Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu işler yürekle olmuyor arkadaşım hepimizde yürek var alalım elime magnumu dalalım TFF'ye, sizin güttüğünüz bu..
    öyle magnumla çokomelle değil uğraşarak bastırarak alırsın hakkını.bu işler pekala yürekle oluyor.tantana yaparak olmuyor.helede icazet alarak hiç değil.hepimiz burdayız.sağ selamet yaşarsak göreceğiz play off öncesi olacak olanları.
    En son Ömer_ tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 11:52. Sebep: tantana sadri tantana :D

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Faik abi mahkemede aklansa dahi bunlar eufada cezasını bulacaklar ben onu diyorum

2.si Trabzonspor suçlu bulunamaz sizin teoride şikecilerin suçsuz olduğu bir durumda bizimkiler nurani varlık olur herhalde.
      Mahkemede deliller gizlenir suç unsuruna rastlanmaz.. Fener piri pak olur.....

aksi takdirde her türlü cezayıda yeriz ama fenere laf getirmeyiz..... 2-3 sene ceza alrız gerekirse sorun değil diyen bir başkan seçildi dikkatinize sunarım....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1.kupanın geleceğine dair garanti yok.hele fbmiz diyen yd varken hiç yok.
        2.uefa çakarsa ülke olarak hepimize çakar.biz de dahil
        kupa bize gelecek ,bakın sadri şener geçenlerde sizin adayınız kim dendiğinde kendi kriterlerini( kupamı isterim,delege sayısı falan filan ) bunları kim sağlarsa onu destekleriz, şimdi bunları söyledikten sonra bizimkilerin ssesi kesildi! neden? bence o ara işte görüşmeler başladı yd ile ve anlaşıldı ,Yönetimdeki gs den adam yokken bizden adaylarımızn olmasıda bu anlaşmanın olduğunun bence bir delili.

Bakın kupa gelecek
        arkasından uefa gelecek

bizim tek zarar durup dururken uefadan olacağız, bu sade bizim değil herkesin sorunu, ama sadri şener güzel düşünüyor.
        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Sadri baŞkanin yonetime 2 adamimizi sokmasi basari gercekden de
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tünelin sonundaki ışık göründü ama bizim için hayır mı şer mi göreceğiz

Sürecin sonunda olacak olan netleşti
            UEFA ikna edilebilirse ya puan silme cezası ya da mahkeme süreci beklenecek
            UEFA ikna edilemezse en az 5 sene elveda avrupa
            Kupa mı; ruhu geldi ya nasıl olsa tenekesini ne yapacaksınız sizde
            buldunuz bunamayın

Mahkeme süreci beklenemez, UEFA 2 kez ihtarname çekti TFF ye bu konuda.
            UEFA tüm kulüplere 5 yıl ceza veremez, UEFA'nın böyle bir uygulaması yok(siyasetin bulaşmadığı sürece) şikeye bulaşmamış takımlara haksızlık yapılamaz.
            Kupanın tenekesi çok şey ifade ediyor, o geldi mi zincirleme şekilde herşey sökülür.
            "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak ofluömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              karı gibi tantana ederek değil.
              Cinsiyetçi yorumlarda bulunmayın lütfen.

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cinsiyetçi yorumlarda bulunmayın lütfen.
                sizde (ironi) kelimesinin ne anlama geldiğini kavrayarak cevap verin lütfen.

Yorum

• İlk olarak ofluömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sizde (ironi) kelimesinin ne anlama geldiğini kavrayarak cevap verin lütfen.
                  İroniyi göremedim, açıklayabilir misiniz?

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mahkemede deliller gizlenir suç unsuruna rastlanmaz.. Fener piri pak olur.....

aksi takdirde her türlü cezayıda yeriz ama fenere laf getirmeyiz..... 2-3 sene ceza alrız gerekirse sorun değil diyen bir başkan seçildi dikkatinize sunarım....
                    abi sadri şenerde bunu biliyor ZATEN EN BÜYÜK RİSK ALDIĞI nokta burası, adam diyorki bunun tutumu belli ,yapcağı belli,ben napabilirim ? sonra diyor ki ben anlaşıp kupayı alayım sonrası zaten gelecek,yani yangından ne kurtarırsam kardır hesabı

Yorum

• Hala kupa gelecek az kaldı diyenler var... Anlaşamadımız nokta tam olarak burası zaten benim gibi düşünenlerin kupa umrunda değil...

Yorum

• Hala kupami bekleniyor???
                        Bundan sonra elimize geçse geçse
                        Tüp geçer
                        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hala kupa gelecek az kaldı diyenler var... Anlaşamadımız nokta tam olarak burası zaten benim gibi düşünenlerin kupa umrunda değil...
                          tenekesine değil ardından getireceklerine bak arkadaşım, kimsenin derdi kupa değil zaten.
                          "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hala kupa gelecek az kaldı diyenler var... Anlaşamadımız nokta tam olarak burası zaten benim gibi düşünenlerin kupa umrunda değil...
                            olayın o tarafı var onda haklısınız ama biz inanın en onurlu olanlarıyız sıkıntı yok o konuda

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İroniyi göremedim, açıklayabilir misiniz?
                              eskilerden koca karılar vardır tabiri caizse.laf anlamaz laf dinlemez.dizginler hep elindedir.kendi konuşur başkalarının konuştuğu umurunda değildir.ironi tarafı budur...ikili atışmalara mahal vermek istemiyorum.sizde zorlama yapmayın.yorumu beğenmediyseniz cevap vermeyin geçin.ayrıca cinsi bir ayrım yapmıyorum.

Yorum

• Ne adalet olacak ne kupa gelecek
                                Bunlarin amaci herseyi örtbas etmek
                                Sen susmaya devam et
                                Almissin arkana 50 kulüp birde bursayi al
                                Bir aday destekle yok kaybedersen adam gibi et
                                Bu camia'yi digerlerine kuyruk etmek kimsenin hakki degil
                                Bunun hesabi sorulacak
                                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

Çalışıyor...
                                X