Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hazırlık Maçı: Orduspor 1-2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkes işine geldiği gibi yorum yapıyor kimse kendini bir başkasının yerine koymuyor. Biz 4 kişi biletlerimizi ve atkılarımızı ordusporun sıtorundan aldıkta ne oldu ? Ordu halkıyla el ele kol kola girdik de ne oldu ? Hatta adamların amigosu ile maçtan önce kardeşlik pozları verdikte ne oldu ? ne mi oldu ? Maça gidemedik üstüne üstlük darp edildik. zamanımız karakolda, hastanede geçti. 10 da çıkabildik ordu'dan yola ! Tamam hepsine maledilemez ama bu olay olmuştur ve benim için Ordu bitmiştir. Ordu'nun bana hürmet etmesi gerekirken ben Orduya neden hürmet edeyim ? Size de aynısı yapılsa sizde aynılarını yazardınız. Çeneme yediğim yumruktan dolayı yemek yiyemiyorum şu anda ! Diğer arkadaşlarıma yapılanlarda çabası. Arkadan gelip bize saldırmak ne demek ? kalleşlik demek ! Ordu'nun dereleri benim için artık akmayacak, siz takılın gidin balık tutun o derelerde..İlk olarak kimyager tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla bana kimse orduyu savunmasın.ÇOK PİS KALP kırarım
Orduspor, bunca sene sonra arkadan saldırmak için mi çıktı süper lig'e? Hemde çıkaran Metin Diyadin, Trabzon'luYazıklar olsun Ordu taraftarına... Alt tarafı hazırlık maçı, lig maçı da değil üstelik.Nedir bu şimdi?
Kendilerini dev aynasında görmeye başladılar.Ama unutmasınlar düşmez kalkmaz bir Allah... Çıktığında çok sevinmiştim...En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 02.09.2011, 16:34.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrduspor, bunca sene sonra arkadan saldırmak için mi çıktı süper lig'e? Hemde çıkaran Metin Diyadin, Trabzon'luYazıklar olsun Ordu taraftarına... Alt tarafı hazırlık maçı, lig maçı da değil üstelik.Nedir bu şimdi?
Kendilerini dev aynasında görmeye başladılar.Ama unutmasınlar düşmez kalkmaz bir Allah...
Yorum
-
golleri izledim su an
ne havali hareket ediyor öyle sercan
bu cocugu biz süperstar yapabiliriz
yürümesi bilen bir baska gözüküyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Trabzonsporlu olarak dün bende maçtaydım. Maça Orduspor taraftarlarının bulunduğu güney tribününde izledim. Ordululardan herhangi bir sorun çıkmadı ama 13 senedir kaldığım şehrin ve insanlarını iyi tanırım. Adamlar hala Trabzonspor bizi ligden düşürmüştü diyorlar ve bunun yüzünden dün ki maçta da ufak tefek olaylar cıktı. Güney tarafta ilk yarının son dakikaları ve ikinci yarı boyunca ısınan oyuncularımıza sürekli laf attılar taciz ettiler. Hatta maçı izleyen arkadaşlar dikkat etmiştir. Top Volkan Şen'e gelince stadı bi ıslık alıp götürüyordu. Kısacası Karadeniz takımı bizim takım diyoruz ama Orduspor ve Ordusporlu taraftarlardan kardeşlik göreceğimizi sannetmiyorum.61
ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak kimyager tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi dün 4 arkadaş stada doğru yürürken bırası trabzon değil ordu bağırışları arasında saldırıya uğradık.gecemiz hastane de ve karakolda geçti.kafamda şişlkler vücüdümda yara bere.eşim 7 aylık hamile ve aşırı üzüldü.anlatmıcaktım ama yara bereden anladı.bu allahsızlarla hesabım var benim.ligde tek beklediğim maç ordu maçı umarım gelirler trabzona...
Çok geçmiş olsun kardeşim... Eşinde üzülmesin artık, kimse böyle olmasını istemezdi ama olan olmuş artık. Çok şükür daha büyük bir yaralanma (bıçak v.s.) olmadı.
Her dönem ve her şehirde bu tip vandallar, barbarlıklarını göstermekten çekinmezler. Bu yaptıklarınıda tribüncülükle, delikanlılıkla sağda solda çok büyük bir bokmuş gibi anlatırlar. İnternetin icat olmasıyla bu işler daha farklı kullanılmaya başlanmıştır. Varlıklarını bu sayede sürdürmektir bu adamlar, bundan beslenirler.
Dünya futbolun keyfini çıkarmaya çalışırken ülkemizde hala daha bu tip yamyam ruhlu kafaları gördükçe tiksiniyorum.
Büyük geçmiş olsun kardeşim...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Ordulular acayip, yıllarca Rizeye geldiler yedirdik içirdik biletlerini verdik falan filan.Geçen sene gittik play of maçına yollarda esnaflar güzel alkışladı falan filan.Stada girer girmez yan gurup başladı el kol hareketleri yapmaya,tükürmeye biz sesimizi çıkarmadık başladık bağırmaya takımımıza ıslıklamaya başladılar, birisi afedersiniz işimiş bir su kabına bize doğru attı bizimkilerde çıldıdırdı bir kaç kişi sözlü sataşma yaptı sonrası malum ortalık karıştı.Tüm stad küfür etmeye başladı..
Aynısı Samsunda oldu onuda dost falan biliyorduk daha stada girmeden taşlı saldırıya uğradık..
Yorum
-
İlk olarak Kemence_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporlu olarak dün bende maçtaydım. Maça Orduspor taraftarlarının bulunduğu güney tribününde izledim. Ordululardan herhangi bir sorun çıkmadı ama 13 senedir kaldığım şehrin ve insanlarını iyi tanırım. Adamlar hala Trabzonspor bizi ligden düşürmüştü diyorlar ve bunun yüzünden dün ki maçta da ufak tefek olaylar cıktı. Güney tarafta ilk yarının son dakikaları ve ikinci yarı boyunca ısınan oyuncularımıza sürekli laf attılar taciz ettiler. Hatta maçı izleyen arkadaşlar dikkat etmiştir. Top Volkan Şen'e gelince stadı bi ıslık alıp götürüyordu. Kısacası Karadeniz takımı bizim takım diyoruz ama Orduspor ve Ordusporlu taraftarlardan kardeşlik göreceğimizi sannetmiyorum.
Ordu'yu, Rize'yi, Samsun'u, Zonguldak'ı, Giresun'u... Hepsini biz düşürdük... Başka var mı bizden hesap soracak olan?
İyide kardeşim sezon boyunca Trabzon'la bu takımların içerde dışarda olmak üzere 2 maç yapma hakları var değil mi? Biz bu 2 maçı kazandık diyelim... Peki bu iddiayı ortaya atan zeki çocuklar şunuda düşünüyorlar mı acaba? kalan 32 maçta takımları ne yapmıştır?
Özellikle de İstanbul takımları bunları içerde dışarda yenerken, onlar içinde ''bizi İstanbul takımları düşürmüş'' neden demezler? neden biz şampiyonluk yarışında İstanbul'a kafa tuttuğumuz o yıllarda bir maç kazanınca bu takımları düşürmüş oluyoruz?
Bu iddialarını neden Fener için bizi düşürdü demezler? Ya da diğer ezikler için neden bu durum geçerli değildir? Onlar yenerken iyi biz yenince ''bizi düşürdünüz''
Futbol, yenmek için oynanır, dostluk bakidir!!!En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 02.09.2011, 17:04.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle. Az önce Cafer abi ile konuştuk. Fidangirl grubunun ne mal olduğunu anladık. Sıkıntı yok.
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu her Karadeniz takımını biz düşürüyoruz her Karadeniz takımıda bizi şampiyon yapıyor, ikisi bi anda nasıl oluyor ben bi türlü çözemedim bu işi.
Sorun,aynı coğrafyanın takımı olduğu halde Trabzonspor'un başarılı olmasıdır.Adının ülke ve dünya sahnesinde sıkça duyulması,kupalar almasıdır.Bunu sindiremiyorlar.
Yorum
Yorum