Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir sorum olacak: Yonetim ibra edilmesse ne oluyor?
    ,defolup gidiyor

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ,defolup gidiyor
      Bu ibra olayinida kongre uyeleri yapiyor galiba?
      1

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        info@trabzonspor.org.tr istifa dileklerinizi lütfen yazalım bir samet aybaba zamanındaki gibi bir tepki istiyorum taraftardan.

Arkada kalmasın.
        KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şenol Hoca gelmeseydi bunlar çoktan gidiciydi. Broos zamanında işler yolunda gitmeyince Şenol Hoca nın kanına girdiler. Adam Korey yi bıraktı geldi. Gelmeseydi bu yönetim o zaman gitmişti.
          Bunlar gitse ne olacak, kim gelecek, çok mu farklı olcaklar futboldan soğudum valla

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkada kalmasın.
            samet aybaba zamanındaki tepki yazmıssınız.O zaman neye tepki verilmişti

Yorum

• bir güzel sopa atilmali yönetime.millet ayagini denk al diye siktiriyor bizde bir güzel sopayalim.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sadri Şener'in soyadında ki "ş" harfi gitti, "f" harfi gelip "fener" mi oldu? Anlam veremiyorum!

Yorum

• biri bana, bu bir şakadır desin.
                  İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
                  Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
                  Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• Bu yönetimin iyice suyu ısındı artık!

Yorum

• Sadri başkan son şakasını yaptı busefer güldürmedi

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şenol Hocamız gelmeden bizler iyi bir hoca beklerken yönetim Samet Hoca ile anlaşmıştı tepkiler sonucu Samet Hocadan vazgeçilmiş sonrada Hugu Broos gelmişti devre arasıda Şenol Hocamız
                        KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Samet aybaba gelmesin diye öyle bir tepki telefonlari olmuski vazgecmek zorunda kalmislar.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ibrahim Haciosmanoglu varken, Demirören'i desteklemek..? Yani olmasa bile Demirören'i desteklemek nasil aciklanabilir?

Ne demisti TFF Genel Kurulunda Demirören?

Demirören: "Fenerbahcemiz..."

Yalan mi?

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şenol Hocamız gelmeden bizler iyi bir hoca beklerken yönetim Samet Hoca ile anlaşmıştı tepkiler sonucu Samet Hocadan vazgeçilmiş sonrada Hugu Broos gelmişti devre arasıda Şenol Hocamız
                              Halbuki aybaba gelseydi muhtemelen daha basarili olacakti.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Kesinlikle bu desteklerinden sonra suçsuzluklarına inanmıyorum..

Sizleri bırakın başkan olarak görmeyi Trabzon şehrinin 100 km yakınına dahi sokmamak lazım gelir sevgisiz başkan..

bu takıma şuandan itibaren yapabileceğiniz en büyük iyilik toptan istifa edip bir daha Takımımızın adını ağzınıza almamanız eğer azıcık onurunuz varsa bunu yaparsınız...

Bu taraftarının İstanbul takımlarının basit taraftarlarına benzemediğini halen anlayamadınız mı?

Sizden Tek isteğimiz Bir teneke için Bu takımın Ruhunu satmayın.. Eğer böyle bişey yapacaksanız Tarih sizi asla affetmeyecek

Yorum

Çalışıyor...
                                X