Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gs aksudan desteğini çekmiş ortalık karşık ertem şener

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      çok salam biryerden duydum ister inanın ister inanmayın bunu söyleyemem cunku.

S.şenerin bu adamı desteklemesnin sebebi mecburiyetten siyasi baskı yüzünden bu baskı iyi niyetli bir baskı sadece bu kadarını söyleyebilirm ama emin olun duyduklarıma inanamadım.
      Bence baskıya boyun eğecek adam Trabzonspora başkan olmasın.
      Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• Ata Aksu her an çekilebilir ! Yıldırım Demirören'in listesinde yer alırsa kimse şaşırmasın !!!!
        Ertem ŞENER böyle diyor...
        Hamiş

Yorum

• Casillas'ın babasını da Arsenalli futbolcu yapmıştı zamanında.

Yorum

çok salam biryerden duydum ister inanın ister inanmayın bunu söyleyemem cunku.

S.şenerin bu adamı desteklemesnin sebebi mecburiyetten siyasi baskı yüzünden bu baskı iyi niyetli bir baskı sadece bu kadarını söyleyebilirm ama emin olun duyduklarıma inanamadım.
            baskı yiyorsa , koltuk bol geliyorsa tasıyamadıgı makama yapısmasın. namussuzları desteklemek yerine bıraksın . bizde kendisini camiasının degerlerini satan bir hain olarak hatırlamak zorunda kalmayalım.

tupcu kendisine madik attıgında bakalım hangi yuzle o koltukta oturacak gorecegiz.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O zaman seyircinin lafını dinleyip istifa edebilir. Çok zor değil. Siyasi baskı da havada kalmış olur böylece. Şahsen inandırıcı bulmadım ama doğru olabilir bilemem
              bir bilgi dağa veriyim inanmıycaksınz belki ama tff seçiminden sonra çıkacaktır herşey ortaya hacıyla s.şener anlaşıyor tüm delegelerimiz ve bankasya dağil en az 12 13 klub civarında imzaları garantileştiriliyor yanlız araya birileri giriyor s.şener bunu hacıya anlatıyor hacı tabi bu işe yanaşmıyor ve medyaya sızamaması gerkeiyor bunun yanlız hacı herşeyi olmasada en azından demiröreni destekledimizi acıklıyor şayet böle birşey olmasaydı yönetim tff genelkurulda konusmalardan sonra kararımızı vericez diyicekti ama işi hacı bozdu
              En son Yaldız61 tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 00:32.

Yorum

• çünkü sadri şenerin birilerine vefa borcu var bunu ödüyordur.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ata Aksu her an çekilebilir ! Yıldırım Demirören'in listesinde yer alırsa kimse şaşırmasın !!!!
                  Şu saatten sonra hiçbir şeye şaşırmam valla mehmet ali aydınlar bile listede yer alırsa şaşırmam...

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ata Aksu her an çekilebilir ! Yıldırım Demirören'in listesinde yer alırsa kimse şaşırmasın !!!!
                    Tüpçü isterse seçime tek aday girsin,o maa.nın 58. madde için topladığı genel kurulda konuştuklarından sonra bizden oy almamalıydı..Yine katılmazdık oylamaya olur biterdi.Fenerbahçesi seçtirseydi onu,biz alet olmasaydık..
                    Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

bir bilgi dağa veriyim inanmıycaksınz belki ama belki stff seçiminden sonra çıkacaktır herşey ortaya hacıyla s.şener anlaşıyor tüm delegelerimiz ve bankasya dağil en az 12 13 klub civarında imzaları garantileştiriliyor yanlız araya birileri giriyor s.şener bunu hacıya anlatıyor hacı tabi bu işe yanaşmıyor ve medyaya sızamaması gerkeiyor bunun yanlız hacı herşeyi olmasada en azından demiröreni destekledimizi acıklıyor şayet böle birşey olmasaydı yönetim tff genelkurulda konusmalardan sonra kararımızı vericez diyicekti ama işi hacı bozdu
                      haklısın inanmayacagım
                      buna 5 yasındaki cocuk bile inanmaz

Yorum

• kesinlikle istifa şart

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          haklısın inanmayacagım
                          buna 5 yasındaki cocuk bile inanmaz
                          ölemi teklif var ısrar yok renkdaş

Yorum

• yok ya sen destekle sonra dik duran adama iftara at yemezler

Yorum

bir bilgi dağa veriyim inanmıycaksınz belki ama tff seçiminden sonra çıkacaktır herşey ortaya hacıyla s.şener anlaşıyor tüm delegelerimiz ve bankasya dağil en az 12 13 klub civarında imzaları garantileştiriliyor yanlız araya birileri giriyor s.şener bunu hacıya anlatıyor hacı tabi bu işe yanaşmıyor ve medyaya sızamaması gerkeiyor bunun yanlız hacı herşeyi olmasada en azından demiröreni destekledimizi acıklıyor şayet böle birşey olmasaydı yönetim tff genelkurulda konusmalardan sonra kararımızı vericez diyicekti ama işi hacı bozdu
                              ama ntvspor haberi haci nin aciklamasindan önce geldi????

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ama ntvspor haberi haci nin aciklamasindan önce geldi????
                                oralarını bilemem olan olduktan sonra hacının etrafında 50 tane adam var o konusmasını hazırlarken sızmıstır sağ sola

Yorum

Çalışıyor...
                                X