Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Malatyaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

evet takimimizin hemen hemen hepsini taniyor..yattaranin da tüm özelliklerini biliyor.insallah yeneriz...

Yorum

bis olmaz arkadaqslar bizimkiler adam gibi oynasin durdurulurlar. seyirci avantajini kullansinlar sadece yeter. ama nerde o eski seyirci . simdi herkes çekirdek yemeye gidiyo stada. ama yinede bu maçi alacaz. uzun zaman olmultu avni akere gidemeyeli. bu hasreti de bitiririm güzel bi sonuçla bu maçta
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Maç LigTv'den yayinlanacak degil mi? Aslinda ben de arayip bulabilirim ama maç günü ve saatini bi' Müslüman evladi hayrina yazar mi beyaaa? Valla gözlerim yoruldu ekrana bakmaktan bugün...
        Dünyanin en zor işi, kapkara bir odada kara bir kediyi aramaktır. Hele de odada kara bir kedi yoksa...

Oscar Wilde

Yorum

çok zor bir maç olacak.pazar günkü malatyaspor maçini çiplak gözle izlemis biri olarak maçin tahmin ettigimizden çok zor geçecegini söylemek isterim. Herseyden öte ziyadogan'in gelmesiyle istikrarli bir takim var karsimizda. son 8 resmi maçinda yenilmemis bir takim. bunlarin içinde 2tane galatasaray beraberligi var.

Ziya doganla çok ciddi bir çikis yakaladigi belli malatyanin. Malatyanin en büyük sansi ise, transfer dönemindeziya doganin tanidigi isimlere yönelinmesi.. emrah,volkan basta olmak üzere; sertan,evren hatirladigim diger isimler. Anadolu takimlarini baz alirsak çok ciddi bir defans kurdu malatyaspor. Defansta volkan-mert-ömer erdogan-emrah 4lüsü çok ii ve hücümlara gerçekten çok ciddi destek veriyorlar. forvette biraz sikintililar, okan yilmazin gönderilisi takimin hücum gücünü oldukça azaltmis. Ama kurt hocanin sertanla kuracagi kontra atak tuzagina dikkat etmemiz lazim.
          Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

Süper Lig 21. Hafta Maçlari

10.02.2006
            20:00 Diyarbakirspor - Besiktas
            11.02.2006
            16:30 K. Erciyesspor - Ankaragücü
            16:30 V. Manisaspor - Sivasspor
            19:00 Samsunspor - Fenerbahçe
            12.02.2006
            14:00 Gençlerbirligi - Kayserispor
            14:00 Denizlispor - Konyaspor
            14:00 Ç. Rizespor - Ankaraspor
            16:00 Trabzonspor - Malatyaspor
            19:00 Galatasaray - Gaziantepspor

Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

pazar 16:00da resmi web sitesinde yaziyor
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Arkadas has cuma günleri oynuyoduk maçlari ne olduysa takildik pazar günlerine.
                Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

pazar günleri olmasi daha güzel. hem seyirci acisindan hem fibbolcu acisindan[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                  Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                  Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

Almaliyiz bu maçi çünkü diger rakiplerimizin çok zor maçlari var bu haftayi en karli kapayan olabiliriz ama ilk önce bizim yenmemiz lazim ziya dogan takimi iyi taniyor çok zor maç olacak ilk dakkalarda atcagimiz gol ya da goller onlari oyundan düsürür
                    Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

Ben Trabzon Spor Klübüne üye olduktan sonra daha puan kaybetmedik.Bu maçida alicagiz.Merak etmeyin.Hersey kontrolüm altinda......Beklenen kan bendim.

Not:üye olali 10 gün oldu.
                      bordomavi.net
                      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

arkadaslar bmn malatya maçinda nerde toplaniyor bir bilgisi olan var mi?

Yorum

yattara bu bilal zibidisine gereken cezayi verse ne güzel olur.....[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

gençler maçindan sonra tekrar avni akerde izleyebilecegim Trabzonsporumu, sabirsizlikla bekliyorum, ziya hoca istedigi kadar durdurmaya çalissin yattarayi, yattara zaten anlik bir oyuncu, bir boslugunu yakalar nasil olsa, baki mercimekin basina neler geldigini biliyoruz, böyle seyler oldu mu yattara daha fazla hirslaniyor...
                            bir lafa bakarım laf mı diye,
                            bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi

yattara bu bilal zibidisine gereken cezayi verse ne güzel olur.....[img]smileys/smiley7.gif[/img]

bilal sol tarafta oynuyo yattarayla karsi karsiya oynicaklar yattara bilali harcar gibime geliyo volkanda onun karsisinda oynicak volkani da rezil eder insallah
                              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

ilk 11;

tolga

tayfun akyel stepanov celaleddin

hüseyin

yattara ö.riza

szymek

tekke
                                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

Çalışıyor...