Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Malatyaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

beyler hersey cok güzeldi fakat bir sey beni manyak etti. Fatih Tekke cezali duruma düstü, antep deplasmaninda yok. Allah yardimcimiz olsun. gerci forvete Ali- Ergin - Ömer Riza falan biseler yapabilir insallah hoca.

Bu macta Vahid amca büyük basari elde etti. Ali ve Ergin girerken hepimiz ,, valan noliy´´ dedik. fakat artik iki tane fazla oyuncumuz oldu[img]smileys/smiley2.gif[/img]
    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

busene seyrettim en ii macti bi okadarda kacan goller pozosyonlar.sinirden kahroldum .cildirdim ya.szymek kacirdi goller disinida harikadi.benimde geldinde elestirdim djokaj gercekten harika adammis.calim atmayi seviyo cok teknik bi oyuncu.ayrica bence jeferson yerine kesinlikle tolga oynamali kesinlikle.!!!!bu adam birazdaha kendini gelistirise milli olcak bir topcu.2 mactir bizi kurtaran adam.gecen mac 100 de 1000 lik topu cikardi bu mactada 2 taner cikardi.yalniz ayaginla oyun kurmasi cok kotu onu gelistirmesi lazim atttigi toplarin cogu ortasahayi cok zor geciyor ins oda duzelir.ali cok zor gol atti top gireyimmi girmeyimmi oldu . sonucta girdi kendine ozguven kazandirdi.isin kötüsü fatih bidaki mac yok.isimiz zor olcak yan.ama ins fatihi aramayiz bidahaki maç.fatih akyel cok iidi gittikce ozguven kazaniyo.hakem fatihe cok gereksiz kart verdi sinirimden catladim ya[img]smileys/smiley7.gif[/img]1tane 100 de 100 luk el vardi penaltiyi vermedi serefsiz kopek hakem[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]biz her mac böle oynayalim her mac 3 5 atariz.son 2 mactir gercekten harika oynuyoz ya benimk iddam vardi ikinci yari bizi kimse yeneyecek kolay kolay dedim hala suruyor .eger 3 eziklere yenilmezsek cok ii puan toplariz.bence bu takima bikac takviyeyle kesin samp oluruz.!!!!ben inaniyorum.tabi hakemler serefsiz olmazsda
      bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

dogrusu soyle agiz tadiyla macsonrasi yorumu yapmayali epey zaman olmus!

maca trabzon iyi basladi malatya ziya doganin elinde tipik savunma agirlikli futbol takimi huvviyetine burunmus! bu sene ligden dusmez bu takim!

macin basinda anlasildi ki yattara gucsuz kalmis ve zemin kaygan agir zeminde ondan daha iyisini beklemek hayalcilik olurdu ancak onun varligi bile malatyanin sol kanat oyuncularinin dikkatli olmalarina sebep oluyor!buna ragmen fatihe ve symek´e iki yuzde yuzluk poziyon hazirladi ama ozellikle symek bugun tam anlamiyla verimli oynayamadi!

yeni transfer soldan da atak yapmamizda ve ozellikle cezasahasi bindirmelerinde etkili gozüktü ki ayagina topta yakisiyor hani !bence yerinde ve bizim istegimizi karsilayacak bir transfer olmus ! ilerleyen haftalarda ondan daha fazlasini görecegiz eminim.ortasahada huseyin ve hasan iyiydiler ancak belirtmeliyim ki hasanin performansinda ki yukselis dikkate deger dogrusu! bir de yattaranin doksan dakika oyunda kalmasi vahid hocayla ondan oncekiler arasindaki mantik farkliligini ortaya koymasi acisindan cok önemli cünkü ne ziya hoca ne aybaba ne de senol hoca bu yattaraya 90 dakika sabretmezdi! bence cok yeirnde bir kararla vahid hoca onu sahada tuttu!defansimizi ben iki yildan bu yana bu denli oturmus ve iyi görüyorum! saha sartlari nedeniyle fatih olsun stepanov olsun bir iki kücük hatayla oynadilar! ozellikle fatihin yerinde mudaheleleri tkaima gercekten nefes aldiran anlarda geldi! tayfun ve celalettin vasatin uzerinde oynadilar ancak tayfunun yerinde dogrusu ufukhani gormek isterdim.gerci mac sikintili gecti ancak karsimizdaki rakibin cok kati bir defans anlayisiyla oynadigini ve silahlarimizi da iyi kontrol ettigini gormeliyiz! ki fatih olsun symek olsun futbol olarak bugun kacirdiklariyla dikkat cektiler!hocanin oyuncu degisikleri ve zamanlamasi da cok yerindeydi kanimca ki degisiklikler sonrasi golude iki oyuna yeni giren genc oyuncumuzun verkaclariyla bulduk ki bu da bizim icins evindirici! ergin icin bir sey soylemek istemiyorum cunku oyunda cok kisa kaldi ancak ali güzeldal benice gelecegin yildiz adayi ki bugun golde olsun topla birlikte diger hareketlerinde olsun futbolu iyi oynadigini bize gosterdi!gelecek yillarda hatta ikinci yarinin diger maclarinda ki gelecek hafta gaziantepte fatih yok bu oyuncuyu izlemek bize zevk verecek sanirim! ve kalecimiz! inanin bu kez oldu glaiba! yillar sonra trabzonspor kendi bunyesinden cok iyi bir kaleci cikariyor arkadaslar! kendisine biraz daha guvenir ve tecrube kazanmayi futbol disi islerle ilgilenmeye tercih ederse trabzonsporun yabanci kaleciye ihtiyaci kalmayacak ancak ben yine de tedbiri elden birakmayip jeffin de kadroda tutulmasi taraftariyim cünkü iyi kaleci ozellikle genc kaleci rekabet icindi verimliligini daha fazla arttirabilir!

bu galibiyet bize cok iyi geldi kanisindayim.

hepimize hayili olsun...

Yorum

Hele sükür evde kazanabildik yaa! [img]smileys/smiley32.gif[/img]
          61 POWER

Yorum

hepsine helal olsun. ergin ve alinin ikili oyunu süperdi.

gol gelecek gol gelecek

dünya size dar gelecek

ismarladim güzeldaldan

malatyaya gol gelecek )

haydi bakalim lig yeni basliyor...
            Hadi eyvallah..

Yorum

• ya Fatih Tekke'nin gördügü karta bakarmisiniz.Adam omuz omuzada topu aliyor hakem dürttt faul gelde sinirlenme eksikligini hissederiz ama deplasmanda daha iyi oynariz bu takimla hem oranin zemini daha güzel kanimca yattara isi bitirir...

Yorum

valla malatya tas gibi takim.malatya küme düsmez.ilk 15-20 dk.bizden iyiydiler.bunun nedeni ziya doganin bizi iyi tanimasi diye düsünüyorum.ama ikinci yari çok çok iyi oynadik.

yattaranin hastaliktan yeni çiktigi belliydi.2-3 pozisyonda geçeçegi adamlari geçemedi.alda at dercesine ortalarini yapamadi.yeni transfer ilk maçi olmasina ragmen iyiydi.artik soldan top tasiyan,orta yapan bir adamimiz var.

defans bütün olarak iyiydi.ama 2-3 defa bireysel hata yaptilar.rahat pozisyonda top kaptirdilar.

tolga gittikce daha iyi oluyor.

simko çok istekli ama eski simko degil.ama düzelir.yani ondan beklentimiz daha fazla.

tekke yine çok çalisti.varligi yetiyor valla.

hüso ve hasan:eh iste.hasan iyi bir yedek olur,ama onun yerine eski futbolunu oynayan bir gökdeniz gelirse,yada iyi bir pasör,top dagitici alinirsa,bu takim çok daha iyi olur.

tebrikler tsporum.her seye ragmen sahadaki futbolcularin istegi 10 numara.

ali ve ergin hakkinda yorum yapamayacagim.gol de paslasmalari ve gol çok güzeldi.bence haftaya belli lur.fatih yok,onun yerine oynar ve basarili olurlarsa kalici olurlar.

tekrar tebrikler trabzonum.
                N e K ö T ü !

Yorum

yeni transfer gerçekten iyiydi.takim ikinci yarida gerçekten ii oynadi
                  inadına TRABZON
                  ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

Arkadaslar bunu yorumlamak Icin Erken oLabilir aAM Sormak Istiyorum...Fatih Gökdeniz gibi Ali Ile Ergin Bi iKili oLabilirmi ?
                    Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

Genel olarak fena oynamadik..Özellikle 2.yarinin ilk 15 dakikalik kisminda etkili olduk,rakibi bunalttik..Açikçasi o baskidan gol çikmayinca ben ümidi kesmistim..

Tam oyundan düstügümüz anlarda golü bulduk..Golde Malatya defansinin, göbegi armut gibi açmasinin da katkisi büyüktü ama Ali Güzeldal da klasini ve birebirde ne kadar etkili bir futbolcu oldugunu gösterdi..

Defansta Stepanov iyiydi ama Fatih Akyel tam bir saatli bomba..Çok kritik 2-3 top kaptirdi yine ama Allahtan golle sonuçlanmadilar..

Yeni transfer Djokaj da ilk maçi lmasina ragmen siritmadi ve faydali olabilecegini gösterdi..Insallah daha iyi olur..

Fatih Tekke'nin cezali duruma düsmesi kötü oldu.. Gençler her ne kadae bugün golü hazirlamis olsalar da tecrübe farkli bir olay..Ilk11'de baslamanin psikolojisini kaldiramayabilirler..
                      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

djokaj gerçekten uyum saglarsa super olucak
                        G ö K h A nT ü F e K ç I

Yorum

uzun zamandir bu kadar kontrollü,düzgün, ne yaptigini bilen bi takim yoktu.insallah devam eder
                          Alper PEKEN
                          Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

Ali ve ERgin ikilisine hep güveniyordum. PSV'nin Ergin'i istemesi bouna degil... Biraz bizim eski uzun ince Hasan'i andiriyor. Ama maçta hosuma gitmeyen tek sey Hüseyin'in eski efendi kimliginden kopup daha isyankar,bazi pozisyonlarda hakemin ve futbolcularin bogazina sarilacak kadar ileri gidebildi. HAsan ve Hüseyin'den birisi cesur ve taktigi enine degil de dikine sahaya yansitabilseler, kesiciliklerinin yaninda teknik özellikleri çok sinirli.Hasan sanki gelisiyor.Ama gelisme su ki, kaptirdigi toplari akabinde geri kaparak siritmayan bir gelisim. Hasan-hüseyin'in ara pas verme, verkaç yapabilme yetenekleri hemen hemen hiç yok. Szymek'de geri gelip, onlarin topu kaybetmeyeceginden emin olacagi bir mesafeden toplari aliyor ve ileri-geri çok yoruluyor. Bu yorgunlugun, Szymek'in gol kaçirmasinda en birincil etken oldugunu söyleyebilirim. Tayfun'u begenmiyoruz ama hala çok hirsli ve görevini yerine getirmek için canla basla çalisiyor.

Gelelim Fatih Akyel, Stepanov ikilisine. Aralarinda yolunda giden bir anlasma var. Ilk müdahalelerde çok basarililar. Fatih'in güçlü önsezisi, hem defansi hem de Tolga'yi rahatlatiyor.

Ali-ERgin: Onlar için daha çok sey söyleyecegiz. Basindan beri Ali Güzeldal'in bu yetenklerle Ömer Riza'yi kesecegini söylemistim. Öyle de olacak. Topu alinca Messi gibi ilerliyor. Hem messi hem de Ali'yi karsilayan defans oyuncularini gözlemlerseniz eger, rakip defans oyunculari bu tür oyunculara müdahale edemiyorlar.etseler de faul olacgaini biliyorlar. Çünkü messi ve ali gibi oyuncular topun hiziyla adim atma hizini ayni altin oranda sabitliyorlar. yani topun yuvarlanma hiziyla adim atma hizlari ayni oldugunda rakibin her müdahelesi kural disi kaliyor. Ali bizim messi'miz. onu daha çok desteklemeliyiz. Ufukhan gibi simartmadan bunu yapmanin bir yolunu bulmali.

Gelelim oyuna:trabzonsporumuz bu yil hiç organize olamiyor. Yattara sagda, millet ceza sahasinin +10, -10 metrelik çemberine kümeleniyor ve yattara'nin ortayi yapmasini bekliyor. Baska hücum denklemi üretemiyoruz. Yattara denklemi çözülünce de çaresiz kaliyoruz. Ama geldiginde çok sevinmemi gülerek karsilayan ve kendisini küçümseyenlere ragamen Djokaj, rakip defans için yattara'dan sonra ikinci büyük denklem olacak. Büyük umut vadediyor. Iki aydir futbol oynamayan bir futbolcunun bugunkü oyunu çok iyiydi. Djokaj maçtan sonra avni aker için Fanatjtic dedi. ben de onun için ayni seyi söyleyebilirim.

simdilik bu kadar.

burdayim,
                            sorunun cevabi içtigi yerde
                            http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

çok iyi bir galibiyet oldu. uzun süredir takimimiz bu kadar iyi mücadele etti. az kalsin karsiligini alamicaz diye korktum ama allah utandirmadi.maç sonrasi ali güzeldal in reportajinda gösterdi. usagin baldiri çok kötü olmus. 15 cm uzunlugunda kranpon çivisi çizmis. çok kötü görünüyordu.insallah seri yolda.
                              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

evet adam yetenekli ve akilli bos degil

fatihe çok destek olur

HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....

Yorum

Çalışıyor...
                                X