İlk olarak lazibere tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hazırlık Maçı: Orduspor 1-2 Trabzonspor
Daraltma
X
Daraltma
-
bence ankaragücünden bu oyuncularin alinmasindan yana degilim bence bize dedigim gibi iyi transfer lazim arkadaslar kim ne derse desin yani biz aurupa sampionlar liginde ligde yarisacagiz yarin türkiye kupasi ne bileyim yani daha daha bu sene gördük ligde yasananlari türkiye kupasi besiktas arkasindan fener ne oldu yani sampionlukdan olduk yani bu yüzden kadro genis vede iyi oyunculardan olusturulmali diyorum bence sizde dediniz diye söylersiniz yada gözle görünür bir sey bu olay yani verilecekse para iyi ismi is yapan oyuncuya verilmelidir diye düsünüyorum sahsi kararim
Yorum
-
İlk olarak Cenk ÇAÇAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporu sadece karadeniz takımları tutmuyor.
Yaklaşık 25 senedir bu renkler için çarpıyor kalbim.daha ilkokula gitmeden önce.
Onun için Trabzonsporu sadece Trabzonlular sahiplenemz.Çünkü Türkiyenin takımıdır Trabzonspor şehir takımı değildir.
Bu arada BitlisliyimNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Orduluyum ve Trabzonsporluyum.Bugünde maçtaydım..Maçtan önce olan olay Fidangör gurubu denilen serseriler grubunun çıkardıgı bir olaydır...Çirkin bir olay..
Maç iyi geçti..Gayet centilmenceydi..Orud seyircisi Trabzonu trübüne çağırdı alkışladı.. Aynı şekilde Trabzon seyirciside Ordu yu alkışladı... Trabzonsporlu oyuncular önümüzde ısındılar hepsini tek tek cagırıp alkışladık..Hiç bir sorun çıkmadı...
Maça gelince Aykut Akgün harikaydı..
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRica etsem, resmi sitede aykut un üstünde olan oyuncu kim, deli oldum ,
Sercan Kayaİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSercan Kaya
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah razı olsun, Volkan Şen e benzetmek için bayağı uğraştım.
Rica ederim.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Cihan Ucar 29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaci hangi kanal veya yayin verdi ??
baknız ,
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İlk olarak Kara_Elf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrduluyum ve Trabzonsporluyum.Bugünde maçtaydım..Maçtan önce olan olay Fidangör gurubu denilen serseriler grubunun çıkardıgı bir olaydır...Çirkin bir olay..
Maç iyi geçti..Gayet centilmenceydi..Orud seyircisi Trabzonu trübüne çağırdı alkışladı.. Aynı şekilde Trabzon seyirciside Ordu yu alkışladı... Trabzonsporlu oyuncular önümüzde ısındılar hepsini tek tek cagırıp alkışladık..Hiç bir sorun çıkmadı...
Maça gelince Aykut Akgün harikaydı..
Yorum
-
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama biliyordum yayin olmadigini cok gergindiniz yayin soranlara ondan sizi biraz kizdirmak istedim ama olmadi tüh
Yorum
Yorum