Sadri başkan bu vakitten sonra ağzında balık tutsa bitmiştir o artık istanbul uşağı olmuştur gururunuz varsa insansanız İSTİFA eder gidersiniz şerefsizler rezil ettiniz bizleri
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
sadri şener başkanlığa aday olduğunda yanlış hatırlıyor olabilirim 15 senedir klüp üye aidatını ödemediğinden ilk etapda adaylığı kabul olmamıştı daha sonra ödediler ve trabzonspor başkan adaylığı süreci başladı!..
bizim başkanımız o kadar çok ehemmiyet veriyor klübe!...sanada bu yakışır sadri şener!...midem bulanıyor yaptıklarınızdan!
Yorum
-
Haysiyetsiz adamlar siz de hiç onur şeref yok mu?
Biz aylardır boşuna mı kavgalar edip hakkımızı savunmaya çalışıyoruz?
Siz hırsızları destekleyin diye mi eşimizle çocuğumuzla kar yağarken Tff binası önünde bir yerlerimiz yırttık?
Siz misiniz buranın sahibi biz mi görüşeceğiz.
Defolun,defolaun,defolun satılmışlarYa kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHislerimi tarif edemiyorum artık.Kızgınım,üzgünüm,şaşkınım ama galiba en çok utanç duyuyorum...aynen.............
Yorum
-
İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHislerimi tarif edemiyorum artık.Kızgınım,üzgünüm,şaşkınım ama galiba en çok utanç duyuyorum...
Yorum
-
bence bu Mersin maçı öncesi özellikle yönetim tarafından yaptırılmış bir haberdir, net bir açıklama yok çünkü. Böylece yarın ki maçta taraftar tepkisini ölçecekler, böylece Demiröreni destekleme fikirlerinin ne kadar tepki alacağını görecekler, eğer çok büyük tepki olursa biz öyle bir açıklama yapmadık diyecekler, ama cılız tepkiler olursa desteği açıklıyacaklar, ama biz taraftarlar onlara Trabzonspor duruşunun ne demek olduğunu göstermeliyiz ki bir daha böyle bir şeye cesaret edemesin bu yönetim, tepkimiz cılız kalmamalı....
Yorum
-
Başkasının yaptığı pis bir işten ben niye utanacağım ki ? Kendileri utansın. Biz doğru olan tepkiyi istifa edin diye veriyoruz zaten.
Diğer ezikler gibi şikecilerin peşine koşmuyoruz. Bak sizin başkanda onları destekliyor derseler onlara bu cevabı verin. Biz pisliğe karışanı anında aforoz ediyoruz.
Yorum
-
Bugun Manisada Maçta İken Bu Haberi Aldım Ve Kendi Kendime Dedim
Bizim Baskan Kupa Garantisi Aldı Diye Onu Destekliyor Ancak Banane Kupadan Biz Şampiyonuz Zaten Şike Yapan Düşmeyecekse Ne Anlaamı Var ki Bıraksınlar Artık
Ahmet Agaoglu Ve Şenol Güneş Baskanlık Görevleri Yapsınlar...Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
Yorum