Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hazırlık Maçı: Orduspor 1-2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Misafir takım bilet fiyatları açıklanmamış ? Yoksa maça almicaklar mı bizi ?
    Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

yayin olmali insallah trt el atar su maclara...
      İnsan ol evlat!

Yorum

Hazırlık maçlarımızı D-Smart platformundan başka bir kanal veremez. Maç İstanbul'da olsa belki yayınlamaya tenezzül edebilirlerdi. Ama 30 kişilik ekip toplayıp Ordu'ya göndereceklerini hiç sanmıyorum...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

trabzon kocaaa şampiyonlar liginde ülkesini temsil edecek tek takım.onun her maçını yayınlamalılar.ben bu maça da muhakkak yayın getireceklerini düşünüyorum.

Yorum

İnşallah Ordudaki maçta staddayim
            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

İzlesek iyi olurdu. Bakalım yayın var mı ?

Yorum

Arkadaşlar bence d smarta meail yada telefonla ulaşıp baskı yapalım bunların işi belli olmaz vermezler felan maçları.....

Yorum

Güçlü bir "KÜÜMEDE Kal Fener" tezahüratı bekliyoruz.
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

Yayın olur umarım.

(UEFA)

Yorum

Bu maçlar iyi ama birde güçlü bir takım ile maç yapsaydık.Hem Manisa hemde İnter maçına iyi bir hazırlık olurdu.

Yorum

Aslında yayın işi Orduspor yönetimi ile halledilebilir, bu maçın yayın haklarını açık bir kanala onların pazarlama hakkı var, bizim ise D-Smart ile anlaşmamız olduğu için bu maçı başka bir takıma pazarlayamayız.

Yorum

Ordu yönetimini tebrik ederim. Transferleri de süper lig için iyi sayılır. Miguel Garcia,Culio,Dalmat,Stancu yabancı oyuncularının bir kısmı. Abdurrahman Dereli süper lig tecrübesi olan bir oyuncu. Orta alanlarında Almanya kökenli Selçuk Şahin oynuyor takip edenler az çok bilir. İlk sezon için iyi takım kurduklarını düşünüyorum. Sakatlık gibi problemler yaşamazlarsa düşme tehlikesi yaşayacaklarını sanmıyorum. İlk 8 e girmeleri de zor tabi.

Güzel bir hazırlık maçı olur inşallah. Süper lige ciddi bir deplasman daha geldi.
                          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

bu mac bizlerin cikmalarini temenni ettigimiz , ciktiklarinda da sevindigimiz Orduspor un bize karsi verecegi samimiyet sinavi olacak mactan cok.

Yorum

13 yıl sonra Bu akşam trabzona gidiyorum.Rizespor macına nasıl giderim bide rize deplasmanına gidelim batı şehirleri yeter (:

Yorum

tvden izleyelim, heyecanla maçları bekliyoruz artık, bıktık valla, şikesinden pisliğinden. temizleyemediler de ahmaklar... yeni yabancılar da sanırım 2-3 güne biter. en azından rize maçında boy göstersinler.

bu sene karadenizden kan çıkar, demedi demeyin. samsun-trabzon, ordu-samsun maçlarına özellikle dikkat...
                                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

Yükleniyor...
                                X