Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ne alaka ki şimdi? Teknik ekipte bir sorun mu var? Yönetim sorunu var.Şenol Hoca takımın başında kalmalıdır.Kendisi bırakana kadar
    önceki postları okumanı öneririm
    şenol hocanın yönetime tepki koyması önemli
    buda istifayla olur
    zaten yönetimin taraftarı salladığı yok

Yorum

• zaten bu şike süreci olmasada yönetim istifa etmeliydi...

Yorum

• Yarın bütün stad yönetimi istifa diye inlemeli..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          info@trabzonspor.org.tr istifa dileklerinizi lütfen yazalım bir samet aybaba zamanındaki gibi bir tepki istiyorum taraftardan.
          Renkdaşlarım haydi kilitleyelim mail kutusunu bu takım bizim Trabzonspor'u Trabzonspor yapan bizleriz sessiz kalmayalım.
          KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• bu yönetim gitmezse onur kıvrakıda kaybedeceğiz gibime geliyor

Yorum

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kulübün telfonlaranı kitlemeliyiz
              hep meşgul renktaş

Yorum

• İlk olarak serhatki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                önceki postları okumanı öneririm
                şenol hocanın yönetime tepki koyması önemli
                buda istifayla olur
                zaten yönetimin taraftarı salladığı yok
                Bir o vardı o gitsin de sap ile çöp mü kalsın? Böyle bir zamanda böyle bir tepki olmaz. Yönetimi sallamadığını belirten açıklamalar yapması yeterli.

Yorum

Bir o vardı o gitsin de sap ile çöp mü kalsın? Böyle bir zamanda böyle bir tepki olmaz. Yönetimi sallamadığını belirten açıklamalar yapması yeterli.
                  şenol hoca giderse o yönetimi kimse tutamaz orada
                  sonra şenol hocanında bulunduğu bir yönetim gelir
                  iyi olmazmı

Yorum

• İlk olarak İgzas-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hep meşgul renktaş
                    Ben az önce aradim,mesai saatleri disindayiz pazartesi arayin dedi güvenlik görevlisi.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Buna benzer basliklari kapatan arkadaslarin yorumlarinida alsak?

Bilerek Stoper almayan ve Demirören'i destekleyen Yönetim ISTIFA!

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak serhatki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şenol hoca giderse o yönetimi kimse tutamaz orada
                        sonra şenol hocanında bulunduğu bir yönetim gelir
                        iyi olmazmı
                        Şenol Hoca gibi bir insanın varlığına rağmen yönetimde kalabilmiş bu insanlar, Şenol Hocasız daha rahat at oynatacaklardır. İstanbulluların metresi olacak bir takım değildik biz.Olmayacağız da Şenol Hoca var oldukça

Yorum

• Bir sorum olacak: Yonetim ibra edilmesse ne oluyor?
                          1

Yorum

• Defol yönetim! Bugüne kadar hep destek verdim ama artık yeter!

Yorum

Şenol Hoca gibi bir insanın varlığına rağmen yönetimde kalabilmiş bu insanlar, Şenol Hocasız daha rahat at oynatacaklardır. İstanbulluların metresi olacak bir takım değildik biz.Olmayacağız da Şenol Hoca var oldukça
                              hiç sanmıyorum senol hocanın istifası yönetimi orada tutamaz

Yorum

Şenol Hoca gelmeseydi bunlar çoktan gidiciydi. Broos zamanında işler yolunda gitmeyince Şenol Hoca nın kanına girdiler. Adam Korey yi bıraktı geldi. Gelmeseydi bu yönetim o zaman gitmişti.

Yorum

Yükleniyor...
                                X