Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Malatyaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

benim umudum taraftar. eger taraftar stadi doldurur ve takimini en iyi sekilde desteklerse sorun olacani düsünmüyom.

Yorum

devre arasindan dolayi uzun zamandir trabzonda maç yoktu. maçin pazar günü 16 da olmasi taraftar içinde iyi. insallah havada çok soguk olmaz ve tribünler full olur. ben bu maçta tribünlerin dolu olacagini düsünüyorum.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

Malatya zorlayabilir ama üç yildizimizla maçi aliriz.Ziya Dogan takimdaki bazi oyunculari iyi taniyor.Geçen sene çok zorlamisti g.birligindeyken.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Malatya, Trabzon'a süpriz hazirliyor!

07 Subat 2006 16:00

Malatyaspor, 8 haftalik yenilmezlik unvanini Trabzonspor maçinda da sürdürmek istiyor. Teknik Direktör Ziya Dogan, deplasmanda süpriz hazirligi içerisinde...

Trabzonspor ve Besiktas'tan sonra Galatasaray'dan da sahasinda puan
          almayi basaran Malatyaspor, kümede kalma yolunda ümitlerini artirirken,
          sari-kirmizili ekip, ligde 6 maç ve Fortis Türkiye Kupasi'nda da 2 maç olmak üzere toplam 8 maçtir maglubiyet yüzü görmüyor.

Süper Lig'de bu sezon son yenilgisini 20 Kasim 2005'de deplasmanda
          Kayserispor karsisinda alan Malatyaspor, bu tarihten bu yana maglubiyet
          yüzü görmedi. Bundan sonra ligde oynadigi 6 karsilasmada 3 galibiyet, 3
          beraberlik alan sari-kirmizili ekip, bu süreçte 12 puan topladi.

Malatyaspor, Fortis Türkiye Kupasi'nda ise deplasmanda Diyarbakirspor
          ve Mersin Idmanyurdu'nu maglup etmisti.

Malatyaspor'da gözler deplasmanda hafta sonunda Trabzonspor ile oynayacagi maça çevrildi. Teknik Direktör Ziya Dogan, bordo-mavili Karadeniz temsilcisi önünde Hüseyin Avni Aker'de bir sürpriz gerçeklestirmek istiyor
          TrabZonguldaklı...

Yorum

Geçen sene Malatya kupa maçinda da böyle bi sey vardi,gol mü atamamisiz 15 senedir, yenememisiz mi onun gibi bi sey.Ama 2 mi 3 mü ne attik.Gene aynisi olur.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

ziya hoca mutlaka yattara ve fatih için önlem alcak hatta szymek içinde. bu maçta bizim diger figuran oyuncularimizin gösterce performans çok önemli. özellikel ömer riza ve ali güzeldalin performansi çok önemli. bence iki haftadir siritan celalettin yerine ali güzeldal oynamali. hasan yerinede ön liberoda oynayabilen ferhat yada adem oynamali . bence bu iki topçu hasanden daha ayagina hakim tabi hoca form durumunu gözlemliyor ama celalettin çok aksiyor. her seye ragmen fatih malatya yi yine bos geçmicek diyorum ve alicazzzzzzzzzz bu maçi
              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

Bu maç bizim için önemli eger yenersek, ki bu normal oyunumuzu oynarsak zor degil eminim çikisimiz sürecektir....

Yorum

Yasanan kötü günlerin biraz olsun dagilmasi icin bu maci mutlak almaliyiz.
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

Alahin izniyle taraftar destegiyle trabzonspor +3 diyorum
                    [ille d' 7]

Yorum

Ziya Hocadan korkuyorum ama yeneriz

Yorum

ali gzeldal oynasin diyoruz da acaba o syircinin önüne toy bir cocugu atip olasi bir basarisizlikta ya da onun kaciracagi gollerle onun gelecegini baski altina almis olmaz miyiz! bu baskiyi trabzonda agustine yasadi mehmet yilmaz yasadi bu cocuk ankaragucu macinda gosterdiki cok iyi bir kumasi var bu kumasi ziyan etmesek diyorum.

Yorum

omerin yerine ali g. aynamali [img]smileys/smiley9.gif[/img]

ziyah. korkmuyorum dersem yalan o0lur takimi cok iyi taniyor[img]smileys/smiley18.gif[/img]

ama maci aliriz

OLUMUNE TRABZON
                          ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

ali guzeldal ile baslanmali, defans yine ayni kurulmali, yanilmiyorsam lee yetisiyor.o da celonun yerine oynamali, hic olmazsa ayaga pas veriyo
                            HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

malatya hiç sansin yok... im sorry ))))
                              Hadi eyvallah..

Yorum

BEn malatyadan diil ziyadan cekiniyorum yattarayi durdurmayi becerebilir
                                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

Çalışıyor...
                                X