Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tff, davanın sonucuna ve haklı olup olmadığına bakmadan para ödeyecekse; o zaman geçen sezonun şampiyonluğu,şampiyonluk primi,borsada uğranılan olası gelir kaybı ve manevi zararlardan dolayı hemen tff'ye yüklü bir tazminat davası açalım, geri çekilmesi için para ödesinler.

böyle bir saçmalık ne duydum ne de gördüm...
    O konuda da söz almıştır bizim başkandan merak etmeyin. Tenekemizi verirler bize, bir de kulüler birliği başkanlığı.

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Garantisi yok dogru.

Ama misal Aksuyu yada Haciosmanoglunu destekleseydik ne olacakti?

O zaman iste bir seyin garantisini mi almis olacaktik?

Simdi en azindan alabildigimiz kadar söz aldik, gerceklesir, gerceklesmez kimse bilemez, ama en azindan bu ihtimali aldik. Yoksa neden taviz versin baskan? Anladigim kadariyla 3 kisi sokmusuz TFFye. Kurularin hic biri degismeyecek (etik kurulu dahil). Ayrica UEFA kritelerine göre davranacak Demirören (tabi inanirsan). Aslinda tam bekledigimiz her seyi karsiliyor.

Tek sorun FB de ayni adama bel baglamasi, ki durusumuzdaki sorun burdan kaynaklaniyor.
      kardeş son satır zaten herkezin korkusu

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - fb, UEFA/TFF karsi yürüttügü davayi geri cekecek
        - UEFA yumusayacak ve fazla yüklenmeyecek
        - TFF fb'ye tazminat ödeyecek
        - herkez, bizim yönetim vs. sevinecek
        - hicbirsey olmamis gibi devam edecek

olacagi budur
        -uefa yumuşasa bile en fazla belli sene(3- 5 sene) fb şampiyon veya avrupaya gidebilecek konumda ligi bitirse bile avrupaya gidemeyecek.

-tff şartlı bir tazminat ödeyebilir, suçlu çıkarsanız misliyle geri alırım der(demesi lazım)

-bizim yönetim kupanın peşinde, doğrusu da bu, yargıç değiliz.

-hiçbirşey olmamış gibi davranmak imkansız, sen, ben, fb,tff,uefa sussa, juventus adamı çarpar.
        Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İyi bir şey için taviz vermek mi? Anladım galiba, genç kızın kardeşini okutmak için kendini satmasına benziyor olmalı.
          Bence hakki olani mücadele edip almamak / alamamak yada alamiyacagini düsünmek ve onlara göre "kolay" olani yapib "güclünün" yaninda yer almak bu yaptiklari.
          Bize yakisiyormu?
          Asla.
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ya arkadaşlar klubn işsminden dolayı alfabetik sıraya göre yanyana oturdu başkan (S)ivasspor (T)rabzonspor oturuş dizilimne bakın ondan sonra yanyana oturdu faan diin hemen gaza gelmeyişn yaaa yine şikenn belli olduğu günlere döndkk bi haberle hemen parlıyoruzzz biz haklıyızz ne olmş y.demiröreni desteklediysek bizimde şartlarımız var bizede verilen sözler var y.demirören fenerin başkanı mı fbnin mi maa kurtaramadı fbyi gitti y.demirören ne yapacak fener kümeye gidecek ve kupa bize gelecekk sadri şener çok zeki adamm göreceksinizzz işler hep bizim istediğimz gibi gidecek az sakin olun sadri şenere hep destek tam destek lütfennn..
            !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• birde ceza verceğin adama para vermek adamı haklı çıkarmak demek.

Yorum

• Taviz tavizin arkasından gelir. Fazla eğilip bükülmeye başladık. Trabzonspor'a olan duygularımızı ve inancımızı temelden sarsan şeyler oluyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Az kaldı Yakın bir zamanda Türk Futbolundan çekiliyorum.
                  Eğer FB düşmez Trabzonsporun kupası verilmez ise Türkiyede Futbol taraftarlığını bırakıyorum.
                  Nasıl Olsa Bordomavi bir sürü formam ve ürünüm var Barcelona niyetine onları taşırım.
                  O gün itibariyle Sadece Barcelona taraftarı olurum.
                  SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                  BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    -uefa yumuşasa bile en fazla belli sene(3- 5 sene) fb şampiyon veya avrupaya gidebilecek konumda ligi bitirse bile avrupaya gidemeyecek.

-tff şartlı bir tazminat ödeyebilir, suçlu çıkarsanız misliyle geri alırım der(demesi lazım)

-bizim yönetim kupanın peşinde, doğrusu da bu, yargıç değiliz.

-hiçbirşey olmamış gibi davranmak imkansız, sen, ben, fb,tff,uefa sussa, juventus adamı çarpar.
                    Tamam bir kac ay sonra görüselim yine
                    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• MAA'dan daha kötü kim olabilir ki diye düşünüyordum istifa ettiğinde. Demek hakikaten daha kötüsü her zaman olabiliyormuş.

ve evet fenerin, sivasın avrupaya gidemeyeceğini düşünenlerdenim.

Yorum

• 24 Şubat 2012 19:24
                        Mecnun Odyakmaz:
                        "L
                        igin son haftası oynanacak Fenerbahçe maçı öncesinde, oyuncularımıza Trabzonspor'dan 1 milyon dolar teşvik primi teklif edildi"

25.02.2012 - 16:55
                        Trabzonspor: "Bilindiği üzere, Mecnun Odyakmaz Fenerbahçe Kulübü'nün genel kurul üyesidir ve Fenerbahçeliliği futbol kamuoyu içerisinde bulunan herkes tarafından bilinmektedir. Bu gerçek ortadayken, sadece duyuma dayalı bu anlatımla Sivasspor'a, Fenerbahçe aleyhine teşvik pirimi önerildiğinin ileri sürülmesi inanılacak bir durum değildir."

27.02.2012
                        TFF OLAĞANÜSTÜ GENELKURULU

YAKINDA FENERBAHÇE İLE KARDEŞ KULÜP OLUR ve
                        AZİZİ ZİYARETE DE GİDERSELER ŞASIRMAYIN....!!!!!!!!!!

YAZIK............................
                        TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
                        İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tamam bir kac ay sonra görüselim yine
                          Tamam,görüşmek üzere.
                          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Az kaldı Yakın bir zamanda Türk Futbolundan çekiliyorum.
                            Eğer FB düşmez Trabzonsporun kupası verilmez ise Türkiyede Futbol taraftarlığını bırakıyorum.
                            Nasıl Olsa Bordomavi bir sürü formam ve ürünüm var Barcelona niyetine onları taşırım.
                            O gün itibariyle Sadece Barcelona taraftarı olurum.
                            Gercekten'de öyle. Dün aksam Barcelona macini izledim ve düsündüm. Türkiye ligini niye takip ediyorsun. Adamlar futbolun tüm güzelliklerini sahada gösteriyorlar.
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak diplomat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              24 Şubat 2012 19:24
                              Mecnun Odyakmaz:
                              "L
                              igin son haftası oynanacak Fenerbahçe maçı öncesinde, oyuncularımıza Trabzonspor'dan 1 milyon dolar teşvik primi teklif edildi"

25.02.2012 - 16:55
                              Trabzonspor: "Bilindiği üzere, Mecnun Odyakmaz Fenerbahçe Kulübü'nün genel kurul üyesidir ve Fenerbahçeliliği futbol kamuoyu içerisinde bulunan herkes tarafından bilinmektedir. Bu gerçek ortadayken, sadece duyuma dayalı bu anlatımla Sivasspor'a, Fenerbahçe aleyhine teşvik pirimi önerildiğinin ileri sürülmesi inanılacak bir durum değildir."

27.02.2012
                              TFF OLAĞANÜSTÜ GENELKURULU

YAKINDA FENERBAHÇE İLE KARDEŞ KULÜP OLUR ve
                              AZİZİ ZİYARETE DE GİDERSELER ŞASIRMAYIN....!!!!!!!!!!

YAZIK............................
                              ya kardeşim yapmayın yaaa alfabetik sıradan dolayı yannda oturdu adam mecburiyeten (s)ivasspor (t)rabzonspor başkanlar bağlı oldukları klbn adıynn alfabetik düzene göre diziliminden ötürü böle oturduu yüz ifadelerindende anlaşıldığı gibii sadrii hiç mmnn değil yanyana oturmaktannn
                              !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• MAA: "FB hakli ciksin bu davadan, 45 milyonu ben verecegim cebimden"

Tüpcü: "FB hakli cikmasina gerek yok. CAS davasindan cekilsin, 45 milyonu TFF olarak verecegiz."
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

Çalışıyor...
                                X