Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yıldırım Bey ile daha konuşmadık : Destekleyeceğiz ya da desteklemeyeceğiz diye bir şey söyleyemem. Önce konuşmamız gerekiyor. Yıldırım Bey ile hiç konuşmadık daha.
    Peki şartlarınız var mı?
    - Tabii ki bizim de şartlarımız olacak.
    1-Kupamızın verilmesi.
    2-Etik Kurulu, Disiplin Kurulu gibi fedarasyonun var olan kurullarının değiştirilmemesi.
    3-Yönetim Kurulu'nda Trabzon'u temsil eden yeterli sayısıda yönetici olması.

Bunları konuşmadan destekliyorum ya da desteklemiyorum demek mümkün değil.
    Niye formül arıyorlar anlamıyorum :Puan silme de olmasın, küme düşme de formülüne ne diyeceksiniz?
    - Olur mu öyle şey. Nasıl hayata geçirecekler bunu. Varsa suçun yiyeceksin cezayı oturacaksın aşağı. Böyle bir karar alacaklarsa 2-3 sene ne diye maç yapacağız, ne diye oynayacak bu takımlar.
    Ama bir formül aranıyor..
    - Niye formül arıyorlar bunu da anlamıyorum. Kitapta yazmıyor mu ne ceza verileceği. Verirsin o cezaları olur biter

sadri başkan hala tartışılması bence yanlış adam açıklamasını yapmış benim durumum bu eğer şartlarım kabul görecekse herkese ok. bencede son ana kadar her türlü denemeliyiz kimden daha çok kopartırsak bence ona oy vermek mantılı olacaktır Çünkü karşındaki mert değilki çoğu her halükarda çirkefliğn daniskasını yapan namert insanlar
    KING M'BİA

Yorum

kupayı verecek olanı desteklemesi lazım.buda kesinlikle demirören değildir.
      Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

Derhal ve en kısa zamanda Yıldırım Demirören'İ desteklemediklerini açıklamalılar.
        Fb'Nin desteklediği bir adayı, bizim desteklemememiz gerektiğini, bu durmda doğacak infialin nelere yol açacağını herhalde biliyorlardır.
        Aksi durumda tarih bu yönetimi şampiyon yapan yönetim olarak değil, tarihin en rezil yönetimi olarak hatırlayacaktır.
        En son Yaşar tarafından düzenlendi; 21.02.2012, 14:06.

Yorum

Y.D'yi desteklediklerini düşünüyorum.
          diğerlerinden farklı...öteki...
          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

Tabii ki Demiröreni destekleyecekler...Ama yazık olacak...Ne kupa gelecek ne başka birşey....Fener destekli bir federasyon olacak yine..Bizim kilerde figüran...Çok yazık... Kabullenemiyorum bir türlü...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Şuan bizim için en iyi tercih Hacıosmanoğlu olur ancak bu yönetim Demirören'i destekleyecek bence.
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

bizim politikamız belli.
                kupayı almak için her yol mübah...

Yorum

ata aksu ile hacıosmanoğlu birleşmeli..süperligden bursa,gs ve biz destek veririz..manisa başkanının attığı yumrukla o tarafa geçen orduspor başkanına daha ağırını biz yapıp onu da yanımıza alırız alt lig kulüplerini de yanımıza aldık mı, bir şeyler olabilir belki diye düşünüyorum..
                  En son TS0661 tarafından düzenlendi; 21.02.2012, 18:08.

Yorum

Sadri Şener tarafsız kalacaksa da istifa etmelidir. Demiröreni desyekleyecekse de istifa etmelidir.
                    Fatih Tekke

Yorum

DİYELİM Kİ DEMİRÖREN DEDİ Kİ EVET KUPANIZI VERECEĞİZ. BU SÖZÜ TUTACAK MI. FENERin desteklediği bir adaydan ne baklaniliyor

sadri demiröeri destekliyor ve bunu acıklayamıyor. . .
                      BİZE HERYER TRABZON!!!
                      Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

Demiören başkan seçilsin (ligi zaten takip etmiyorum) Türk futbolu ile ilişiğimi tamamen keserim. Herkesi de ligi takip etmemeye davet ediyorum. Demirören veya feneri destekleyen herhangi biri başkan seçilirse herkesi Türk futbolundan elini eteğini çekmeye çağırıyorum. Bu bir tiyatrodur. Hep birlikte ülke futbolunu mahvettiler, mahvediyorlar. Allah hepsinin belasını versin. İşin içinde bizmkiler varsa Rabbim onların da belasını versin.
                        Fatih Tekke

Yorum

Ata Aksu, Demirören hepsi aynı.
                          Fatih Tekke

Yorum

İlk olarak HIZIR_IR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ata Aksu, Demirören hepsi aynı.
                            demirörenin vizyonunu biliyoruz..aksudan başka da seçilme ihtimali olan aday olmadığı için geriye sadece aksu kalıyor..bana kalsa hacıosmanoğlu ile aksu birleşmeli..
                            En son TS0661 tarafından düzenlendi; 21.02.2012, 18:25.

Yorum

yönetimin desteklediği adayı aşağıda açıklıyorum :

Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

İlk olarak TS0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                demirörenin vizyonunu biliyoruz..aksudan başka da seçilme ihtimali olan aday olmadığı için geriye sadece aksu kalıyor..bana kalsa hacıosmanoğlu ile aksu birleşmeli..
                                Tamamen aynı fikirdeyim.Hacıosmanoğlu Ata Aksu lehine çekilmeli ve federasyonda başkanvekili görevinde bulunmalıdır.Böyle bir oluşum harika olur ve destek görür...

Yorum

Çalışıyor...
                                X