arkadaslar, malatyanin galatasaray macinda oynadigi futbol bize zor anlar yasatir.ozellikle bize gelmekten vazcayan bilal ile birlikte ilerde iki yabancilari nasil goller kacirdilar ben sasirdim.bu haftanin moraliyle ve trabzonda en azindan ankaradan daha iyi bir zemin olacagindan dolayi takimimizdan daha guzel bir futbol ile beraber galibiyet bekliyorum.fatihin de en kisa zamanda gol kralligi icin tekrar iddaali konuma dusmesini istiyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor - Malatyaspor
Daraltma
X
-
geronimo_61
valla izledigim malatya tek forvet düzeninde yaninda iki süratli oyuncuyla hücüm yapmaya çalisan topa basmaya çalisan siradan bir takim görüntüsü verdi
ciddi olursak maçtan üç puan bekliyorum ayni zamanda bilali bende begendim ama yildiz olam çabasi ve bencilligi malatyanin bir çok atagini kesti
Yorum
-
trabzonsporumuzun bir galibiyet ile 3sira yukariya çikti. simdi diyorum ki su kayseri maçlar ile ankaraspor maçlarindada galibiyet gelseydik puanimiz 32olacakti ve 4.sirada olacaktik ayrica kayserinde üç puanini sil.. 3.siradaydik!!!!!!!!!1
ama is isten geçmis degil. lig bu sene çok acayip .. samsunspor aldigi bir galibiyetle tam 5sira yükseldi. puanlar birbirine yakin... 3.olma sansimiz çok yüksek...
bunun için malatyaspor maçini kazanmamiz gerekiyor. ayrica malatyaspor iyi takim çünkü maçi birakmiyorlar ayrica ziya hoca takimi yine iyi motive ediyor.
takimimizin kendi sahasinda kendi alanina çekilmesine tahammül edemiyorum. bunu umarim yapmazlar.
yattaranin ömer rizayi futbol olarak biraz tanimasi gerekior. her top f.tekkeye gittigi için rakip defans f.tekkeyi yoguruor..
savunmamiz iyi olmasi sart!...
çok konustum... insallah yeneriz.!''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Ali güzeldal 11 de baslasin bence...Ayrica orta sahada top yaparsak malatyanin yapacak bir seyi yok diye düsünüyorum...3 Çek futbolculari iyi dikkat etmek gerekir...Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
Yorum
Yorum