Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hazırlık Maçı: Orduspor 1-2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Maşallah Türkiyedeki takımların % 90'ını biz düşürmüşüz ...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Karadeniz'de biz Trabzon aşağalanmışlığı var.

Yani Kıskançlığı.

Bi Karadeniz takımı bize yakınlık gösterdiğinde hemen diğerlerinden yalaka damgası yiyor, bu yüzdende çoğu bizim üstümüzden diğerlerine kendilerini ispat etme çabası içerisine giriyor.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çözemeyiz çünkü sorun bu değil.

Sorun,aynı coğrafyanın takımı olduğu halde Trabzonspor'un başarılı olmasıdır.Adının ülke ve dünya sahnesinde sıkça duyulması,kupalar almasıdır.Bunu sindiremiyorlar.

Sadece bu değil bence... Etkendir belki ama hepsini bu şekilde izah edemeyiz...

Öyle olsa, Ordu-Samsun, Ordu-Giresun, Rize-Samsun, Ordu-Rize ya da bu illerin kendi aralarındaki maçlarda da taraftar guruplarının birbirleri ile olan diyaloglarını biliyoruz. O yüzden bu durumu sadece şampiyonlukla izah edemeyiz.
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak CsıTrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hani küçük çocuklar gelir büyük abilerine,amcalarına sataşır vurur felan, Kendisine vurulan kişi güler,tepki vermez. İşte böyle birşey.
          Iste olayi anlatan Cümle budur.
          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Ha,bir de şu olayı bütün şehre mal etme/etmeme durumu var.Bunu gittiğim onlarca deplasmanda hep yaşadık.

Kaç tane Anadolu takımı Trabzon'a gelmiş de ''bir grup'' Trabzonlu sataşmış onlara?

Basket takımı otobüsünü taşlayan,olmadık insanlarımıza olmadık işler yapan Bursa dışında böyle bir olay olmuş mu,görülmüş mü?

Şimdi biz ordu'yu adam yerine koyup karşılık vermeye kalksak ne olur hiç düşünüyorlar mı?..

Tribün ortamının ruhu zaten ''kardeşliğe,biraderliğe'' yatkın bir yer değilken,Trabzonspor adını duyunca hasetinden çatlayanlarla ne gibi bir münasebet kurulabilir.

Küme düşürmüşüz vs. vs..Klasik yalandır. Şampiyon yapsak yine değişmez.Buyrun Bursa bunun en güzel örneği.Rüyalarında göremeyeceği anları yaşattığımız halde ahde vefadan yana bir gram davranış gördünüz mü?..

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tvden izleyelim, heyecanla maçları bekliyoruz artık, bıktık valla, şikesinden pisliğinden. temizleyemediler de ahmaklar... yeni yabancılar da sanırım 2-3 güne biter. en azından rize maçında boy göstersinler.

bu sene karadenizden kan çıkar, demedi demeyin. samsun-trabzon, ordu-samsun maçlarına özellikle dikkat...
              bu benim 30 ağustos günü yazdıklarım, daha da genişler bu olaylar... fakat kesinlikle 3-5 çapulcunun yaptığını herkese mal etmemek gerekir. bu tür olayları çıkaran ordulu ve samsunluları araştırın, %95inin 1. takımı istanbul takımıdır. adı üstünde çapulcu!
              OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Beyler ben normalde Orduspor taraftarını klüplerine olan sadakatinden dolayı çok sever ve lige çıkmalarını isteyen bir taraftardım..Hatta yarı Ordulu olduğum için takip edebildiğim kadar takipte ederim..

Fakat bu olaylara bulaşan Fidangör denen, yarısında Fb aşkı bulunan spastik grubun arkadaşlarımıza yaptıkları acayip kanıma dokundu..

Süper Lig'in Ordusuna yakışmadı..Bence yönetimlerinin acilen bir özür dilemesi gerekiyor hem arkadaşlardan hemde camiamızdan..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ordulu Trabazonsporlu olarak dün maçta idim
                  Maça gitmeden Önce Endişelerim vardı.
                  Karadenizin yapsını bildiğim için ve özellikle FB li Orduluların Olay Çıkarabileceği ihtimalinide düşünüyordum.
                  Maçtan Önce stada çevresinde Trabzon formalı bir çok kişi gördüm Kimseden sataşma görmedim.Hatta Trabzonspor Otobüsü stada gelirken alkışlayanlar gördüm.
                  Gökçe İle görüşecektik o ara stad girişi bir olay olmuş Gökçeleri erkenden stada almışlar.
                  Ben Ordu Trafına geçtim.
                  Takımlar sahaya çıkarken Bir kısım Ordu Traftarı Trabzonsporu yuhlayıp Islıklarken Stadın yarsından fazlası O tepki gösterenlere tepki gösterdi Trabzonsporu alkışladı.
                  Özellikle maçın başından beridir Çoğunluğu Çocuk olan Olan Bir avuç 100-200 arası grupları olan Fidangör Grubu Küfür ettiler hatta Bizim Trabzonsporluların olduğu bölüme 15-20 kişilik grup giderek sataştılar.
                  Öyle saçma sapan bir grupki herkese sataştı Yönetime Protosto amacı ile Pankartlarını bile ters asmışlardı.
                  Bu kadar ufak tefek sataşmalar oldu sonunda
                  ordunun Golü Geldğinde Trabzonspor taraftarı alkışladı.
                  Daha Sonra Trabzonspor Taraftarı tarafından 2.devre başlarken
                  ORDU ORDU tezahüratı karşılığında
                  Trabzon Trabzon tezahüratları yapıldı.
                  "Ordu buraya" tezahüratı ayakyta alkışlandı.
                  "Trabzon Buraya " diye karşılıklı jestleştme oldu
                  Neticede ben Ordu Trafında idim orda bazı sivri zekalılar la atışmalarım oldu.
                  Aynen Şunu söyledim.
                  "Barcelona Realmadrile aynı katagoride rakip Olan Trabzonspor Buraya gelmiş Ordusporla Hazırlık maçı oynuyorsa GURUR DUYUN getirseneniz İstanbul Takımlarını diye Münakaşalar yaptık ama bir çoğu bana hak verdi.
                  ilginç olan arkamda birisi Telefonla görüşüyordu karşıdaki maçı soruyor kaç kaç diye telefonla konuşan 2-1 diyor kim yeniyor dediğinde"" Biz Galibiz "
                  demesi Stadda gülüşmelere neden oldu
                  ordu Tarfatarı arasında Trabzon 2-1 önde Biz GALİBİZ diyor.
                  Endişelerim yersi kaldı ve Karşılıklı jestleşmeler hoşuma gitti.
                  Maça gelince Trabzonspor Tamamen yedek ağırlıklı idi hatta ilk 11 de oynayan sadece Giray vardı.tek yabancı oyuncu yoktu
                  Orduspor ilk yarı çok kötü idi Volkan tek başına defansı dağıttı.
                  Trabzonspor Dostluk Maçının gereği Ordusporu üzmedi.
                  Hatta Müslüm Golu atsa 2-2 biterdi.
                  Yalnız bizim kaleci Çok kötü 3.LİG kalecisi bile zor olur.
                  2 kez geri pasta gol yedirecekti.
                  burada bulunsun bu
                  çok gerginlik yaratmayalım
                  çünkü her gerginlik bize daha yorucu maç olarak geri dönüyor

fm de napoliyi seçmiştim,hilesiz oynayayım dedim
                  takımın fierce rival diye bir kısmı var,asıl rakipler diye
                  ulan 2 maça çıkıyorum fierce rivakl oluyor
                  iki maç yapıyorum fierce rivalle maça çıkıyoruz
                  o maçlardada kan alıyorlar
                  sonra o fierce rival kısmına bi baktım ki bakmaz olaydım
                  nerdeyse serie a dan 7 takım serie b den 8-10 takım fierce rival

kimseyi hırslandırmaya gerek yok
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Ordu'yu ya da başka bir Karadeniz takımını küme düşürdüğümüz kocaman bir iftira. Yalan. İstanbul sempatizanlarının hasetlerinden uydurmuş olduğu çok büyük bir yalan.

Sezon : 1980 – 1981

Küme Düşen Takım : Orduspor (20 puan)
                    Kümede Kalan Takım : A.Demirspor (29 puan)

Trabzonspor 2 Orduspor 0 (4.Hafta)
                    Orduspor 0 Trabzonspor 2 (19.Hafta)

Sezon : 1985 – 1986

Küme Düşen Takım : Orduspor (22 puan)
                    Kümede Kalan Takım : Bursaspor (31 puan)

Trabzonspor 4 Orduspor 0 (8.Hafta)
                    Orduspor 1 Trabzonspor 0 (25.Hafta)

O dönemler 2 puanlık sistem var. İki donemde de 9 puan farkla küme düşüyorlar. İNSAF!
                    En son My tarafından düzenlendi; 03.09.2011, 00:15.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Üstadım bravo,
                      İyi araştırma..

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ordu'yu ya da başka bir Karadeniz takımını küme düşürdüğümüz kocaman bir iftira. Yalan. İstanbul sempatizanlarının hasetlerinden uydurmuş olduğu çok büyük bir yalan.

Sezon : 1980 – 1981

Küme Düşen Takım : Orduspor (20 puan)
                      Kümede Kalan Takım : A.Demirspor (29 puan)

Trabzonspor 2 Orduspor 0 (4.Hafta)
                      Orduspor 0 Trabzonspor 2 (19.Hafta)

Sezon : 1985 – 1986

Küme Düşen Takım : Orduspor (22 puan)
                      Kümede Kalan Takım : Bursaspor (31 puan)

Trabzonspor 4 Orduspor 0 (8.Hafta)
                      Orduspor 1 Trabzonspor 0 (25.Hafta)

O dönemler 2 puanlık sistem var. İki donemde de 9 puan farkla küme düşüyorlar. İNSAF!

Yorum

• Orduspor taraftarı, Samsunspor taraftarı, Rizespor taraftarı bizi seveeeeer. Bizi asıl takımı GS,BJK,FB olan Ordusporlular, Samsunsporlular, Rizesporlular sevmez. Bunlarda klüplerinin taraftar topluluğunun %70-80'ini oluşturur. Saygılar.
                        TRABZONSPOR
                        Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                        Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                        ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Orduspor, bunca sene sonra arkadan saldırmak için mi çıktı süper lig'e? Hemde çıkaran Metin Diyadin, Trabzon'lu Yazıklar olsun Ordu taraftarına... Alt tarafı hazırlık maçı, lig maçı da değil üstelik.Nedir bu şimdi?

Kendilerini dev aynasında görmeye başladılar.Ama unutmasınlar düşmez kalkmaz bir Allah... Çıktığında çok sevinmiştim...
                          Abi bu maç hazırlık maçı olduğu için bizim taraftar yok denecek gibiydi. Misafir tribün doluydu ama yarısı Ordusporluydu zaten. Lig maçında oraya taraftar grupları organizasyon düzenler ve bu olayların fitili yanarsa tablo daha da vahim olacak gibi görünüyor.. Dünkü sataşmalara bizim taraftan kimse cevap vermedi (3-5 delikanlı hariç). Deplasmana giden bazı taraftar gruplarımız sağolsunlar stada 75 promil olmadan girmiyorlar, o zaman durum daha da karışacaktır..
                          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Birşey merak ediyorum. Bu tip maçlarda misafir takım maç ücreti alır mı ? Alırsa Trabzonspor bu ücreti almış mıdır ? Dün stadda Trabzonspor maç için ücret talep etmedi gibi bazı yorumlar duydum da..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Birşey merak ediyorum. Bu tip maçlarda misafir takım maç ücreti alır mı ? Alırsa Trabzonspor bu ücreti almış mıdır ? Dün stadda Trabzonspor maç için ücret talep etmedi gibi bazı yorumlar duydum da..
                              Niye komisyon mu alacaktın
                              Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• İlk olarak 61Cem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Niye komisyon mu alacaktın
                                Hıı. İşten yeni ayrıldım da para lazım biraz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X