İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
-
İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaik abi mahkemede aklansa dahi bunlar eufada cezasını bulacaklar ben onu diyorum
2.si Trabzonspor suçlu bulunamaz sizin teoride şikecilerin suçsuz olduğu bir durumda bizimkiler nurani varlık olur herhalde.
aksi takdirde her türlü cezayıda yeriz ama fenere laf getirmeyiz..... 2-3 sene ceza alrız gerekirse sorun değil diyen bir başkan seçildi dikkatinize sunarım....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.kupanın geleceğine dair garanti yok.hele fbmiz diyen yd varken hiç yok.
2.uefa çakarsa ülke olarak hepimize çakar.biz de dahil
Bakın kupa gelecek
arkasından uefa gelecek
bizim tek zarar durup dururken uefadan olacağız, bu sade bizim değil herkesin sorunu, ama sadri şener güzel düşünüyor.Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTünelin sonundaki ışık göründü ama bizim için hayır mı şer mi göreceğiz
Sürecin sonunda olacak olan netleşti
UEFA ikna edilebilirse ya puan silme cezası ya da mahkeme süreci beklenecek
UEFA ikna edilemezse en az 5 sene elveda avrupa
Kupa mı; ruhu geldi ya nasıl olsa tenekesini ne yapacaksınız sizde
buldunuz bunamayın
Mahkeme süreci beklenemez, UEFA 2 kez ihtarname çekti TFF ye bu konuda.
UEFA tüm kulüplere 5 yıl ceza veremez, UEFA'nın böyle bir uygulaması yok(siyasetin bulaşmadığı sürece) şikeye bulaşmamış takımlara haksızlık yapılamaz.
Kupanın tenekesi çok şey ifade ediyor, o geldi mi zincirleme şekilde herşey sökülür."Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak ofluömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekarı gibi tantana ederek değil.
Yorum
-
İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCinsiyetçi yorumlarda bulunmayın lütfen.
Yorum
-
İlk olarak ofluömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesizde (ironi) kelimesinin ne anlama geldiğini kavrayarak cevap verin lütfen.
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMahkemede deliller gizlenir suç unsuruna rastlanmaz.. Fener piri pak olur.....
aksi takdirde her türlü cezayıda yeriz ama fenere laf getirmeyiz..... 2-3 sene ceza alrız gerekirse sorun değil diyen bir başkan seçildi dikkatinize sunarım....Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala kupa gelecek az kaldı diyenler var... Anlaşamadımız nokta tam olarak burası zaten benim gibi düşünenlerin kupa umrunda değil..."Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala kupa gelecek az kaldı diyenler var... Anlaşamadımız nokta tam olarak burası zaten benim gibi düşünenlerin kupa umrunda değil...Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
Yorum
-
İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİroniyi göremedim, açıklayabilir misiniz?
Yorum
-
Ne adalet olacak ne kupa gelecek
Bunlarin amaci herseyi örtbas etmek
Sen susmaya devam et
Almissin arkana 50 kulüp birde bursayi al
Bir aday destekle yok kaybedersen adam gibi et
Bu camia'yi digerlerine kuyruk etmek kimsenin hakki degil
Bunun hesabi sorulacakson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
Yorum