Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abi sadri şenerde bunu biliyor ZATEN EN BÜYÜK RİSK ALDIĞI nokta burası, adam diyorki bunun tutumu belli ,yapcağı belli,ben napabilirim ? sonra diyor ki ben anlaşıp kupayı alayım sonrası zaten gelecek,yani yangından ne kurtarırsam kardır hesabı
    Ya tahkim kurulu fenerli.....

Disiplin kurulu toptan fenerli.....

Seçtiğin federasyon başkanı fener yaltakçısı....

kimden nasıl alıcaksın kupayı......

hiç bir şeykurtaracağı yok Şenerin.....

Ya iş ilişkileriyle tehdit ettiler onu , ya da ortaya çıkmasını istemediği pislikleri var....

yoksa 3 gün önce şerefine onuruna laf eden Mecnunun yanında nasıl oturur anlamıyorum...

dediği gibi Tonya Uşağı gibi davransaydı o koltuğa değil tüpçü Amerikan Başkanı bile bile oturtamazdı onu.... Helede Mecnunun yanında gülümser ifadelerde oturmak naıl bir pişkinliktir anlamadım...

böyle ezik siyaset istemiyorum...

böyle ezilerek büzülerek alınacak kupayıda istemiyorum....

kısacası böyle bir adamı başkanım olarak kabul etmiyorum....

bu saatten sonra "bu adamdır" benim için....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak ofluömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eskilerden koca karılar vardır tabiri caizse.laf anlamaz laf dinlemez.dizginler hep elindedir.kendi konuşur başkalarının konuştuğu umurunda değildir.ironi tarafı budur...ikili atışmalara mahal vermek istemiyorum.sizde zorlama yapmayın.yorumu beğenmediyseniz cevap vermeyin geçin.ayrıca cinsi bir ayrım yapmıyorum.
      İşte buna cinsiyetçi deniyor. Eskiden kulağı tırmalamıyordu, ama artık tırmalıyor. İnsanlara cinsiyetlerinden ötürü bu tür yakıştırmalar yapılması uygunsuz bulunur. Bir de itiraf edeyim bir ironi uydurmak için gösterdiğiniz çabaya hayran kaldım

Yorum

• Fenerbahce ceza alacak. Ama küme düsme gibi beklentiler olmasin
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Kupanın bize verilmesi zaten şikenin kanıtı değilmidir arkadaşlar.Eğer kupayı alabilirsek bu leke fenerin üzerine zaten yapışmış olacaktır.

Yorum

• Ünal Aysal ve Galatasaray çok etik bir duruş sergilemişler !!!

Yorum

• hala kupa geldi geliyor diyenler var..Geçen seneki takımın mücadelesini bu basiretsiz yönetim böyle mi arayacaktı ? adalet istenseydi ve başarı sağlansaydı zaten gelirdi agzınızdan düşmeyen kupa..Sokayım kupanıza..

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İşte buna cinsiyetçi deniyor. Eskiden kulağı tırmalamıyordu, ama artık tırmalıyor. İnsanlara cinsiyetlerinden ötürü bu tür yakıştırmalar yapılması uygunsuz bulunur. Bir de itiraf edeyim bir ironi uydurmak için gösterdiğiniz çabaya hayran kaldım
                o zaman ben fazla eskide kaldım.
                neyse. yanlış anlaşılmak istemiyorum.yorumu editliyorum.

Yorum

• Şu 8 aylık sürecin sonunda gelinen noktaya bakalım..
                  Elimizi açtık,tüpçünün zaten hakkımız olanı,bizden çalınanı bize lütfetmesini umuyoruz..
                  Sanırım forumda da fenerin hakettiği gibi küme düşeceğine inanan pek kimse kalmamıştır artık,eksi puan hesaplamaları falan havalarda uçuşuyor.
                  Biz kaybettik arkadaşlar..
                  Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ünal Aysal ve Galatasaray çok etik bir duruş sergilemişler !!!

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ünal Aysal ve Galatasaray çok etik bir duruş sergilemişler !!!
                      Bu konuda çok güzel bir atasözümüz var....

" El elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış"
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fenerbahce ceza alacak. Ama küme düsme gibi beklentiler olmasin
                        Benim bildigim UEFA artik puan silmeyi kabul etmiyor
                        Küme düsüreceksin diyor
                        Zaten UEFA'nin böyle bir pazarlik yaptigi ortaya çikarsa
                        çok büyük zarara ugrar
                        Yani basi diger kulüplerle belaya girer
                        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Bizim taraftar öve öve bitiremiyordu geseyi.

Hey gidi hey.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya tahkim kurulu fenerli.....

Disiplin kurulu toptan fenerli.....

Seçtiğin federasyon başkanı fener yaltakçısı....

kimden nasıl alıcaksın kupayı......

hiç bir şeykurtaracağı yok Şenerin.....

Ya iş ilişkileriyle tehdit ettiler onu , ya da ortaya çıkmasını istemediği pislikleri var....

yoksa 3 gün önce şerefine onuruna laf eden Mecnunun yanında nasıl oturur anlamıyorum...

dediği gibi Tonya Uşağı gibi davransaydı o koltuğa değil tüpçü Amerikan Başkanı bile bile oturtamazdı onu.... Helede Mecnunun yanında gülümser ifadelerde oturmak naıl bir pişkinliktir anlamadım...

böyle ezik siyaset istemiyorum...

böyle ezilerek büzülerek alınacak kupayıda istemiyorum....

kısacası böyle bir adamı başkanım olarak kabul etmiyorum....

bu saatten sonra "bu adamdır" benim için....
                            abi aynı fenerli etik kurulu trabzonspor suçsuz bir delil bulunamadı fenerbahçe için şunu şunu yapmıştır demedimi?

Kupa gelmezse o zaman faik abi şu yorumun direk doğrudur, şerefsiz deriz ---( Ya iş ilişkileriyle tehdit ettiler onu , ya da ortaya çıkmasını istemediği pislikleri var.... )

ama şimdilik temkinli yaklaşmakta yarar var istifa çağrısı biraz daha beklemeli bence.
                            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben de öyle gördüm acaba yanılıyormuyum dedim.

Daha üç gün önce, örgüt liderinin talimatlarıyla Trabzonspor'a iftira atan adamın! yanına oturmak nasıl bir şey, nasıl bir mide sayın başkan....
                              şahsen ben olsam, bende bana iftira atanın yanına şööyle bi oturur iki laf etme ihtiyacı hissederim. önemli olan nasıl ,ne konuştuklarıdır.
                              Oscar CARDOZO
                              İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                              Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• 30 yildir hep kaybeden taraf olduk
                                Ve yine dik duramadik
                                Oyuncularin akan kanlari malesef yerde kaldi
                                Bas kaldirip yikamadik yine
                                KAYBETTIK
                                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

Yükleniyor...
                                X