Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni TFF Başkanı (Resmen) Yıldırım Demirören! YÖNETİM İSTİFA!!!
Daraltma
X
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonspora kupayi verecekseler fenere neden 45 milyon versinlerki???
biraz matiksiz degil mi????
siz sike yaptiniz sampiyon trabzon ama yinede size 45 milyon verecegiz..
Fenerbahce neden dava acdi?
Adamlar "bizi ihrac etme sekliniz" usulsüzdü diyor, beklemeliydiniz vs. diyor ve bu yüzden parayi istiyor. UEFA'ya acdiklari davada "biz sike yapmadik, paramizi verin" demiyorlar
Yani zorda olsa hakli cikma ihtimalleri var gibi.
Ikisini birbirinden ayirabilirler, bize Kupamizi ve onlara Para verebilirler. Üzerinede fenerden birkac Puan cekerlerse UEFA ikna olabilir bence.
Türkiyede isler böyle yürüyor maalesef! Sonunda kupayida zorla alacagiz ve aylarca böyle üzüldügümüz ile kalacagiz.En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 27.02.2012, 20:18.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Neden türk futbolu basarili degil????
cünkü bizde futbolu yönetenler adam degil...türkiyenin en büyük ückagitcilari yankesicileri hepsi türk futbolunda bulusmus kendi ceblerini nasil doldururlar telasinda...
Futbolu sporu onuru gururu serefi kim takar...
serefli fakir olacagina zengin ückagitci olmaktan yanalar1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Şike ile ilgili kararları 22 Marta kadar alacaklar.
Bu,siyasi iradenin isteği diye algıladım.
Yıldırım Demirören konuşmasında buna değindi.Ve öylesine söylenmediğini düşünüyorum.
Siyasi irade 22 Marttaki (Fifa ya da Uefa toplantısı) toplantıda kararları almış olarak bulunmak istiyor.
Mahkeme beklenmeyecek,çünkü emir siyasetten geliyor.
Bunlara kalsa mahkemeyi bekleyelim diyerek olayı sulandırıp lehlerine çevirecekler ama Allah'tan bu toplantı Türkiye'de olacak.
22 Marta kadar her şey netleşecek.Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO 45 Milyon Euro'yu nereden alacak? Tabiki milletin cebinden...Milletin parasi Fenere gidecek. Niye? Fener illegal yollara basvurdu diye.
Yorum
-
İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike ile ilgili kararları 22 Marta kadar alacaklar.
Bu,siyasi iradenin isteği diye algıladım.
Yıldırım Demirören konuşmasında buna değindi.Ve öylesine söylenmediğini düşünüyorum.
Siyasi irade 22 Marttaki (Fifa ya da Uefa toplantısı) toplantıda kararları almış olarak bulunmak istiyor.
Mahkeme beklenmeyecek,çünkü emir siyasetten geliyor.
Bunlara kalsa mahkemeyi bekleyelim diyerek olayı sulandırıp lehlerine çevirecekler ama Allah'tan bu toplantı Türkiye'de olacak.
22 Marta kadar her şey netleşecek.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher hafta pfdk nin verecegi cezalardan alacaklar o parayi.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakkimizda Hayirlisi diyelim. Bundan sonra beklemekden baska caremiz yok.Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Vuracan kırbacıRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani bizden alacaklar diyorsun
en büyük cezayi o macta vereceklerdir
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet aynen öyle. hatta fenev maci icin seyircisiz cezasi yesek bile, o cezayi es gecip macta olay ciksin diye bekliyorlar 4 gözle.
en büyük cezayi o macta vereceklerdir
Bu serefsizlerin sampiyon olmamasi lazim, ne olursa olsun!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
Yorum