Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sorumu 3. kez soruyorum...umarim cevaplayacak bir renkta$ cikar (:
    Yönetimin Y.D.'i destekledigini nerde acikladi? (Görsel veya yazili bir kanit)
    Aradim ama bulamadim...
    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nasıl bakmamız gerekiyor ufkumuzun genişlemesi için bize konuyu biraz açar mısın ?
      Neymiş, neler dönüyormuş da biz sığ kalmışız. Öğrenelim de cahil kalmayalım.
      en iyi bildin şey kendi bildiğindir nası bilyorsan öle bil kimseyle tartışamam ben ama bunları lütfen not alın kayıt edin bir kenara

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu sorumu 3. kez soruyorum...umarim cevaplayacak bir renkta$ cikar (:
        Yönetimin Y.D.'i destekledigini nerde acikladi? (Görsel veya yazili bir kanit)
        Aradim ama bulamadim...
        Bugün ahaberde söylemiş, dün internet sitelerinde (Haber61 dahil) yazıyordu.
        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyler insanların fizikleriyle, yaratılış tarzlarıyla dalga geçmeyelim. Günaha gireriz Allah korusun. Allah öyle istemiş, öyle yaratmış.

Bizi yaptıkları bağlar.
          Benim koyduğum resim içindi galiba bu mesaj..Haklısın,kaldırdım..Ama ben bunlara söve söve daha çok günaha girerim heralde
          Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            en iyi bildin şey kendi bildiğindir nası bilyorsan öle bil kimseyle tartışamam ben ama bunları lütfen not alın kayıt edin bir kenara
            Hayır sen de şu an önyargıyla söylüyorsun bunu, gerçekten gerçekleri merak ettiğimden soruyorum. Aydınlat biraz, bilelim.

Yorum

1.Kupayı bvermicekler kupayı mecburiyetten vericekler

2.bu admaın oraya seçilmesini bende tam olarak bilmiyorum ama şahsen fikrimi soruyorsan biri desteklenmesi gerekiyordu ve y.demiröreni desteklediler mein olun baska birini destekleselerdi hiç duyulmadık isim olsn baskan olucaktı aradaki gücü bilmiyorsnz ben duyduklarıma inannamadım

o adamın secilmesiyle o kupa artık gelmeyecek kardesim. fb ile aynı adam uzerinde ortak cıkarlarımız olması bu surecte tabiat kurallarına bile aykırı. yd aziz ile fbyi davadan sıyırmak icin secilmis bir adam. bu adamın gelisiyle uefadan ceza kacınılmaz ve haliyle o dava da artık fb davası degil sadece aziz davası olacak.bu ulkede anket yada odullu yarısma yapılsaydı bu is icin yd'den daha yuzsuz bir sahıs bulunamazdı. kufur hakaret kendisi icin sorun degil. ana avrat yedigi kufurler aksine iyi motive ediyor kendisini.. cıkıp ulke futbolunu yakacak ve sadri sener utanmadan verilen sozler tutulmadı sovları yapacak yalandan iki uc gun. istanbulun ve duzenin isi goruldugu ve bu yuzsuzlugu yapan kisi tupcu oldugu icin kimseler tarafından yadırganmayacak bile.. olan bize ve hayallerimize olacak.. bunlarda benim tahminim ve yanılıyor olmayı cok isterim.
              En son ESER tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 01:08.

Yorum

• İlk olarak cemkılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim koyduğum resim içindi galiba bu mesaj..Haklısın,kaldırdım..Ama ben bunlara söve söve daha çok günaha girerim heralde
                O dediğini bende yapıyorum abi. Allah bizi affetsin

Yorum

Hayır sen de şu an önyargıyla söylüyorsun bunu, gerçekten gerçekleri merak ettiğimden soruyorum. Aydınlat biraz, bilelim.
                  ben söliceklerimi söledim arkadaki 1 2 sayfa geriye giderek yazılanlara bakarsan zaten sölediklerimi söledim ön yargı yapmadım ben gelişen olayları söyledim

Ben isim vermiyorum ama camida hiç kimse istiyerek desteklemiyor demiröreni bir düşünüp kendinize sormanız lazım bu adamlar bunu nie yapıyor heleki s.şener y.demirören taraf baskan olması şık etik olmaz dedi , şüpheli bir takımın baskanı tff baskanımı olur dedi???? neden sence demirören bi düşün bakalım.

Yorum

• Simdi de Ülke menfaatleri mi? Güldürmeyin beni...

Sadri Sener ve ekibi kime hizmet ediyorsa, gitsin onun yaninda bulunsun ama bize uzak olsun. Trabzonspor´un menfaatleri ne zamandan beri ona buna para yedirmek, takimin eksikliklerini doldurmamak olmus...

Hele ki simdi kupa bize verilecekmis, pehhhhhh yani..o kupa zaten bizim (bu...in eliyle orada yazmasada olur ki eninde sonunda yazacak cünkü bu dünya Firavuna´bile kalmadi, kalmayacak)
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Sadri Şener pazartesi günü Ibrahim Hacıosmanoğlu'na seni destekleyeceğiz demiş. Serhat Ulueren öyle diyor.

Yorum

Bugün ahaberde söylemiş, dün internet sitelerinde (Haber61 dahil) yazıyordu.
                        video filan yok mu izliyebilecegim...mi$li cümlelerle yola cikmak istemiyorum yanli$ anlama...
                        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

ben söliceklerimi söledim arka 1 2 sayfa geriye giderek yazılanlara bakarsan zaten sölediklerimi söledim ön yargı yapmadım ben gelişen olayları söyledim

Ben isim vermiyorum ama camida hiç kimse istiyerek desteklemiyor demiröreni bir düşünüp kendinize sormanız lazım bu adamlar bunu nie yapıyor heleki s.şener y.demirören taraf baskan olması şık etik olmaz dedi , şüpheli bir takımın baskanı tff baskanımı olur dedi???? neden sence demirören bi düşün bakalım.

Demirören'e destek verileceğini duyduğum andan itibaren bu soru kafamı kurcalıyor ve bir türlü mantıklı sebep bulamıyorum, sıkıntım o zaten. Düşünüyorum Trabzonspor niye destekler Demirören'i, hem de Sadri Şener sözlerini yermişçesine. Ya isteklerimiz kabul görecek bir ortam oluştu (Ben derim biz Kupamızı alalım fb düşsün ama Sadri Şener Kupa'ya fittir.) lâkin bu ihtimal çok zayıf duruyor, fb nin desteklediği adamı bizim de desteklememiz hatta an itibariyle gs nin destekleyeceğinin açıklaması... ''Zor''la mı destek veriyoruz? Eğer ki böyleyse kimin zoruyla ? Ne gibi bir tehdit Sadri Şener'i kararından caydırır da Demirören'e yönlendirir? En başından beri iddia edildiği gibi siyasi irade mi var gerçekten Yıldırım Demirören'in desteklenmesi hususunda verilecek kararda. İşin içinden çıkamıyorum, bilen varsa anlatsın. Biz de ''boş boş'' konuşmayalım o zaman. Yırtınmayalım buralarda.

Yorum

• İlk olarak Merve H.Oğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadri Şener pazartesi günü Ibrahim Hacıosmanoğlu'na seni destekleyeceğiz demiş. Serhat Ulueren öyle diyor.
                            benim sölediklerimn yalan oldunu düşünen varmı halen daha yarsını sölediler telegolde zaten

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              video filan yok mu izliyebilecegim...mi$li cümlelerle yola cikmak istemiyorum yanli$ anlama...
                              ahaber videosunu bilmiyorum ama şurdan okuyabilirsin : http://www.haber61.net/news_detail.php?id=106671

Yorum

benim sölediklerimn yalan oldunu düşünen varmı halen daha yarsını sölediler telegolde zaten

bunlar tribune oynamaktan baska birsey degil. destekleyecek adam cıkar bunu ilan ederdi. taraftarın onune hacıyı atma denemeleri. bu tiyatroların envai cesidini gorduk 5 senedir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X