Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Murat Acar tarafından yazılan
    demirören ve ekibi TFF başkanlığına aday oluyormuş ve fanatikin haberine göre küme düşme ve puan silmeyi uygulamayacak mahkeme sonucunu bekleyecekmiş uefa diretirse de dik durup gerekirse ceza almayı göze alacakmış.BURADAN YAZIYORUM eğer bu adamı bizim başkan ve yönetim desteklerse BU YÖNETİM TRABZONSPORDAN İSTİFA EDENE KADAR Trabzonsporluluğumu rafa kaldıracağım...

bn böle bir haber göremedim banada link verirmsiniz?

Yorum

• Aynen banada
      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• turk futbolu dibine kadar pisliğe bulaşmıştır. demirörenin seçilmesityle tescillenecektir. teşekkürler

Вы попали по адресу!

Yorum

• belliydi zaten,aksini %10 düşünmüştüm,kurtarın bakalım fenevbahcenizi tüpçüyle birlikte,,
          @zafercalikoglu
          @trabzonspor

Yorum

• Bu adres doğru mu? Sayfa açılmıyor.

Yorum

• Bizde açılıyor
              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak bdrmv08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mahmut Uslu FB eski yöneticisi. Neşet Yalçın Aziz Yıldırım'ın akrabası. Bunlar kupayı paketler gönderirler Sadri Şener'e.
                mahmut uslu olduğu listeye oy vermek başlı başına iğanettir zaten

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mahmut uslu olduğu listeye oy vermek başlı başına iğanettir zaten
                  Sonuna kadar katılıyorum.

Yorum

• anket koyulsun tüpçüye destek doğru mu diye... donelerle yönetime göstermeli ne kadarımız istemiyor diye.....
                    üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Bu adres doğru : http://www.sadriseneristifa.tk
                      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Murat Acar tarafından yazılan
                        demirören ve ekibi TFF başkanlığına aday oluyormuş ve fanatikin haberine göre küme düşme ve puan silmeyi uygulamayacak mahkeme sonucunu bekleyecekmiş uefa diretirse de dik durup gerekirse ceza almayı göze alacakmış.BURADAN YAZIYORUM eğer bu adamı bizim başkan ve yönetim desteklerse BU YÖNETİM TRABZONSPORDAN İSTİFA EDENE KADAR Trabzonsporluluğumu rafa kaldıracağım...

bn böle bir haber göremedim banada link verirmsiniz?
                        Buhaberin linkini ben son dakika haberlerinde paylaştım benim mesajlarımı kontrol edersen orada bulabilirsin san 5*6 mesaj içindedir son dakika haberleri başlığında bu haber 4-5 gün oldu ben bunu yazalı ve korktuğum başıma geldi sadri başkan tüpçüden yana oldu
                        Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Acaba bütün taraftar gruplarının karşı çıktığı doğru mu bu karara?
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben bu sayfaya giremiyorum. Firefox'ta da explorerda da denedim olmuyor.

Yorum

• Eğer bugün Trabzonspor taraftarı toplu olarak yönetim istifa diye bağırmazsa,o staddaki tüm taraftarada yazıklar olsun.

Yorum

• Fenerbahceyi kurtarmak icin cirpinan demiröreni desteklemek taraftara ana avrat küfür etmek gibidir..
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Çalışıyor...
                                X