İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hazırlık Maçı: Orduspor 1-2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugun türkiyede fener düşmanlığı varsa bunun suçlusu fenerdir.. karadeniz de de Trabzona karşı bir husumet varsa..bunun suçlusu da Trabzondur...
Ne demek istediğimi iyi düşün
Zamanında Trabzonspor bizi kümeye düşürdü şeklindeki gerçekle alakası olmayan safsatalarla beyinlerini yıkayan bu ezikler, Trabonsporun büyüklüğü altında her zaman ezilmeye mahkumdur. Kimse suçu Trabzonluda ve Trabzonsporda aramaya kalkmasın. Komik oluyorsunuz...Trabzonlu olunmaz. Trabzonlu doğulur.
Yorum
-
İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili koray Ben Artvinliyim vede TRABZONSPORLUYUM akrabalrım dahil biçok ezik takımı tutanlar var ve her karşılaşmamızda bunun kavgasını yapıyoruz lakın bu bana dokunmuyor çünki ezik heryerde ezik ...Lakin Bizim gibi gurbette olupta hem TRABZONLU hemde ezik olan onlarca kişi tanıyorumki karadenizlilerin hepsi hemşomdur demem çünki karadenizli olupta TRABZONSPORU TUTMAYANA ben hemşo demem akraba olduğundan atsan atılmaz satsan satılmaz yapacak bişey yok onlara...Ama burada TRABZONLU olmayıpda TRABZONSPORU tutanların memleketine laf etmeye yadaayrımcılık yapmaya kimsenin hakkı yok TRABZONDA OLUPTA TRABZONU tutmak kolay iş bizler gibi başka memleketli olupta hemde gurbette TRABZONSPORU DESTEKLEMEK çok farklı bişey LÜTFEN BU KONUYU ABARTIP İÇİMİZE FİTME SOKMANIN BİR MANASI YOK YETERİNCE DÜŞMANIMIZ VAR BİRDE KENDİ KENDİMİZİMİ KIRALIM
Bizim lafımız Ordululara değil Ordusporlulara, Samsun'a değil Samsunsporlulara.
Çift cinsiyetli varlıklara.
Sapla samanı karıştırmayalım.En son Koray tarafından düzenlendi; 01.09.2011, 21:05.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Kavgayı bırakalım burada herkesin rize ve ordu vs içinde ezikleri tutanların yaptıklarından bahsettiğinden eminim ayrıca Trabzonspor Trabzonda doğmuş olabilir (bende trabzonluyum ama) ama o bir direniştir o bambaşkadır o yüzden trabzonun çok ötesinde haksızlığa zalimliğe duruşun yanında olan herkesin takımıdır karadeniz ege vs.. farketmez...
Bu arada kalede kim var...
Şu maçı neden yayınlamazlar ya özledik bordo maviyi çok...En son avukat tarafından düzenlendi; 01.09.2011, 21:09.
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçimizdekı bazı trabzonlular özellikle Karadeniz düşmanlığın körüklemey çalışıyor.. Bu anlayışını devam ettiği muddetçe kımse bizim takımı sahiplenmeyecek..
Namı şampiyonlar ligine kadar yükselmiş bir taraftarın, Böyle hesapları konuşması açıkçası benı utandırıyor..
İnsanlar karadeniz dayanışmasının arttırmak için çalışırken maaesef bazı trabzon milliyetçilerinin böyle bir derdi yok...
Rize liyim trabzonsporluyum.. Bundan rahatsızlık duyan varsa söylesin... yada o kendini bilmez terbiyesizler içinden konuşması gereken konuları foruma dokmesinler...Ayıp oluyor..
Forum yöneticilerini de karadeniz duşmanlığı yapan bu kişilere gerekli uyarıları yapmasını rica ediyorum..
hocam aynen katılıyorum..hep söyledim gene söylüyorum..Trabzonspor sadece Trabzonun takımı değildir.Trabzonspor Türkiyenin takımıdır.o yüzden aldırış etme. malesef orduda yaşanan bazı çirkin olayları hazmedememiş arkadaşlar ama yapanlar fenerliler. ligin ilk haftası göreceğiz ordu fener maçında kimin dost kimin düşman olduğunu?
arkalarda bir öneri vardı bence çok güzel bir hareket olur. trabzondaki maçın 52. dakikasında tüm avniaker ordu diye tempo tutsun.kardeşler arasına nifak girmesin..
ve bunu yemin ederek söylüyorum benim için hemşeri Trabzonlu olan değil, TRABZONSPORLU olandır.En son SEDER tarafından düzenlendi; 01.09.2011, 21:11.Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
Trabzonsporu sadece karadeniz takımları tutmuyor.
Yaklaşık 25 senedir bu renkler için çarpıyor kalbim.daha ilkokula gitmeden önce.
Onun için Trabzonsporu sadece Trabzonlular sahiplenemz.Çünkü Türkiyenin takımıdır Trabzonspor şehir takımı değildir.
Bu arada BitlisliyimTEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu daha başlangıç 2 Kardeniz takımı daha lige çıktı maç başlıklarında dönecek yegane muhabbet '' Karadeniz Dayanışması '' saçmalığı olacaktır.durun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtada kırılacak bişey yok.
Bizim lafımız Ordululara değil Ordusporlulara, Samsun'a değil Samsunsporlulara.
Çift cinsiyetli varlıklara.
Sapla samanı karıştırmayalım.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
bu forumdaki samsunlular ordulular rizeliler giresunlular vs trabzonsporlu olduguna göre bu şehirlerden olup başka takımları tutanlar üzerinden bu şehirlere bir şeyler söylemeye, birbirimizi kırmaya gerek yok.ortak noktamız trabzonspor bunun dışına çıkmadan bütünleştirici olalım...TRABZONSPOR
Yorum
Yorum