evet takimimizin hemen hemen hepsini taniyor..yattaranin da tüm özelliklerini biliyor.insallah yeneriz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor - Malatyaspor
Daraltma
X
-
bis olmaz arkadaqslar bizimkiler adam gibi oynasin durdurulurlar. seyirci avantajini kullansinlar sadece yeter. ama nerde o eski seyirci . simdi herkes çekirdek yemeye gidiyo stada. ama yinede bu maçi alacaz. uzun zaman olmultu avni akere gidemeyeli. bu hasreti de bitiririm güzel bi sonuçla bu maçtaBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Maç LigTv'den yayinlanacak degil mi? Aslinda ben de arayip bulabilirim ama maç günü ve saatini bi' Müslüman evladi hayrina yazar mi beyaaa? Valla gözlerim yoruldu ekrana bakmaktan bugün...Dünyanin en zor işi, kapkara bir odada kara bir kediyi aramaktır. Hele de odada kara bir kedi yoksa...
Oscar Wilde
Yorum
-
çok zor bir maç olacak.pazar günkü malatyaspor maçini çiplak gözle izlemis biri olarak maçin tahmin ettigimizden çok zor geçecegini söylemek isterim. Herseyden öte ziyadogan'in gelmesiyle istikrarli bir takim var karsimizda. son 8 resmi maçinda yenilmemis bir takim. bunlarin içinde 2tane galatasaray beraberligi var.
Ziya doganla çok ciddi bir çikis yakaladigi belli malatyanin. Malatyanin en büyük sansi ise, transfer dönemindeziya doganin tanidigi isimlere yönelinmesi.. emrah,volkan basta olmak üzere; sertan,evren hatirladigim diger isimler. Anadolu takimlarini baz alirsak çok ciddi bir defans kurdu malatyaspor. Defansta volkan-mert-ömer erdogan-emrah 4lüsü çok ii ve hücümlara gerçekten çok ciddi destek veriyorlar. forvette biraz sikintililar, okan yilmazin gönderilisi takimin hücum gücünü oldukça azaltmis. Ama kurt hocanin sertanla kuracagi kontra atak tuzagina dikkat etmemiz lazim.Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
Süper Lig 21. Hafta Maçlari
10.02.2006
20:00
Diyarbakirspor
-
Besiktas
11.02.2006
16:30
K. Erciyesspor
-
Ankaragücü
16:30
V. Manisaspor
-
Sivasspor
19:00
Samsunspor
-
Fenerbahçe
12.02.2006
14:00
Gençlerbirligi
-
Kayserispor
Denizlispor
-
Konyaspor
Ç. Rizespor
-
Ankaraspor
16:00
Trabzonspor
-
Malatyaspor
19:00
Galatasaray
-
Gaziantepspor
Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
-
pazar günleri olmasi daha güzel. hem seyirci acisindan hem fibbolcu acisindan[img]smileys/smiley1.gif[/img]Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum
-
Almaliyiz bu maçi çünkü diger rakiplerimizin çok zor maçlari var bu haftayi en karli kapayan olabiliriz ama ilk önce bizim yenmemiz lazim ziya dogan takimi iyi taniyor çok zor maç olacak ilk dakkalarda atcagimiz gol ya da goller onlari oyundan düsürürOnurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür
Yorum
-
gençler maçindan sonra tekrar avni akerde izleyebilecegim Trabzonsporumu, sabirsizlikla bekliyorum, ziya hoca istedigi kadar durdurmaya çalissin yattarayi, yattara zaten anlik bir oyuncu, bir boslugunu yakalar nasil olsa, baki mercimekin basina neler geldigini biliyoruz, böyle seyler oldu mu yattara daha fazla hirslaniyor...bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
Yorum
-
İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi
yattara bu bilal zibidisine gereken cezayi verse ne güzel olur.....[img]smileys/smiley7.gif[/img]
bilal sol tarafta oynuyo yattarayla karsi karsiya oynicaklar yattara bilali harcar gibime geliyo volkanda onun karsisinda oynicak volkani da rezil eder insallah.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
Yorum