İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaik abi çok keskin konuşuyosun
bakın sadri şener bir taşla 2 kuş vuracak
1.si kupa gelecek yd ile anlaştı ben böyle düşünüyorum
2.si sadri şener bunların kararının uefa yı tatmin etmeyeceğini biliyor ve ben kupayı alayım uefa zaten bunlara çakacak diye düşünüyor. Haksızda değil.
Mahkemedede bir şekilde aklanacak fenerliler.....
Uefada kimmiş fener için ülke olarakta ceza alıcağız ama fener kurtulacak...
hatta biz suçlu çıkacağız....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGoogle'i acin "Turkiyenin en serefsiz spor kulübu" yazin, gülümseyin ve kapatinStopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanımın içi bir şey filan vuracağı yok....
Mahkemedede bir şekilde aklanacak fenerliler.....
Uefada kimmiş fener için ülke olarakta ceza alıcağız ama fener kurtulacak...
hatta biz suçlu çıkacağız....
2.si Trabzonspor suçlu bulunamaz sizin teoride şikecilerin suçsuz olduğu bir durumda bizimkiler nurani varlık olur herhalde.Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaik abi çok keskin konuşuyosun
bakın sadri şener bir taşla 2 kuş vuracak
1.si kupa gelecek yd ile anlaştı ben böyle düşünüyorum
2.si sadri şener bunların kararının uefa yı tatmin etmeyeceğini biliyor ve ben kupayı alayım uefa zaten bunlara çakacak diye düşünüyor. Haksızda değil.
2.uefa çakarsa ülke olarak hepimize çakar.biz de dahil
Yorum
-
İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacı Osmanoğlu gibi asarım keserim benim çizgim dediğim ağzında konuşuyorsunuz. Allahtan yönetim,siyaset böyle yürümüyor, siz konuşmaya devam edin, mart sonu görüşürüz.
Yorum
-
İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlayı anlayan birilerini görmek ne güzel,az kaldı kardeşim
bence haddinden fazla iyimsersiniz.......Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizimkiler hangisi ?Birgün herkez fenerli olabilir ama geri kalan 364 ´de TRABZONSPORLU!!!
Yorum
-
İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim başkan mecnunla yan yana daha konuşmaya gerek yok
Daha üç gün önce, örgüt liderinin talimatlarıyla Trabzonspor'a iftira atan adamın! yanına oturmak nasıl bir şey, nasıl bir mide sayın başkan....ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
İlk olarak ofluömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleelinde viski kadehi,kafa kıyak 1 akşamda 8 kanal dolaşan sadri şener nasıl görüyor ilerisinide diğerleri göremiyor bi açıklarmısın?hacıosmanoğlunun onda biri kadar yürekleri varsa hakkımız olanı adam gibi alırlardı.ama bizim zatı muhteremler haklarının verilmesi gerektiğini düşünüyorlar.hak verilmez alınır."Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim Başkan Mecnun Odyakmazla yanyana oturmuşlar.... siz hala kupa bekliyorsunuz...
bence haddinden fazla iyimsersiniz......."Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Tünelin sonundaki ışık göründü ama bizim için hayır mı şer mi göreceğiz
Sürecin sonunda olacak olan netleşti
UEFA ikna edilebilirse ya puan silme cezası ya da mahkeme süreci beklenecek
UEFA ikna edilemezse en az 5 sene elveda avrupa
Kupa mı; ruhu geldi ya nasıl olsa tenekesini ne yapacaksınız sizde
buldunuz bunamayın
Yorum
Yorum