Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Faik abi çok keskin konuşuyosun
    bakın sadri şener bir taşla 2 kuş vuracak

1.si kupa gelecek yd ile anlaştı ben böyle düşünüyorum
    2.si sadri şener bunların kararının uefa yı tatmin etmeyeceğini biliyor ve ben kupayı alayım uefa zaten bunlara çakacak diye düşünüyor. Haksızda değil.
    Olayı anlayan birilerini görmek ne güzel,az kaldı kardeşim
    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Google'i acin "Turkiyenin en serefsiz spor kulübu" yazin, gülümseyin ve kapatin
      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Hacıosmanoğlunun açıklamaları da çok iyiymiş..
        İnşallah bir gün başkanımız olur..

Yorum

• bizim başkan mecnunla yan yana daha konuşmaya gerek yok
          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

2.si sadri şener bunların kararının uefa yı tatmin etmeyeceğini biliyor ve ben kupayı alayım uefa zaten bunlara çakacak diye düşünüyor. Haksızda değil.
            Canımın içi bir şey filan vuracağı yok....

Mahkemedede bir şekilde aklanacak fenerliler.....

Uefada kimmiş fener için ülke olarakta ceza alıcağız ama fener kurtulacak...

hatta biz suçlu çıkacağız....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Google'i acin "Turkiyenin en serefsiz spor kulübu" yazin, gülümseyin ve kapatin
              Sabah sabah güldürdün beni
              StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Canımın içi bir şey filan vuracağı yok....

Mahkemedede bir şekilde aklanacak fenerliler.....

Uefada kimmiş fener için ülke olarakta ceza alıcağız ama fener kurtulacak...

hatta biz suçlu çıkacağız....
                Faik abi mahkemede aklansa dahi bunlar eufada cezasını bulacaklar ben onu diyorum

2.si Trabzonspor suçlu bulunamaz sizin teoride şikecilerin suçsuz olduğu bir durumda bizimkiler nurani varlık olur herhalde.
                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

1.kupanın geleceğine dair garanti yok.hele fbmiz diyen yd varken hiç yok.
                  2.uefa çakarsa ülke olarak hepimize çakar.biz de dahil

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hacı Osmanoğlu gibi asarım keserim benim çizgim dediğim ağzında konuşuyorsunuz. Allahtan yönetim,siyaset böyle yürümüyor, siz konuşmaya devam edin, mart sonu görüşürüz.
                    elinde viski kadehi,kafa kıyak 1 akşamda 8 kanal dolaşan sadri şener nasıl görüyor ilerisinide diğerleri göremiyor bi açıklarmısın?hacıosmanoğlunun onda biri kadar yürekleri varsa hakkımız olanı adam gibi alırlardı.ama bizim zatı muhteremler haklarının verilmesi gerektiğini düşünüyorlar.hak verilmez alınır.

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olayı anlayan birilerini görmek ne güzel,az kaldı kardeşim
                      Bizim Başkan Mecnun Odyakmazla yanyana oturmuşlar.... siz hala kupa bekliyorsunuz...

bence haddinden fazla iyimsersiniz.......
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

bizimkiler hangisi ?
                        Taylan Bey ile Faruk Bey olacak yanlış bilmiyorsam.
                        Birgün herkez fenerli olabilir ama geri kalan 364 ´de TRABZONSPORLU!!!

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bizim başkan mecnunla yan yana daha konuşmaya gerek yok
                          Ben de öyle gördüm acaba yanılıyormuyum dedim.

Daha üç gün önce, örgüt liderinin talimatlarıyla Trabzonspor'a iftira atan adamın! yanına oturmak nasıl bir şey, nasıl bir mide sayın başkan....
                          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak ofluömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            elinde viski kadehi,kafa kıyak 1 akşamda 8 kanal dolaşan sadri şener nasıl görüyor ilerisinide diğerleri göremiyor bi açıklarmısın?hacıosmanoğlunun onda biri kadar yürekleri varsa hakkımız olanı adam gibi alırlardı.ama bizim zatı muhteremler haklarının verilmesi gerektiğini düşünüyorlar.hak verilmez alınır.
                            Bu işler yürekle olmuyor arkadaşım hepimizde yürek var alalım elime magnumu dalalım TFF'ye, sizin güttüğünüz bu..

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizim Başkan Mecnun Odyakmazla yanyana oturmuşlar.... siz hala kupa bekliyorsunuz...

bence haddinden fazla iyimsersiniz.......
                              İşte bundan bahsediyorum, siz aşırı duygusal bakıyorsunuz. Mecnunla, Ali KOçla, Nihat Özdemirle ve daha bir çok kirli insanla uğraşılacak, yanyana oturmayı bırak, konuşacaklar, çünkü muhattapları onlar!

Yorum

• Tünelin sonundaki ışık göründü ama bizim için hayır mı şer mi göreceğiz

Sürecin sonunda olacak olan netleşti
                                UEFA ikna edilebilirse ya puan silme cezası ya da mahkeme süreci beklenecek
                                UEFA ikna edilemezse en az 5 sene elveda avrupa
                                Kupa mı; ruhu geldi ya nasıl olsa tenekesini ne yapacaksınız sizde
                                buldunuz bunamayın

Yorum

Yükleniyor...
                                X