yönetim hacı demiş ama sadri tüpçüde ısrar etmiş ben mi yanlış anladım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
Benim şu son olanlardan anladığım; siyaset hiç olmadığı kadar futbolun içinde...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim hacı demiş ama sadri tüpçüde ısrar etmiş ben mi yanlış anladım
Yorum
-
İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleahaber videosunu bilmiyorum ama şurdan okuyabilirsin : http://www.haber61.net/news_detail.php?id=106671
Yorum
-
İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla renkta$ kusura bakma da benim icin güvenilir kaynak lagzim...direk yetkili agizdan yazili veya görsel olmasi gerek...öyle her yazilana denilene inanacak degilim...kimsenin günahini almak istemiyorum...nasilsa bugün belli olacak kime oy verecekleri...orda Y.D.'e oy verirseler yönetim olarak o zaman benimde iki cift lafim olacaktir (:Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacıosmanoğlu dün adaylıktan çekildi ?
Yorum
-
İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla renkta$ kusura bakma da benim icin güvenilir kaynak lagzim...direk yetkili agizdan yazili veya görsel olmasi gerek...öyle her yazilana denilene inanacak degilim...kimsenin günahini almak istemiyorum...nasilsa bugün belli olacak kime oy verecekleri...orda Y.D.'e oy verirseler yönetim olarak o zaman benimde iki cift lafim olacaktir (:
Yorum
-
Kardeşim bir lafı ortaya atıyorsanız kaynağını yazın. Milleti niye boşuna meşgul ediyorsunuz ? Ne bileyim bu yazdıklarının senin fantezin olmadığını ? Belki bizimle eğleniyorsun ?
Kaynağını yazmayacaksan hiç boşuna konuşup milletin zamanını alma.
Moda oldu ; ''Birşey diyeceğim ama kaynağını söyleyemem ''. Yok ya ! O zaman bende sana boş konuşma orada derim.
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim bir lafı ortaya atıyorsanız kaynağını yazın. Milleti niye boşuna meşgul ediyorsunuz ? Ne bileyim bu yazdıklarının senin fantezin olmadığını ? Belki bizimle eğleniyorsun ?
Kaynağını yazmayacaksan hiç boşuna konuşup milletin zamanını alma.
Moda oldu ; ''Birşey diyeceğim ama kaynağını söyleyemem ''. Yok ya ! O zaman bende sana boş konuşma orada derim.
Yorum
-
İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim söledikerlmin yarısını 1 saat sonra bazı kısımlarını kismen sölediler boş konuşmuyoruz ben duymadım öğrendim
Yorum
-
İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim söledikerlmin yarısını 1 saat sonra bazı kısımlarını kismen sölediler boş konuşmuyoruz ben duymadım öğrendim
Yorum
-
herkes erken galeyana geldi. ben fikrimce dedim ki, kim gelirse gelsin uefa nın gösterdiği kurallardan çıkamayacak. bakın bizim başkan bu garantiyi bence aldı. tüpçü de bu yönde söylemler geliştirdi. ve şimdi gs de demiröreni destekliyor. sakin olup beklemekte fayda var. şu an telegolü afedersiniz ama,mors ettiğimizi düşünüyorum.Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakma. Kaynak vermeden ortaya atılan iddialar benim kişi kişilere iftira atmaktır. Doğru olsa bile.En son Yaldız61 tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 01:50.
Yorum
Yorum