Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yönetim hacı demiş ama sadri tüpçüde ısrar etmiş ben mi yanlış anladım

Yorum

• Benim şu son olanlardan anladığım; siyaset hiç olmadığı kadar futbolun içinde...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Hacıosmanoğlu'nun konuşmasını paylaşmıştım. Net olarak Sadri Şener beni destekliyor diyemedi ama lafı üstü kapalı oraya getirdi...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yönetim hacı demiş ama sadri tüpçüde ısrar etmiş ben mi yanlış anladım
          hacı kendi ağzıyla söemişti zaten yönetiminn destekliceğni bir radyo programında zaten bende anlattım olayları ilk başta hacıyı desteklicektik daha sonra farklı gelişti olaylar

Yorum

• Hacıosmanoğlu dün adaylıktan çekildi ?
            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ahaber videosunu bilmiyorum ama şurdan okuyabilirsin : http://www.haber61.net/news_detail.php?id=106671
              Valla renkta$ kusura bakma da benim icin güvenilir kaynak lagzim...direk yetkili agizdan yazili veya görsel olmasi gerek...öyle her yazilana denilene inanacak degilim...kimsenin günahini almak istemiyorum...nasilsa bugün belli olacak kime oy verecekleri...orda Y.D.'e oy verirseler yönetim olarak o zaman benimde iki cift lafim olacaktir (:
              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Valla renkta$ kusura bakma da benim icin güvenilir kaynak lagzim...direk yetkili agizdan yazili veya görsel olmasi gerek...öyle her yazilana denilene inanacak degilim...kimsenin günahini almak istemiyorum...nasilsa bugün belli olacak kime oy verecekleri...orda Y.D.'e oy verirseler yönetim olarak o zaman benimde iki cift lafim olacaktir (:
                Dün yapılan açıklama bu şekildeydi, bugün farklı bir açıklama da görmedim; BMN'nin konuya ilişkin açıklaması da ortadadır. Yine susup izlemekle yetineceğiz sadece.
                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hacıosmanoğlu dün adaylıktan çekildi ?
                  evet cekildi o...
                  Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Demirören'e verecekler. Hala daha güvenilir kaynağı mı kaldı? Nevzat Şakar kendisi ajanslara telefon edip haber veriyor. Daha ne olsun?

Yorum

• Kardeşim bir lafı ortaya atıyorsanız kaynağını yazın. Milleti niye boşuna meşgul ediyorsunuz ? Ne bileyim bu yazdıklarının senin fantezin olmadığını ? Belki bizimle eğleniyorsun ?

Kaynağını yazmayacaksan hiç boşuna konuşup milletin zamanını alma.

Moda oldu ; ''Birşey diyeceğim ama kaynağını söyleyemem ''. Yok ya ! O zaman bende sana boş konuşma orada derim.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kardeşim bir lafı ortaya atıyorsanız kaynağını yazın. Milleti niye boşuna meşgul ediyorsunuz ? Ne bileyim bu yazdıklarının senin fantezin olmadığını ? Belki bizimle eğleniyorsun ?

Kaynağını yazmayacaksan hiç boşuna konuşup milletin zamanını alma.

Moda oldu ; ''Birşey diyeceğim ama kaynağını söyleyemem ''. Yok ya ! O zaman bende sana boş konuşma orada derim.
                        benim söledikerlmin yarısını 1 saat sonra bazı kısımlarını kismen sölediler boş konuşmuyoruz ben duymadım öğrendim

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          benim söledikerlmin yarısını 1 saat sonra bazı kısımlarını kismen sölediler boş konuşmuyoruz ben duymadım öğrendim
                          Kusura bakma. Kaynak vermeden ortaya atılan iddialar benim kişi kişilere iftira atmaktır. Doğru olsa bile.

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sen bu öğrendiklerini kısaca özetler misin bir kez daha?

Yorum

• herkes erken galeyana geldi. ben fikrimce dedim ki, kim gelirse gelsin uefa nın gösterdiği kurallardan çıkamayacak. bakın bizim başkan bu garantiyi bence aldı. tüpçü de bu yönde söylemler geliştirdi. ve şimdi gs de demiröreni destekliyor. sakin olup beklemekte fayda var. şu an telegolü afedersiniz ama,mors ettiğimizi düşünüyorum.
                              Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kusura bakma. Kaynak vermeden ortaya atılan iddialar benim kişi kişilere iftira atmaktır. Doğru olsa bile.
                                haklısın kaynak yok sadece bazı söledim şeyleri not alın bir bir çıkıcak dahada tartışmaya gerek yok haklısın sana bunu bir kaynak olarak sunamam
                                En son Yaldız61 tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 01:50.

Yorum

Çalışıyor...
                                X