetimindede vardi neden bizm sadri bizden bir kisi var diyor du,eminmisiniz bu adamin Trabzonsporlu olduguunu!!

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                UEFA'dan TFF'ye bir uyarı daha

UEFA bu kez de TFF'yi, hükümetin futbol federasyonunun işlerine karıştığı için ve yeni başkanın seçilmesinde etkili olduğu gerekçesiyle uyardı.

UEFA, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Başbakan Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından TFF Başkanlığına adaylığını koymasını ve Erdoğan'ın eski çalışma arkadaşlarından Kürşat Tüzmen'in yapılan siyasi görüşmeler sonrası başkan adaylığından çekilmesini olumsuz görüşmeler olarak değerlendirdi.

Bu arada UEFA Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in devam eden bir davada adı geçen kulübün başkanı olarak TFF Başkanlığı için aday olmasını ise olumsuz bir başka gelişme olarak değerlendirdi.

UEFA'nın TFF'ye gönderdiği yazıda başlık olarak, "Türk hükümetinin TFF Başkanlık seçimlerini ciddi şekilde manipüle ettiği yönünde şüphelerimiz vardır" cümlesi dikkatlerden kaçmadı. UEFA'nın yazdığı yazıda Türk Futbolunun iktidardaki hükümet tarafından baskı altında olduğu iddialarının kendilerinde kuşku yarattığı da bildirildi.

Bu haberin Ingilizcesi su linkte gorulebilir:
                                Uefa claims the AKP goverment in Turkey oppresses Turkish Football Federation (TFF) for the upcoming presidential elections on 27th February.

Haber ustteki haberin hemen hemen ayni. Ayrintilar: 1. Yildirim Demirorene karsi cekimser olarak yazilmis Trabzonspor haberde. 2. Iddia olunan UEFA gorusleri icin bir kaynak belirtilmemis. 3. Sonda haberi yazan kimse, onun bir yourumu var: "Kuskusuz UEFA'nin TFF'nun hukumet gudumunde oldugu gorusu Turk futbolunun geleceginde cok onemli bir rol oynayacaktir" diyor.
                                En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 28.02.2012, 20:46.

Yorum

Çalışıyor...
                                X