Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetim Y.D.'i destekledigini nerde acikladi? Kaynak nedir arkada$lar? Yetkili bir agizdan bir aciklama geldi mi ?
    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• dikkatinizi çekti mi bilmem.şikeci aziz yıldırım mahkemede savunma adı altında bizi ve bazı diğer takımları suçladı ama asıl kendisi gibi şikeden yargılanan beşiktaştan hiç bahsetmedi.nedenini tahmin edersiniz. işte bizim sivriakıllı yönetim maalesef fenerbahçeyle aynı safta!!!

Yorum

• Arkadaşlar ben olan biten hiç bir şeyi bilemiyorum bu federasyon seçimiyle ilgili. Ama şunu söylemek istiyorum, Trabzonspor'un hakları verildikten sonra kimin başkan olduğunun benim için önemi yoktur burda asıl olan Trabzonspor'dur, Sadri Şener değil.

Böyle istifa başlıkları açmanın kime ne faydası olacak birisi bana mantıklı bir şekilde açıklayabilirmi ????

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Defalarca yazdım ve hepsinde eleştirildim.Geçen sezon 82 puan toplayan kadroyu darmadağın etmek bu kulübe ihanet etmektir dedim.Tescilli fenerliye destek vermek kulübe ihanet etmek demektir.Sadri Şener en büyük haindir ve derhal istifa etmelidir...
          O kadronun nasıl dağıtıldığını biliyor musunuz? Selçuk, Egemen ve Ceyhun bedava mı gitti sanıyorsunuz? Bir bakıma bedava gittiler; zira kulübün kasasına bu transferlerden tek kuruş girmedi. Madalyonun öbür yüzü ise çok farklı. BJK ve GS yöneticilerinden paralar alındı bu oyuncuların serbest kalması karşılığında ve bu paralar doğrudan birkaç kişinin cebine gitti. Tamamen kayıt dışı ve temiz para. "Trabzonspor'un parasını sokağa atmayız." demek; "Cebime atmak varken niye sokağa atayım ki?" demektir.

Mithat Halis denilen menajerin takımda neredeyse tamamı işe yaramayan 9 futbolcusunun olması tesadüf mü sizce? O astronomik menajer ücretleri normal mi? Bu paralar resmen kulüp kasasından çıktı ama çıkar çıkmaz bölündü.

Onur her pazarlıkta alacağı ücrette indirime gittiği halde neden her defasında yeni ve sudan bir sebeple sözleşme imzalanmıyor sanıyorsunuz?
          Daha neler neler var?
          En son poetricus tarafından düzenlendi; 26.02.2012, 14:06.

Yorum

• demirören'in, seçildiği takdirde şike ile ilgili karar alınmayacağını açıça deklare etmesine rağmen şu anda Trabzonspor'u tesmil edenler, bu adayı destekler ve uefa Türk takımlarını men ederse istifa etmek zorunda kalacaklarını bilmiyorlar mı acaba?
            ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• sadri şener de senol guneşten milletvekillerinden iş adamlarına kadar bes para etmezler

burda en az kabahat senolda bırak gorevi kardesim ben boyle benim hakkımı yiyen trabzonun hakkını yiyen bir baskanla calışmak istemiyorum de bu nedir ayıp de gözümde yüksel biz seni adam gibi adam bildik senol hoca bas istifayı calışma boyle yonetimle

ticari cıkarcı baskan senin yaptıgın yanlışlar bini gecti yeter artık yeter be ulan al eline etik raporunu gonder uefaya hakkım yenıyor de alın size federasyonun etik kurulu de hiç olmadı aydınların televizyonda ben fenerbahceyi kume dusueren baskan olmak istemiyorum görüntülerini ver

adamlar sahda sike yok diyorlar adaları deki zaten sahada olan şikeyi kimse anlamaz de adamlar kaleci elinden top kacırabilir diyorlar volkanda elinden kacırmış oda kacırabilirmiş tamam olabilir insan kendi kaleisne gol atabilir gayet normal ama çık deki

[B]kardesim mactan bir gece once bir otelden sivas baskanı ve yoneticisi elinde buyukspor cantasıyla cıkıyor buyuk bu neya ayıp de bide içinde bilet varmış kac tane bilet var bilet varsa bıraksaydın azizin otelinde kalsaydın ulan zaten biletler gunler oncesinden bitmiş zaten girerken madem bilet getirdin adama boş cantayı niye geri goturuyorsun o zaman bıraksaydın otelde derler adama [/B

sadri şener helal olsun sana tenek tenek diye diye al sana teneke dediler işte sen boyle otur sus hep oyle koyun gibi
              En son genç61 tarafından düzenlendi; 26.02.2012, 14:11.
              bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Bu takım iki yıldır yağmalanıyor ve biz "seyirci" kalıyoruz.

Yorum

• trabzonspora başkan olacak kişinin ticaretle, siyasetle işi olmayacak. olursa işte böyle kendi çıkarları için kendi takımını ve taraftarlarını rezil ederler. sadri başkanın istanbul takımlarındaki yöneticilerle birebir iş ilişkisi, aile ilişkisi var mı? onlardan ihale almıyor mu? gerisi boş
                  Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ................

Kulübü nasıl söğüşlediklerine girmek istemiyorum. Akıl ve hayal yetmez ve ben de 11 yıllık küfretmeme sözümü bozarım.
                    şu söğüşleme olayına girsek; ama öncesinde şunu desek TS'nin 2008-2009-2010 yılına ait borsada yatırımcılarına borcu var, birileri mahkemeye verdi önce kulübe cezalar kesildi, sonra başka bir mahkeme bu durumdan kulüp değil yöneticiler sorumludur dedi, bu durumda da birileri yine mahkemeye girdi, SAdri Şener geçen haftalarda dedik ki; mahkemeye vermişler kaç yıl sürer bilmem ama alabilen bu yöntemle alsın, bu mahkeme diğerleri gibi yıllar sürmez ve bittiği an emsal teşkil eder. kulübün buraya yada yatırımcısına ödemesi gereken para 100 milyon tl civarı 23 milyon tl lik kısmını bedelsiz olarak verecek geri kalanı nakit vermek zorunda, peki bunu kulüp vermeyeceğine göre kim verecek bu parayı, Sadri Şener ve Yönetim Kurulu... Peki Sadri Şenerde o kadar para varmı VAR; Ödermi ÖDEMEZ; peki ne yapar; Taraftar Baskı yapar İSTİFA Eder; Borç bir sonraki yönetime kalır... Kaçmak için bu kadar acımasız olmasına gerek yoktu... Tarih bunu yazar ama en önemlisi bu taraftar bunu unutmaz...

Söğüşleme derken batmış Başkanın iş ilişkilerinin gelişmesinde çok büyük etkimiz oldu...Ayrıca Artık Bu iş Sadri Şenere büyük gelmeye başladı üzerinde durmuyor kimseyi yönetemiyor, Hocası bile şikayet ediyor,

Her zaman bu süreç bitene kadar sonuna kadar arkasında olalım hesapları keseceksek sonra yaparız önce bir kaçtı dedirtmesinler dedim ama YD olayı bardağı taşırdı, Uçaktan Paraşütsüz atlamak gibi birşey yaptı...

Ayrıca hala BAşkanın ekonomik ve siyasi olarak bir baskı altında olduğunu düşünüyorum ve sonuç olarak biz bugünleri yaşıyoruz çünkü hiç bir stratejimiz yok, olmadı ve olmayacak günlük gelişmelere göre Karadeniz zekamızla çözmeye çalışıyoruz, Yani dün mecnunun söylediklerine verilecek cevap için 3-4 paragrafa gerek yoktu çok ağır bir satır yeterdi, ama onu bile yapacak kadar bağımsız değiller maalesef bu benim fikrim... Ve bu dakikadan sonra bir dakika durmaları HATA olur... Bize Şenol Hoca gibi kimseye bağlı olmayan biri lazım ancak işin içinde deli gibi bir borç var...

Yorum

• Konuşun hocam anlatın gerçekleri. Anlatın ki görelim değerli(!) yöneticilerimizin gerçek yüzlerini.
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• Arkadaşlar biraz sakin olalım bu ne kin bu ne nefret

Yorum

• @inadina61_08
                          İnanın daha da fazlası var, daha da...
                          Yazdığım zamanlar uğramadığım hakaret ve itham kalmadı burada. Şimdi hepsi bir bir ortaya çıkıyor ve bu süreç geri alınamaz, hepsi çıkacak; bugün ya da birkaç yıl sonra...

Yorum

• demirören alacağı 103 milyon tl'yi hibe ettiğini açıkladığına göre tff başkanlığına seçilemeyeceğine dair bir işaret almış demektir. ata aksu kazanacak galiba.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar ben olan biten hiç bir şeyi bilemiyorum bu federasyon seçimiyle ilgili. Ama şunu söylemek istiyorum, Trabzonspor'un hakları verildikten sonra kimin başkan olduğunun benim için önemi yoktur burda asıl olan Trabzonspor'dur, Sadri Şener değil.

Böyle istifa başlıkları açmanın kime ne faydası olacak birisi bana mantıklı bir şekilde açıklayabilirmi ????
                              ne kadar iyi niyetlisin. ts nin hakkını demirören mi verecek sence? buna inanıyormusun gerçekten. fb yi kurtarmak adına herşeyi yapabilecek olan birisinden bahsediyorsun. eksi puana bile razı olmayan, kupayı kesinlikle vermem diyen fb yönetimi canla başla demirören için çalışıyor. onlar mı salak acaba? bizmi çok akıllıyız.

fb ile ts nin çıkarları birbirine tamamen zıttır. ikisinden birisinin dediği olacak o kadar. bizim fb ile ortak hiçbir kazancımız yok. anlayın artık. ya fb kazanacak yada biz. hukuksal olarak biz haklıyız ama hukuk uygulanmıyor. fifa ve uefa da biz haklıyız ama adamlar onlarıda dinlemiyor, dinlemeyecekler. gerekirse ceza alacağız diyorlar.
                              Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @inadina61_08
                                İnanın daha da fazlası var, daha da...
                                Yazdığım zamanlar uğramadığım hakaret ve itham kalmadı burada. Şimdi hepsi bir bir ortaya çıkıyor ve bu süreç geri alınamaz, hepsi çıkacak; bugün ya da birkaç yıl sonra...

Helal ya bize neler dediler neler şimdi ne olduğunu herkes görüyor..

Yazıklar olsun...
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

Çalışıyor...
                                X