Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Malatyaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

malatya cidden çok diri bir takim, kaliteli bir kadro. Bireysel degiltakim oyununa yöneliyorlar.Takimda dikkat çeken isimBilal Kisa, hücumda ve savunmada çok çalisiyor, iyi bir sol ayagi ve güzel sutlari var. Takim oyununu iyi uyguluyorlar, iyi kapaniyorlar, birlikte ve çabuk hücum ediyorlar, az top kaybiyla iyi paslasiyorlar. Takimda ciddiyet var herkes görevini yapiyor.

AyricaGS-MLT maçindan sonraki fikrim Bilal'in takima katilmasi büyük katki saglayabilirdi yönünde..
    BORDO MAVİ

Yorum

Tribun gruplarindan Ziya Hocaya sevgi gosterileri olacakmi ?

bence taktik maktik hayal bu ligde Fatihi ve Yattarayi durduracak adam goremiyorum
      İnsan ol evlat!

Yorum

bence aliriz Malatya maçini.

bize fazla direnemezler...
        Derin Trabzonspor
        HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• malatya dünkü maçinda rakibine göre çok diri ve organize gözüktü ve evet bilal isimli adam gerçekten trabzona arti üstüne arti katar gelmesi durumunda... zor maç ama bizde moralliyiz ve yattaramiz geri döndü defans blogumuz daha diri olursa kendi saha ve seyirci avantajimizla galip gelmememiz için hiçbir neden göremiyorum

TrabZonguldaklı...

Yorum

zor maç ama yenmemiz gereken bir maç,hayirlisi olsun ,

@zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

Bence bu maci alip, galibiyet serisi yakalayacagiz. Bunu da en cok ve en basta buyuk ve yuce taraftarimizhak ediyor. Bu sene (eger yanilmiyorsam) 8 tane maci ondeykenkazanamadik ve luzumsuz puanlar kaybettik. Eger bazi sansiz sekilde kaybettigimiz maclari kazanabilseydik su anher ne kadar kotu durumda olursak olalim en kotu ihtimalle 3.siradaydik. Buna ragmen taraftarimiz stadlari doldurdu ve her zaman ve her yerde en buyuk destegi verdi takimimiza [img]smileys/smiley32.gif[/img]Bu taraftarlarimizla ne kadar gurur duysak azdir. Kotu sonuclar artik gecmiste kaldi ve ileriye bakmak zorundayiz. Taraftarimizin (her zamanki oldugu gibi) destegiyle Malatyaspor engelini asacagimizi umuyorum. Skor soylemiyor ve diger arkadaslarima katiliyorum: 1-0 olsun bizim olsun[img]smileys/smiley2.gif[/img]
              Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

bakalim emrah ile volkan napacak bize eger ankara maçindan birz daha iyi oynarsakmaçi farkla kazaniriz
                \"millete efendilik yoktur hizmet etme vardir millete hizmet eden efendi olur\"
                M.KEMAL ATATÜRK

Yorum

İlk olarak Ünyeli61 tarafından gönderildi

Bu maci kesin alacagiz,hatta gollerin kimin atacagini da yaziyorum.

FAtih Tekke, Yattara, Szymek... 2 veya 3-0

Dün aksam Malatya -Gs macindan önce böyle bir yorum yaptim ama;Malatya'yi gördükten sonra gözüm korktu.

Takimimizin bu macta cok dikkat etmesi gerekir.Ziya Dogan'da takimimizi taniyor...
                  TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

Usaklar, habi Malatya maçi hangi gündür?Onu niye yazmaysiniz?
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

İlk olarak Badaloglu tarafından gönderildi

Pazar 16:00 dur.(ilk dört hafta hep pazar 16:00)

Yorum

Ziya Gençlerin basindayken de ayni seyi yapti burda da aynisi olcak;

1: Yattara ve Fatih'e adam markaji

2: Kati defans (kontraya karsi)

Ha nedir ziya dogan taniyo falan olayina katiliyorum sadece fatih
                        yattarayi taniyor digerlerini zaten gerekli yerlere iade ettik...

Erdinç ve Celal olmaz sa gol da yemeyiz gibi geliyor [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

Malatya karsisinda zorlaniriz.Ziya Dogan tam defans adami.Özelikle Bilal'e dikkat etmek lazim.Dünkü maçta Bilal'i çok begendim.Yönetim bu oyuncuyu mutlaka almali...
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi

Agabey kesin mi? ona göre uçaga bilet alacaz...
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi

Agabey kesin mi? ona göre uçaga bilet alacaz...

12 Subat 2006, pazar günü saat 16.00, gerekirse tff.org'a (Futbol Federasyonu resmi sitesi )bakabilirsiniz
                              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

kesin almaliyiz bu maçi,çok kritik bir maç,çünkü bu sezon iki maç üst üstehiç kazanamadik,
                                BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

Çalışıyor...
                                X